stila maiņa.

Reitings 464
Reģ: 24.02.2011
Sveikas dāmas!
Šodien dzēru kafiju un domāju par to kā lai es izmainu savu stilu un savu izskatu. Visu laiku esmu ģērbusies tā sievišķīgi un vienkārši, līdz sapratu, ka man tas ir apnicis un gribu kaut ko mainīt. Sapratu arī to, ka mani šis sievišķīgais stils kā cilvēku neraksturo un, ka man šis stils pat nepatīk un nejūtos tajā ērti.
Man ļoti patīk tas saucamais "grunge style" un arī 'hipsteru' mode ir tuva dvēselei, kā arī es domāju, ka tas varētu būt tuvāks manai personībai un manam domāšanas stilam. Bet ir problēma - es nezinu, ko lai iesāku, kā lai es eju uz šo stilu, ko lai velku, pērku un kā kombinēju?
07.04.2012 17:32 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Vairākus mēnešus atpakaļ arī radikāli mainīju stilu. Sāku ar to, ka veikalos mērīju dažādus apģērbus, skatījos, kas man vēl varētu piestāvēt, kādi fasoni, kādi toņi. Apmēram jau zināju, ko vēlos panākt, tāpēc uz aci ņēmu laikot to, kas atbilstu vēlamajam jaunajam stilam. Sākumā pērc jaunā stila apģērbu uz atlaidēm, lai pēcāk pārliecinātos, ka tiešām tas tev patīk un piestāv, lai ir mazāka vilšanās sajūta, ja nu tomēr neaizies. Palīdz iedvesmoties arī tīkamās modeles/aktrises/dziedātājas, kurām ir līdzīgs stils. Jā, laikam visvairāk man arī palīdzēja Internetā pieejamās slavenību bildes no fotosesijām :)
13.04.2012 15:31 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Par hipsteriem - tu tāds esi, ja lieto apple produkciju - tas man šķiet tāds idiotisms, ko darīt, ja ir nauda un var atļauties? :D
13.04.2012 15:34 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Visu laiku esmu ģērbusies tā sievišķīgi un vienkārši, līdz sapratu, ka man tas ir apnicis

Es atkal esmu nonākusi pie secinājuma, ka laiks pievērsties kam sievišķīgākam :D
13.04.2012 15:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits