Man dabīgie mati ir tumši blondi, velk uz latviešu pelēko :D Diezgan ilgu laiku krāsoju tumši brūnus, bet sanāca un visiem vnm izskatījās melni. Kādu laiku atpakaļ izdomāju, ka vēlos tikt pie brūniem matiem,lai tie patiešām izskatās brūni,bet negribēju ar krāsu atmazgātāju,jo man jau tā plāni, negribu bojāt tik ļoti. Tā nu vnk ,kad gāju pie frizieres, saknes krāsojām brūnas, tā nu man izskatījās ka saknes brūnas un pārējie tumši,nu gandrīz melni. Un kad atauga dabīgie,tad jau vispār sanāk trīs krāsās :D Nesen nokrāsoju pati brūnus,tagad man jau labs gabaliņš ataudzis un gaiši brūni un apakšā melnīgi. Vēl jau ilgi jāgaida,bet nu iesākusi esmu, redzēs,cik tālu tikšu un izturēšu,vai vienā brīdi nesabojāšu un nenokrāsošu atkal pavisam tumšus :D Bet pagaidām izdodas un interesanti izkskatās,gaiši pie saknēm un tālāk tumšāki. Citam varbūt liekas dīvaini :D
Un par to veselīgumu,nez,man kopumā mati ir plāni,bet nu tā kopumā ir veselīgi :) Spīdums ir. Galvenais aplīdzināt galus,lai nelūzt,manuprāt :) Un lietot kondicionieri,ja vajag, masku.