Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Nevaru izdomat virsrakstu.

Reitings 188
Reģ: 08.04.2012
Prieciigas Lieldienas jums! :)
Labi,saakshu... Pirms aptuveni pusotra gada es paarceelos uz Londonu. Iemesls ne lai pelniitu, bet primaari,kai buutu kopaa ar miiljoto viirieti. Vinjsh mani aicinaja,es piekritu.
Uz to briidi man Latvijaa darba nebija,shtatu samazinaashanas rezultaata deelj, biju bezdarbniece 5 meeneshus. Bet...,protams,gjimene,draugi,visa mana dziive,viss,ko zinu, man bija Latvijaa. Bet,lai buutu kopaa ar miiljoto,pienjeemu smagu leemumu pamest Latviju. Lija asaras gan man, gan visiem paareejiem... Tas bija viens no smagaakajiem leemumiem manaa muuzhaa,pamest visu.

Taa nu ir pagaajis pusotrs gads,esmu sheit,viss ir kaartibaa,mums attieciibas ir lieliskas un lai vai cik gruuti bija un cik asaru lija,esmu prieciiga,ka pienjeemu taadu leemumu un ne mirkli neesmu to nozheelojusi. Vakar seezham,baudam jauku sestdienas vakaru, un kaut ka aizrunaajaamies... Un vinjs izteica taadu fraazi - "Bet tu jau neko neesi mainiijusi savaa dziivee. Ja tu buutu no kaut kaada Polijas maza ciemata nekurienes vidu,ierastos sheit,naakamajaa dienaa atrastu darbu,tad jaa, vareetu teikt,ka esi mainiijusi savu dziivi. " Tas man iedzeela. Riju asaras,lai neraudaatu. Varbuut arii alkohols dariija savu,bet visu laiku man malaas galvaa - kaa neesmu mainiijusi? Es atstaaju visu ko zinu,paziistu Latvijaa,lai butu kopaa ar vinju. Vinjsh bija tas iemesls,kaadeelj izleemu paarceelties.
Vienaa briidi to arii visu izteicu caur asaram un noteicu - tad jau tikpat labi es varu paarcelties atpakalj uz Latviju un nevienam tas neko nenoziimees? Tad vinjsh laikam saprata,ka ir pateicis par daudz - atvainojaas,ka neesot taa domaajis, nezinot,kaapeec tas izsprucis. Atklaaja,ka taas reizes,kad lidoju ciemos un vinjsh paliek maajaas viens, visu laiku aizmirst,ka ir viens,meklee mani.
Nezinu... Es nekaadaa gadiijumaa negribu un neuzskatu sevi par kaadu upurjeeru un ka vinjam tagad man ir jaabuut muuzhiigi pateiciigam un katru dienu jaasaka " Paldies,ka pienjeemi taadu leemumu muusu naakotnes vaardaa" , bet tas,ka nekaadu izmainju jau savaa dziivee neesmu izdariijusi,tas man iedzeela...

Ir kaadi viedokli,paardomas....?
08.04.2012 16:26 |

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
es nezinu vai mana doma ir kaut kādā mērā pareiza,vai nav.
bet man liekas,ka tā ir atšķirība starp vīriešiem un sievietēm,viņiem ir citādāks skatījums uz lietām.
liekas,kas mums šķiet sarežģītas ,viņi uztver pavisam vienkārši.

domāju,ka viņš nekādā ziņā nav vīlies Tevi,ka neesi kaut ko izdarījusi un kardināli mainījusi savā dzīvē.
domāju,ka viņš ļoti novērtē to,ka esi blakus un pieņēmi tādu lēmumu,bet to gluži vienkārši neuzskata par vajadzīgu īpaši izcelt.
ja pajautāsi,tad viņš pateiks-Tu par to šaubies? vai tad Tu nezināji?

un tas,ka viņš atvainojās man liekas pareiza rīcība,savādāk te lasu,ka vīrieši neatvainojās un dusmojās.

es arī reizēm gaidu no sava vīrieša,ka man 5reiz pateiks to,par ko esmu droša,bet tas,ka man to pasaka mani "ceļ"
es reizēm nesaprotu kāpēc nedzirdu,ka labi izskatos,ja es ilgi taisos un pucējos,bet ,ja pajautāju,tad pateiks,ka tā taču ir vienmēr.

tur ,manuprāt,atšķiras tikai domāšana.
08.04.2012 16:58 |

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
redzi,tas,ka esi blakus viņam liekas pašsaprotami,jo kad Tevis,nav,tad meklē.
un ir patīkami to zināt :)
tikai reizēm,laikam,mums sievietēm vajag,lai to īpaši izceļ,nevis uzskata,ka tas,ka esam blakus ir norma un tā tam jābūt.
08.04.2012 17:00 |

Reitings 1445
Reģ: 11.11.2009
Heaven* nezinu vai rakstīji,vai es palaidu garām,ko sasniedzis šajā laikā ir viņš pats?
08.04.2012 17:47 |

Reitings 188
itaalija90

Domaats kaa? Jaa,ir labs darbs, labs dziivoklis,dziivojam vienaa no lielpilseetaam.
Tam ir kaada saistiiba?
08.04.2012 17:51 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 01.12.2009
Man radās cits jautājums, vai Tu pati tur strādā? Jo man nezin kāpēc tas teksts izklausās, ka vīrietis drīzak ir vīlies ka Tu neko nedari . Varbūt vnk kļūdos :)
08.04.2012 17:57 |

Reitings 188
Ja,stradaju.
08.04.2012 17:58 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
dīvaini, nevaru saprast kapēc vins tā teica..
08.04.2012 18:17 |

10 gadi
Reitings 7366
Reģ: 29.01.2009
Gan jau ka vienkārši ne tā izteicās... Nevajag visu uztvert tik nopietni un apvainoties! ;)
08.04.2012 18:27 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
varbūt arī ne tā izteicās, citreiz jau rodas pārpratumi..
08.04.2012 18:31 |

Reitings 987
Reģ: 18.04.2010
Man liekas, ka viņš to domāja pavisam savādāk. No sākuma domāju, ka viņš mērķē uz tavu neesošo darbu, bet ja darbs tev ir... Droši vien netā izteicās un tu kā īstena sieviete uztaisīji drāmu.

Varbūt, ka viņš domāja taisni dzīves līmeni? Jo kāpēc gan lai viņš pieminētu Polijas ciematu nekurienes vidū?
08.04.2012 20:21 |

Reitings 188
Khrushchev

Nu taa Polijas nekuriene bija kaa izpljauts piemeers,tikpat labi arii vareeja buut Dagdas lauki.
Par dziives liimenja saliidzinaashanu diez vai. Ja buut no nez kaadas bedres un truuciiga bijusi un tagad tikusi bez maz paradiizee,tad jaa,liels kontrasts, bet par savu dziivi tur nesuudzeejos. Dziivoju vienaa no Latvijas lielajaam pilseetaam, nekad neesmu,ne mana gjimene bijusi truukumaa,pabalstiijusi mani,kad man bija gruuti,nesuudzeejos.
Liekas,ka vinja izpratnee tas pats viss man ir,to pashu visu daru,dziivoju,tikai maza piebilde - citaa valstii,bet tas taa,kas taa par izmainju.

Tad jau rodas filosofisks jautaajums - cik daudz ir jaamaina,lai vareetu teikt - Jaa,es izmainiiju visu dziivi?!
09.04.2012 11:55 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Ai, nezinu, izskatās, ka izteicās, nemaz nesaprotot, ko pasaka.
Ja uzdosi viņam to jautājumu "cik daudz ir jaamaina,lai vareetu teikt - Jaa,es izmainiiju visu dziivi?!". Pats sapratīs, ka izteikums bija neapdomīgs un nepārdomāts.

Nav ko lauzīt galvu, vai nu pārrunā šo temptu ar viņu vēlreiz, vai liecies mierā.
09.04.2012 11:59 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!