Pirmkārt, ļoti cienu un pat mazliet apbrīnoju cilvēkus, kas nelieto alkoholu! Es arī tā gribētu :D Pašai ļoti garšo un patīk sajūtas, ko sniedz alkohols - tāds patīkams siltums, atslābums, pacilāts garastāvoklis. Noreibstu jau no glāzes vīna (pie stūres noteikti nevarētu sēsties)! Vislabāk garšo rums un sausie vīni, bet cenšos izvairīties no tekilas, džina un vodkas, ļoti nepatīk. Dzirkstošie vīni, šampanietis un sidrs nekad netiek lietoti. Alu dzeru tikai mājās un diezgan reti - nepatīk, ka uzreiz jāskraida uz tualeti un vēders kā bumba kļūst :)
Man ir tāda lieta, ka ikdienā esmu salīdzinoši noslēgts cilvēks, kontrolēju katru savu vārdu un rīcību, un ballītēs alkohols ļauj atbrīvoties, brīvi komunicēt ar cilvēkiem, vienmēr notiek kaut kas foršs un pozitīvs! Tā kā, ja alkohols tiek lietots normas robežās un paralēli vakara gaitā tiek dzerts arī ūdens, tad viss ir kārtībā, vismaz man. Ja spētu panākt to pašu efektu nedzerot un ja man tik ļoti negaršotu rums visās iespējamās variācijās, tad būtu baigi forši nelietot alkoholu :)