Drauga bijusii draudzene. Kliedziens pec padoma!

Reitings 394
Reģ: 26.08.2010
Sveikas! Man noderes jebkurs padoms.
Esmu diezgan greizsirdiga, jo manam draugam ir "draudzigas" attiecibas ar bijuso draudzeni. Sorit vins sanema zvanu-lai palidzot vinai atrast hoteli musu pulseta, jo vina ieradisies uz 4 dienam uz kadu izstadi.. uz kuru ari mans puisis dosies, sakara ar darbu. Telefonsaruna bija atklata-man dzirdot, nekadi noslepumi. Tika sarunats, ka vienu dienu vini dosies turp kopa.
Pec telefonsarunas iebildu, ka nekada gadijuma negribu lai vins vienatne ar vinu kurp dotos-bez manas klatbutnes! Tad nu sanemu tekstu, ka -ja vins veletos, tad ar vai bez manas klatbutnes ar vinu parguletu un ka esmu parak greizsirdiga un uzvedos berniskigi!
Pati ar bijusajiem draugiem kontaktus nedibinu, man vini ir vienaldzigi!

Ka jus rikotos mana vieta? Telotu vienaldzigas un lai vins iet ar vinu uz to izstadi vai kategoriski aizliegtu?
09.04.2012 15:57 |

Reitings 101
Reģ: 26.11.2010
Es tavā vietā nebūtu kopā ar tādu, kas var šitā pateikt, izklausās aizdomīgi par to pārgulēšanu.. Nostrādā ko līdzīgu, pasaki šim ko sāpīgu un paskaties reakciju :)
09.04.2012 17:14 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Vāu, visas tā šausminās par to, ko viņš pateica. Nez vai izrādīt aizdomas, ja nav dots iemesls, nav mazāk sāpinoši? ;) Cik gan patīkami var būt, ja tev sāk piesieties par to, kas tev pat prātā nav bijis un vēl kā mazu bērnu nelaiž vienu pasu?
09.04.2012 17:17 |

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Jo vairak tu stresosi par bijuso un aizliegsi viniem satikries vai sarunaties, jo vairak vinjam gribesies iet un ar vinu satikties! Turklat ar greizsirdibas scenam tu parai savu vajumu. Ir tads teiciens, ka greizsirdiba ir aozina, ka otram var but labi ari bez tevis!
09.04.2012 17:39 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man patika Vienrz doma!Taa noteikti ir pareizaak,ja to var notureet taada gaisotnee!Cilveeki skiras daudzas reizes,tas tacu nenoziimee,ka nevar vairs sarunaaties,satikties...!Taa trakaa nodaliisana -ar to varu runaat, ar to vairs nee ,loti biezi viiriesus kaitina!Es pat nedomaaju ,ka taa ir beerniskiiba -taa ir taada kaa "privtiipasnieka iipasiiba"-tas pieder man ,un ne soli....!
09.04.2012 17:48 |

Reitings 265
Reģ: 06.03.2011
viņs'Tev visu godīgi pasaka,bet Tu vēl cepies!
trakā sieviete, Tu viņu pie staba gribi piesiet un pārējās XX hromosomu nēsātājas izšaut?
09.04.2012 17:51 |

Reitings 16208
Zane-es arii loti augstu veerteeju to ,ka cilveks godiigi pasaka!Atceros pati sevi,kad uzspraagu gaisaa par savu "francuuzieti"-paldies Dievam neizraadiju viiram...Taa trakosana nevietaa noraada tikai to ,ka neesam paarliecinaatas par sevi-nejuutamies pirmaa vietaa...!
09.04.2012 17:57 |

Reitings 803
Reģ: 23.05.2011
nu es , protams, arī nebūtu priecīga, bet ar varu neko neaizliegs.
09.04.2012 18:09 |

Reitings 140
vienrz, Emmanuelle un Zane jau pateica gluži manas domas. es saprastu, ka tu varētu trakot, ja viņš aiz muguras tev kaut ko runātu ar viņu, bet ja viņš godīgi pasaka un ja tu zini, ka viņiem ir biznesa darīšanas, neredzu iemeslu tev kaut ko aizliegt (visas šitās aizliegšanas ir tik bērnišķīgas). ne jau visi šķiras ar naidu, un ja viņš nav devis pamatu aizdomām, tad man šitā panikošana liekas muļķīga. uzticēšanās, meitenes, uzticēšanās...
par to piebildu nesaprotu ko visas šausminās, tā arī ir - ja būtu gribējis, tad sen jau būtu pārgulējis, ar to man liekas jāsaprot, ka nu negrib takš viņš to savu bijušo. čalis grib kā labāk, neslēpj no tevis neko, a tu te paniko un taisi drāmu.
09.04.2012 18:22 |

Reitings 394
ewwwi Paldies! Un visas parejas ari paldies par viedokli!!!
Laikam jau tiesam-jo mazak blaustisos, jo labak bus... iespejams ari musu gadu starpiba nedaudz parada, ka esmu vel nedaudz paduma un manai greizsirdibai vieta miskaste!
Japiestrada nedaudz pie sava paslepnuma un pasparliecinatibas buus....
09.04.2012 19:26 |

Reitings 16208
miss-cik liela gadu starpiiba?
09.04.2012 19:29 |

Reitings 1761
Neuzskatu to par problēmu. Es pati sazinos/satiekos gan ar saviem bijušajiem, gan vispār man ir diezgan daudz draugu-vīriešu. Tāpat mans vīrietis- sazinās ar savām bijušajām draudzenēm, izpalīdz, ja prasa un arī tiekas, ja sanāk.
Kad biju stipri jaunāka, arī domāju, ka visus bijušos ir jāizslēdz no savas dzīves, viss jāatstāj pagātnē utt. Tagad saprotu, ka tas ir muļķīgi. Mūsu pieredze ir veidojusi mūs tādus , kādi esam šodien. Ja šķiršanās nav bijusi ar naidu, tad kādēļ gan nesaglabāt draudzīgas, normālas attiecības?
09.04.2012 19:42 |

Reitings 394
starpiba 10 gadi;) nu protams, varbut ja butu 10 gadus vecaka neliktos viss tik traki un netaisitu scenas, bet sobrid ir ka ir.
Cataleya -jaa, tev taisniba. Vienigi iespejams mana pieredze ar bijusajiem ir -skirsanas ar stridiem utt, tadel nesaglabajunkontaktus un vinus redzet nemaz negribu, neesmu pieredzejusi draudzigu skirsanos-takaa vins, kuram visas attiecibas beigusas bez kautiniem un ar cienu pret otru cilveku!
09.04.2012 19:47 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
puisis tev ari pateica visu ka ir./ nu tad jau pati redzesi ar laiku cik vins tev uzticigs.
09.04.2012 20:40 |

Reitings 821
Reģ: 23.04.2011
Saprotu tavu reakciju. Taču pašai ir tā, ka izšķīros ar savu puisi, kurš man bija un joprojām ir ļoti svarīgs. Nu mums kopā vienkārši negāja. To puisi, kurš man aizliegtu ar bijušo tikties, es pasūtītu rata, jo viņš ir ļoti svarīga manas dzīves daļa. Neko vairāk par draudzīgām attiecībām gan no viņa vairs nevēlos. Bet es tiešām nesaprotu, kāpēc ir jāpaliek naidā ar bijušajiem(ja šķiršanās iemesls nav bijis atbilstošs) un jāpārtrauc kontakti. Tas ir aptuveni tā itkā tu pati paņirgātos par to, kāda stulbene esi bijusi, kad biji kopā ar šo cilvēku.
Īsti enzinu, vai mana doma šeit ir pareizi patekta, bet noteikti ieteiktu tev saprast savu draugu, jo nav jau tā, ka viņš katru vakaru ar viņu iet šampanieti dzert. Tā meitene taču būs pilsētā tikai dažas dienas.
09.04.2012 20:47 |

Reitings 821
Reģ: 23.04.2011
Es gan nesaprotu, kas tanī teikumā par to pārgulēšanu ir tik drausmīgs. Viņš taču tikai pateica, ka JA BŪU GRIBĒJIS, jau būtu pārgulējis. Nu negrib taču. Kur problēma?
09.04.2012 20:53 |

Reitings 1021
Reģ: 19.05.2011
Es gan nesaprotu, kas tanī teikumā par to pārgulēšanu ir tik drausmīgs. Viņš taču tikai pateica, ka JA BŪU GRIBĒJIS, jau būtu pārgulējis. Nu negrib taču.

nu tikpat labi viņas vīrietis varēja pateikt,ka viss kārtībā,ka nav pamata uztraukumam, bet viņš pateica tieši par pārgulēšanu....tātad tas bija pirmais,ko viņš iedomājās...
09.04.2012 21:23 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
bet vai tad tieši par pārgulēšanu meitene neuztraucas? vai tad par krāpšanu nav šis uztraukums?
09.04.2012 21:36 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Nu, ja viņš viņu sāktu mierināt, tātad viņš būtu iecietīgais un to cilvēku tips, kuri neizsvilstas ko tādu dzirdot. Kā jau teicu, es tā nedarītu. Es tiešām sadusmotos un sāktu vārīties, ja man pateiktu, ka ies līdzi un kaut ko aizrādītu. Pie tam, es par spīti pateiktu kaut ko ne pārāk mierinošu, jo tāda būtu mana pretreakcija.
Es viņas puisi saprotu un viņai vajadzētu priecāties, ka neko neslēpj un viņas klātbūtnē normāli visu sarunā.
09.04.2012 21:43 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Par ko tu īsti streso? Par to, ka viņš ar viņu varētu pārgulēt? Ja gribēs- pārgulēs tev nezinot. Pēc tam atnāks mājās, samīļos tevi, iedos buču uz vaiga un pastāstīs, cik aizraujoša izstāde bija, uzaicinās arī līdzi nākamajās dienās apskatīt. :)

Nu beidz tak stresot, ar to tu neko nepanāksi. Ja attiecībās kaut kas nav kārtībā, tad nav. Un nejau tā bijusī ir vienīgā sieviete, neskaitot tevi, protams, uz pasaules. ;) Nu labi, varētu būt nepatīkami, ja greizsirdība ir kaut kas tāds, kas ir ''ieēdies''. :D
09.04.2012 21:44 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
vienrz Piekrītu! Es arī saniknotos, ja kāds man sāktu kaut ko aizliegt vai sietos klāt kā tāds dadzis. Nu vajag arī brīvību, nevar gribēt 24/7 kopā. Tas, manuprāt, ir pretdabiski. Viņiem savas lietas par ko runāt šā vai tā, varbūt traucēsi, jutīsies kā trešā liekā.
09.04.2012 21:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!