Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Attiecības

Reitings 51
Reģ: 07.04.2012
Sveikas, meitenes!

Manā dzīvē, lai gan man ir jau 20+ gadi, nopietnas attiecības ir bijušas tikai vienu reizi, un tās ilga nepilnus 2 gadus. Protams, nav tā, ka nav bijusi iespēja veidot attiecības, būt kopā ar kādu - ir bijušas daudzas iespējas, jo par pretējā dzimuma uzmanību nevaru sūdzēties, tomēr vienmēr ir bijis kāds iemesls to nedarīt.. Un visbiežāk iemesls ir bijis tas, ka neliekas šīs attiecības varētu būt ilgtermiņā, otrs - bail atklāties, bail vilties, bail, ka atklājoties būšu ievainojama..

Kā ir ar Jums? Tieši runājot par attiecību veidošanu - Jūs mēģināt kaut ko veidot ar cilvēku, "pamēģināt", lai gan tajā momentā neredzat šīs attiecības ilgtermiņā?
10.04.2012 00:02 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
tikai iepaziistot cilveeku labaak, vari saprast, vai gribi kaut ko uz ilgu laiku vai tomeer nee. dod cilveekam iespeeju un tad, vadoties peec situaacijas izlem turpinaat vai nee.
10.04.2012 00:27 |

Reitings 391
Reģ: 29.01.2009
Man bija tieši tāpat kā Tev. 20 ar nelielu astīti, uzmanība no smukiem un gudriem puišiem arīdzan, bet kaut kā vienmēr visus atšuvu, pat nedodot iespēju kaut kam attīstīties. Reizēm gāju uz randiņiem, bet man nebija tās WOW sajūtas, ko es gaidīju, un, tiklīdz redzēju, ka puisim tiešām patīku un viņš grib nopietnas attiecības, tā visu izbeidzu, jo likās, ka tas nav godīgi pret puisi, ja reiz man tādu jūtu nav.
Bet tad gadījās viens puisis, kas mani ilgi un varen centīgi aplidoja, un nolēmu dot iespēju un paskatīties, kas sanāks, un zini ko? Kopā esam joprojām un grasāmies precēties :) Tā ka man tomēr liekas, ka jādod attiecībām iespēja. Gadās jau mīlestība no pirmā acu uzmetiena, pat vārdu nepārmijot, bet tikpat skaista mīlestība var arī attīstoties, otru cilvēku iepazīstot.
10.04.2012 00:41 |

Reitings 61
Reģ: 05.08.2009
man ir 20 un varu teikt,ka nav bijušas nopietnas attiecības . Arī liidzigi tev,baidos. Man vnk nez kapēc ir tā doma,ka man un manam draugam pirstam butu jāsapaziistas un jābuut kā labākajiem draugiem, lai es tiešam justos droši. Un mani ir grūti iepaziit,tāpēc ari daudzi padodas,jo es nepaliidzu sevi iepazīt.
bet labs jau nāk ar gaidīšanu!
10.04.2012 00:44 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Man agrāk tā bija, ka nespēju ''iepeldēt tajā attiecību upē'', jo bija bail atklāties un vēl tur apakšā bija visādas psiholoģiskās barjeras. Tā nu es sev pati pateicu - tu taču negribi palikt visu dzīvi viena, tad dari kaut ko! Mēģināju vīriešos saskatīt cilvēkus un uzticēties. Tā pamazām viens, otrs, trešais, kamēr izdomāju, ka uzticēšos kādam līdz galam. Tagad esmu ar viņu kopā, bet tāpat viņu vēroju. No vienas puses Krista pareizi saka - dod cilvēkam iespēju sevi pierādīt, no otras es pati personīgi jūtu, var cilvēku sev laist klāt un iet ar viņu tālāk vai nē. To vienkārši var just, vai cilvēks ir tevis vērts vai nav.
10.04.2012 00:46 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits