krista, forši, ka tāds melnādainais gejs ar adoptēto mazuli vispār tika paņemts darbā. :D Ticu, ka pastāv tāda veida situācijas un ir arī par tām dzirdēts lielā daudzumā, taču tas nemaina faktu, ka piemēram, homofobijas līmenis pasaulē ir gana augsts lai varētu nojaust, ka atradīsies darba devējs, kaut kāds reliģisks fanātiķis, kurš darbā tādēļ arī neņemtu.
Ai, un principā es nesaprotu, kāds tam sakars? Nav un nebūs šādiem jautājumiem vieta darba intervijās! Ja ir, tad tas ir kā rādītājs diskriminējošai attieksmei no potenciālā darba devēja puses. Nav ko uzdot stulbus jautājumus par seksuālo orientāciju un nacionalitāti. Visiem būs labi, jo tie gluži vienkārši nav pamatoti.
summertime, atkal kārtējā cilvēku egoisma parādība, kas tiek attaisnota. Nu, nevajag meklēt attaisnojumus. Var pateikt "jā, es arī tā darītu", bet nav vajadzības sacīt, ka tas ir normāli. Ir arī ļoti lojāli un atsaucīgi darba devēji. Bija taču, kaut kur, ja nemaldos Āzijā uzņēmuma prezidents, kurš samazināja sev algu tikai lai nevienu neatlaistu. Jā, kādam jocīgs izņēmums un varbūt galējība, taču man gan šķiet, ka vajadzētu censties līdzināties šādiem cilvēkiem, nevis vairot patmīlīgu egoismu, kad peļņa ir galvenais un ir nospļauties uz to, ka darbinieks arī ir cilvēks, kuram VARBŪT, tuvākajā laikā būs ģimene.
Ja ne tā, tad nav ko ņemties - vajag darbā ņemt aseksuālas feministes karjeristes un viss. Vairs nevienu citu.