Naudīgie komentāri

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Sveikas, sveikas! :)
Šoreiz mani ļoti interesē kā ir Jums? Vai esot attiecībās, otrā puse zina pilnīgi visus Jūsu ienākumus, vai tomēr kaut ko paturat mazā noslēpumā?
Man ļoti patīk neatkarība, tāpēc tomēr visus ienākums viņam nedeklarēju tā teikt, lai paliek tikai manai zināšanai un tēriņam. Kāpēc aizdomājos par to? Jo ļoti sakaitināja gadījums šodien, kad stāstīju draugam, ko esmu nopirkusi un viņš sāk teikt - kāpēc man jāpērk tas un tas, vai tiešām varēju to atļauties u.t.t. (Budžets mums gluži nav kopējs, respektīvi, mani pirkumi viņa maku neiedragā). Un mani tas tiešām nokaitināja, jo ciest nevaru, ka lien manā makā un skaita, ko es pērku, mana nauda - pērku kaut lidmašīnu!
Tāpēc arī ieintreresējos - kā ar Jums? Vai visu arī tā stāstāt par pirkumiem? Jo izskatās, ka man vajadzēs paklusēt nākamreiz. :)
11.04.2012 21:14 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Jauki, ka uzrakstījāt savus viedokļus, interesanti lasīt :) Savu draugu mīlu, tomēr ļoti neciešu, ja izsaka ppiezīmes par mana pirkuma nepieciešamību, tāpēc nākamās reizes nebūs. Ir jāmāk arī paklusēt un skaitīt sava nauda, nevis mana :D
11.04.2012 22:05 |

Reitings 3022
Reģ: 29.01.2009
Attiecībās esmu sapratusi vienu - viņi nesaprot, kāpēc mums vajadzīgs kārtējais dārgais kurpju pāris vai n-tā kleitiņa, bet mēs - priekš kam viņiem tas lūznis mašīnai vai xbox.

Katram savs. Man pašai ir mašīna un man mašīna sinteresē, tāpēc puslīdz zinu, kas cik tur maksā un nekliedzu, ja kkas dārgs, bet vajadzīgs nopirkts. Un jā - man nav vajadzīgs kārtējais dārgais kurpju pāris :D

katrās attiecībās droši vien ir pilnīgi savādāk.
11.04.2012 22:12 |

Reitings 6324
Atbildot uz cenas slēpšanu, es parasti pasaku īsto, bet pretī seko - pašizmaksa noteikti 10 sant. utt. Tas vairāk uz kosmētiku attiecināms, viņš neizprot manu dārgo krēmu nepieciešamību, jo redz viņš nelieto un viss baigi labi :D
Viņš zina manus ienākumus, bet es līdz galam viņa nezinu Kopumā neko manā makā neskaita, jo, ja man ir pirkumi, tad viņam ir hobiji, kas prasa daudz naudas. Daudz kas atkarīgs no audzināšanas - taupītāji, šķērdētāji utt. Mans drauga uzskata, ka nauda nāk un iet un tās esamība jāizbauda, nevis jākrāj zeķē, tā kā mēs esam jauni un par ģimeni vēl nedomājam, tad mani tas apmierina.
11.04.2012 22:13 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Mees zinam par abu ienaakumiem un teerinjiem. Maneejais gan saprot,ka man vajag jaunas "lupatas" ,pagaajusho nedeelj raadiiju ko nopirku sev,bija atkal vel viens zaljsh kreklins un vins saka-tu jau tikko vilki taadu,tas ir tas pats,bet tad es saku,tas bija adiits,shis nav!Tad vins tik nosaka-aa,jaa.:) es vinam vienmer raadu ko nopeerku,jo vinam ir laba stila /gaumes izjuuta un man patiik,ja vinam arii patiik. :) Par cenu patiesumu cik zinu,melojusi neesmu. Nav vajadziibas!
Bet ieprieksheejaas attieciibaas bija pilniigi preteeji-jutos taa,it kaa neko nedriikstu sev pirkt un ka man bez maz vai jaaprasa atljauja ,ja gribu nopirkt sev kko jaunu. Un neesmu arii paaraakaa shopaholikje.. katram viirietim ir citaadaaka izpratne par muusu teerinju vajadziibu.
11.04.2012 22:44 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es laikam esmu diezgan atkariiga no viira!Pelnu pati,bet taa mana naudina tomeer nav tik liela,lai segtu visus izdevumus,kuri mums ir jaasedz!Es neko nesleepju,jo nav ko sleept iipasi...Esmu taupiiga,jo ir lielaaki sapni,kur naudu gribetu ieguldiit par dreebju iegaadi ,vai kurpju paari...!Naudas lietas paarrunaajam loti biezi,jo tas skar muusu naakotni!:)
11.04.2012 22:46 |

Reitings 58
Reģ: 12.03.2012
Mums budžets ir kopīgs, līdz ar to perfekti arī pārzinām, kur tā naudiņa aiziet. Bet te arī jānorāda, ka mums noslēpumu vispār nav - sākot ar to, ka vienmēr ar visu gribas padalīties un beidzot ar parolēm utt. Lasot komentārus sajutos kā frīks :D
11.04.2012 22:55 |

Reitings 1761
Iebildīšu uzskatam, ka vīriešiem in general nav izpratnes par dārgām kurpēm/ kleitām utt. Zinu daudzus vīriešus, kam par to sava nojēga ir gan un kuriem patīk arī savu sievieti lutināt gan ar kurpēm , gan kleitām.
Šajā ziņā mans vīrietis, piemēram, ir lielāks tērētājs un šopingotājs par mani. Pirmais pamanīs skatlogā skaistu kleitu vai kurpes un prasīs , ko domāju un vai nevēlos pielaikot.
11.04.2012 23:05 |

Reitings 788
Reģ: 11.02.2012
piekritīšu Cataleya! mans draugs, piemēram, atpazīst lētākas lietas no dārgākām.

p.s. un vispār nevajag, ja, ka visām meitenēm vienalga par xbox un citām "vīriešu" spēļmantiņām - man patīk gan smuki kurpju pāri, gan gadžeti.
12.04.2012 00:14 |

Reitings 1021
Reģ: 19.05.2011
mums ir itkā kopējs budžets...līdzīgi kā autorei, bet arī mani besina,ja skaita manu naudu..(to,kas tiek atvēlēts tikai maniem personīgajiem tēriņiem)"kāpēc tev tas bija vajadzīgs? tev jau tādu pilns? cik maksāja? cik ir palicis?"
bet kad pašam vajag kaut kur patērēties,tad ir po* cik kas maksā....nopērk arī pa dārgo...
12.04.2012 09:39 |

Reitings 114
Reģ: 11.11.2011
viņš it kā zina manus ienākumus un es it kā viņa ienākumus. par pirkumiem - ja gribu "pazīmēties", tad - parādu, ko nopirku, bet viņš arī nekad mani neierobežo. ja kaut kam pietrūkst naudas, tad viņš iedod un nepārmet, par to, ka es bieži vien tērēju naudu it kā nelietderīgi. tāpat kā man vienalga, ko pērk viņš, galvenais, lai māja nav aizbāzta par nederīgiem sūdiem :)
12.04.2012 09:44 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Manējais nezina cik es pelnu, nekad nav interesējies vai izrādījis interesi, savu naudu es tērēju tikai pēc saviem ieskatiem un sev. Par visu pārējo rūpējas viņš! Un neuzskatu par vīrieša cienīgu p.st savas sievas kapeiku!
12.04.2012 09:45 |

Reitings 2728
Tā kā dzīvojam kopā, tad arī nauda puslīdz ir kopēja un ienākumi netiek slēpti. Es labi apzinos, cik varu atļauties iztērēt no it kā brīvajiem līdzekļiem un, ka mēneša beigās jānomaksā visi maksājumi par dzīves vietu un arī ēst gribēsies. Neuzskatu, ka vīrietim būtu jāsedz visi ar dzīvošanu saistītie izdevumu, kamēr es skraidītu pa veikaliem un stieptu mājās pirkumus, kas domāti tikai man un tad vēl apvainotos, ja man uz to norādītu :D
Kopumā nejaucamies viens otra pirkumos - ja ir brīvi līdzekļi, katrs pērk to, kas viņam nepieciešams vai sagādā prieku.
Bet, ja šīs attiecības būtu tādas, ka kopā nedzīvotu, tad neuzskatu, ka kādam būtu jālien manā maciņā un jāurķējas pa iepirkuma maisiņiem.
12.04.2012 09:49 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Es ne tikai stāstu, bet arī prasu padomus.
Bet es esmu pati esmu tāds cilvēks, kurš ne kapeiku nepārmaksās par lietām. Ja es pērku - tad tikai labas lietas ar lielām atlaidēm. Tāpēc problēmu nav ne ar džeku, nē ar mammu :)
12.04.2012 10:48 |

10 gadi
Reitings 10290
Es nezinu, cik viņš pelna un, viņš nezina-cik es. Ir tāda aptuvena nojausma vienam par otru.
Man patiesibā baigi interesē, cik viņš pelna :))

bet nekad viens otram nepārmetam, ko kurš nopircis. Ir mums kopīgas lietas, kam jāatliek, bet ar pārējos katrs var darīt, ko grib.
12.04.2012 10:49 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
zina,to ka minimālo,bet minimālais jau ir stiepjams jēdziens :D
12.04.2012 10:52 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Neuzskatu, ka kādam būtu jālien manā makā, tādēļ savus ienākumus nevienam nedeklarēju. Un tā kā mani ienākumi katru mēnesi mainās, tad nemaz nevaru nosaukt konkrētu summu cik saņemu mēnesī. Neuzskatu arī, ka kādam tas būtu jāzina. Pat otrajai pusei ne.
12.04.2012 10:54 |

Reitings 1487
Reģ: 04.11.2010
Zinamviens otra ienakumus,ari algas lapinas brivi stav majas uz darba galda.Visus maksajumus sedz vins,mana nauda paliek man. Par cik ari darbalaiksmanisaks, maja saimniekoju tikai es.
12.04.2012 11:18 |

10 gadi
Reitings 910
Reģ: 16.08.2009
Viņš zin manus ienākumus,es viņa.Nav kopējais budžets. Viens otram nepārmetam par pirkumiem,mums nav nepieciešamība pēc bezjēdzīgiem kašķiem. :D
12.04.2012 11:23 |

Reitings 231
Reģ: 20.02.2012
Piekritu skaya. Mes ari dzivojam kopa, lidz ar to abi maksajam par iri, komunalajiem, edamo, rekjinam ta lai abiem butu labi. Neuzskatu ka virietim butu jaapmaksa visa mana dzivosana, ediens. Neuzskatu ka butu normali, ja es algas diena aizskrietu sapirktos sev kaudzi drebju un apavu un lidz nakamajai algai dzivotu un estu uz sava viriesa rekjina, tas manliekas butu kautkads egoisms, nerekjinasanas ar otru cilveku.
12.04.2012 12:13 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Man nekas nav jāslēpj. Vīrs bieži vien pats ierosina, ka man kaut ko vajag nopirkt. Nekad man nav pārmetis, ka esmu nopirkusi jaunu apģērba gabalu, kurpītes vai somu.
12.04.2012 12:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits