Drauga bijusii draudzene. Kliedziens pec padoma!

Reitings 394
Reģ: 26.08.2010
Sveikas! Man noderes jebkurs padoms.
Esmu diezgan greizsirdiga, jo manam draugam ir "draudzigas" attiecibas ar bijuso draudzeni. Sorit vins sanema zvanu-lai palidzot vinai atrast hoteli musu pulseta, jo vina ieradisies uz 4 dienam uz kadu izstadi.. uz kuru ari mans puisis dosies, sakara ar darbu. Telefonsaruna bija atklata-man dzirdot, nekadi noslepumi. Tika sarunats, ka vienu dienu vini dosies turp kopa.
Pec telefonsarunas iebildu, ka nekada gadijuma negribu lai vins vienatne ar vinu kurp dotos-bez manas klatbutnes! Tad nu sanemu tekstu, ka -ja vins veletos, tad ar vai bez manas klatbutnes ar vinu parguletu un ka esmu parak greizsirdiga un uzvedos berniskigi!
Pati ar bijusajiem draugiem kontaktus nedibinu, man vini ir vienaldzigi!

Ka jus rikotos mana vieta? Telotu vienaldzigas un lai vins iet ar vinu uz to izstadi vai kategoriski aizliegtu?
09.04.2012 15:57 |

10 gadi
Reitings 1698
Reģ: 29.01.2009
Kā jau minēja meitenes - nekādā gadījumā nevajag aizliegt. Tas tikai provocēs viņu un viņam uzrādīsies vēlme nokrāpt, pat ja tāda nav bijusi pirms Tu izteici aizliegumu.
Piekrītu, ka situācija ir nepatīkama, es arī noteikti būtu greizsirdīga, bet to neizrādītu. Varbūt mierīgi paskaidro viņam, ka Tev nav patīkami, ka viņš tiksies ar bijušo, nevis saki, ka negribi, lai viņš tiekas, bet tieši ka Tev tas nav patīkami. Galvenais, mierīgi, bet uzbraucieniem un apvainošanām :)
Teikums par pārgulēšanu bija, protams, diezgan rupjš, bet neko kriminālu tajā nesaskatu. Es pilnīgi varu iedomāties, ka arī tā atbildētu, ja mani izvestu no pacietības ar nepamatotu greizsirdību. Tā kā tiešām - neizrādi tik ļoti savu greizsirdību, labāk izrādi pilnīgu vienaldzību, tas būs daudz efektīvāks preventīvais pasākums cīņā ar iespējamo krāpšanu :)
09.04.2012 21:50 |

Reitings 394
Reģ: 26.08.2010
fluffy paldies!
09.04.2012 23:13 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
es uzspraagtu gaisaa tikai vienaa gadiijumaa - ja zinaatu , ka viiriesha bijusii dara visu, lai vinju atguutu un viirietis, to zinot, izdomaatu satikties ar vinju.
10.04.2012 02:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!