Atkal meitenēm ar tiesībām

Reitings 5625
Reģ: 29.01.2009
Man ir radies viens jautājums, bet es negirbu tagad zvanīt instruktoram...
centīšos izskaidrot sev nesaprotamo, iespējams, kāda sapratīs...
Apgriežoties kurstojumā pretēji braukšanas virzienam uz galvenā ceļa, sanāk iegriezties ieliņā ar zīmi "Dodiet ceļu," kur palaižu pa galveno ceļu esošās mašīnas un braucu tālāk... bet man radās jautājums - kur man jāapstājas, ja no tās mazās ieliņas griežas mašīna un viņa traucē man apgriezties?
10.04.2012 20:05 |

Reitings 2279
man tehnisko jautājumu neuzdeva, bet vispār - tā ir tā lieta, par ko nebūtu jāstreso! :D Pat ja uzdos jautājumu un Tu uz to neatbildēsi, tad nekādi neietekmēs Tavu eksāmena rezultātu, jo ja figūras izbrauksi un uz ceļa nesadarīsi muļķības, tad neatbildēta tehniskā jautājuma dēļ jau Tev eksāmenu neizgāzīs! :D

Par to krustojuma jautājumu - es gan īsti nesaprotu, kā Tu apgriežoties un atrodoties uz galvenā ceļa vari trāpīt sānceļā, bet nu jebkurā gadījumā - ja esi apgriezusies tā, ka Tev traucē auto, kas stāv uz ceļa, kur ir zīme - dodiet ceļu, Tev ir jāieslēdz aizmugures gaita, jāpabrauc atpakaļ, tad jāieslēdz 1 pārnesums un jāturpina uzsāktais griešanās manevrs, izvairoties no tā autiņa, kas stāv uz mazākas nozīmes ceļa! :D Viņam, savukārt IR jāgaida, kamēr Tu pabeigsi manevru un jādod Tev ceļš. Reālajā dzīvē - ja tuntulēsies uz ceļa un viņam būs iespēja izspraukties cauri, tad viņš var arī aizbraukt, jo mācību ņuņņas uz ceļa daudziem nepatīk! :D Ja darīsi visu dinamiski, tad viņam šāda iespēja neradīsies!
Tomēr vispareizāk būtu ieņemt pareizu sākuma pozīciju un izvēlēties braukšanas trajektoriju tādu, lai var manevru pabeigt, neiebraucot mazajā ieliņā un nepieļaujot iespēju, ka tur esošs auto Tev traucē! :) Vēl kādi jautājumi!? :D
10.04.2012 22:07 |

Reitings 5478
Man eksāmenā bija "viskrutākais" jautājums - par gaismām, ko kuras nozīmē un kad lieto :D Ieskaitot visus gabarītus utt.
10.04.2012 22:33 |

Reitings 5625
Kam īsti domātas gabarītgaismas?
10.04.2012 23:09 |

Reitings 5625
pārbaudīt šķidruma līmeni logu mazgātāju tvertnē un ieslēgt stikla tīrītājus dažādos režīmos - Kā tad pārbauda logu šķidrumu?
Un stikla tīrītājus kā ieslēdz? dažādām mašīnām atšķirīgi? Manai mašīnai laikam ir uz augšu, bet citām?
10.04.2012 23:13 |

10 gadi
Reitings 3700
Tikai nesaki, ka tev rīt eksāmens :D

Logu tīrītājus ieslēdz ar slēdzi labajā pusē (stūrei). Ir mašīnas, kam uz augšu tikai, ir, kam uz leju un augšu utt.
10.04.2012 23:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)