Sit uz nerviem...

Reitings 11
Reģ: 31.01.2012
Sveikas(i)
Mana teiksim taa probleema...Esmu kopaa ar savu puisi nu jau vairaak kaa divus gadus...dziivoju IRL un vinjsh ir iirs...lai nu kaaa...katru gadu vinjsh brauc ar savu braali un draugu uz kipru...katru vasaru uz 2 nedeeljaam...esot dzeku padariisana atpuuta.utt.
un man tas nepatiik...ja teiktu ka neesmu greizsirdiiga tad melotu... vinjsh mums nopirka maaju,esam ievaakusies ieksaa viss ir ok,attieciibas nopietnas...ja nu vieniigaa taa lieta kas mani nes aaraa ir kipra...es jau vinjam teicu ka vinjam taa braukaasana vienam buus jaaizbeidz,jo tas man liek justies kaa idiotei...divas nedeeljas njem un ziilee kafijas biezumos,ko vinjsh dara u.tt...ja runa ir par uzticeesanos,gruuti teikt..."prieka maajas" vinja izklaidee ir ietilpusas...vaardu sakot nezinu kaa sanjemties un nomierinaaties,jo mani tas nes aaraaa...jo es uzskatu ka tas naw godiigi...
12.04.2012 17:56 |

Reitings 394
Reģ: 26.08.2010
oooo Karinjomkomentars :D lai draugu laistu uz TAIZEMI ir jabut 100% apsaldeetai sievietei!!!:D esmu tur kopuma pavadijusi 5menesus un atskatijusies ko tie turisti-viriesi tur dara!! Aizbrauc lai ar Tajietem kartigi izpriecatos!!! Un Kuba ari ir briesmiga vieta, kur virieti laist vienu pasu!
12.04.2012 21:44 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
lauvēn - :) es to vairak domāju tā,ka reti kad vīrietim viņa otra pusīte ir kā draugs...tās vairāk ir tādas kā mīļāko attiecības plus jā,kaut kas līdzīgs draudzībai ,bet....ne draudzība..man to ir grūti noformulēt tā,ka es to jūtu..:)katrā ziņā tāpēc es uzskatu,ka vīrieši draudzējās ar vīriešiem, ar savām meitenēm viņi tādi paši nebūs...protams,ka viņa draugi var būt Tavi un otrādi..man arī ta bija...forši un jautri, protams,kamēr vien draugi nekļuva par nr.1 dzīvē
12.04.2012 21:49 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Esmu nedaudz pārsteigta par komentāriem. Pirmkārt tādēļ, ka dažas savu greizsirdību uztver kā normu. Kopš kura laika greizsirdība vairs nav slimība, kas jāārstē? Protams, visam ir savas robežas, arī es esmu greizsirdīga pēc dabas, taču kā normālas emocijas tās nekad neesmu uztvērusi. Ar mēru, protams, taču...aizliegt kādam kaut ko? Nu, kā tā var? Nedomāju to aizvainojoši un uzbrūkoši, vienkārši brīnos kādēļ tāds egoisms "esmu greizsirdīga, tādēļ viņš nekur nedrīkst braukt".
Otrais, kas mani pārsteidz ir - kādēļ visur vajag stiept līdzi savu mīļoto? Viņas puisim šī acīmredzot ir tradīcija, kādēļ viņam pēkšņi no tās jāatsakās? Tas taču ir tikai reizi gadā. Vai tiešām te visas iedomājas laulības dzīvi arī pēc daudziem gadiem tā, ka vienu reizi gadā vasarā nedrīkst kaut kur aizbraukt tikai ar saviem draugiem?
Trešais - šis taču nozīmē, ka attiecībās nav uzticēšanās viens otram. Tas nav ne normāli, ne veselīgi. Kas tās par attiecībām? Un es esmu redzējusi gadījumus, kad krāpj arī, ja sieva kontrolē pietiekami, no tā tas nav atkarīgs. Ja gribēs atrast laiku un būs iemesls, laidīs pa kreisi, tam nav nekāda sakara ar sievas/draudzenes kontroli. Man tomēr šķiet, ka vajag saprast, kādēļ nav šīs uzticēšanās. Apmeklēt bordeli var arī stundu ilgajā pusdienu pārtraukumā.
12.04.2012 21:53 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Miss, iedomàjies pilnígi reàls piemèrs:D nesen divas palaida, nè pat ne palaida, bez asaràm neiztika, dàrgie vienk nostàdíja fakta priekšà un aizbrauca. Viens absolùti nerespektè sievietes kà sugu sákot jau no savas màtes, piebildíšu, vina sieva tobríd bija stàvoklí un otrs savas attiecíbas neuztver nopierni un ar kàdiem tàlàkejošiem plániem, so vins negribèja tèrèties dubultà un vèl ntie iemesli, par ko arí nekautrèjas atklàti skandinàt. Secinájumus izdariet pašas.
Uzskatu, ka attiecíbàs esam labàkie draugi, un man ir savi pienèmumi kà ríkojas draugi, kà dalàs, kà respektè, kà plàno utml.... nav runas, ka man gribètos kàdu piesiet un ierobežot, bet pirmkàrt jau negribas, lai vinam gribètos bez pamatota iemesla braukt 'atpústies' bez manis/no manis:) nu, kaut kà tà..
13.04.2012 00:37 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
viirieshiem vajag gadaa nedeelju, divas, lai vareetu ar draugiem padziivot kaa cuukas un atpuusties no sievietees. lieta taada, ja vinjsh tevi njems liidz, uzprasiisies arii paareejaas - braalja un drauga meitenes un tad tur no viirieshu tusinja nekas labs nesanaaks. tas ir taapat, kaa draudzenju pasaakumaa dzeks atnaaktu liidz un tad atkristu visas sarunas par to, ka jaunais frizieris salonaa ir ar smuku dupsi un par anninjas olniicu iekaisumu.
13.04.2012 00:41 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Taču! Manèjais domà aizbraukt uz vairàkàm nedèlàm pie màtes un radiem tàlu prom, ko nav saticis jau dažus gadus, es braukt nevaru, jo manai draudzenei kàzas, ziniet es esmu tá, kas vinu mudina, lai vins brauc, ka vinam ir jàbrauc, lai gan nekàda prieka man toč nebùs pavadít vasaru vienai un sèdèt kàzàs, kur nevienu nepazístu un kur visi tikai pa pàriem. Vienrz, vai Tu sajùti atškiríbu šajos 2 piemèros?
13.04.2012 00:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits