Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Skaidrības ieviešana

Reitings 51
Reģ: 07.04.2012
Čau, mīļās!

Lieta sekojoša, ir puisis (draugs, šoreiz gan ar šo vārdu domāju cilvēku ar kuru romantiskas jūtas pagaidām nesaista), kura jūtas es galīgi nesaprotu..
Mūsu draudzība ir ļoti ilga, jau kopš skolas laikiem, bet tagad tā ir palikusi..dīvaina? Daudz laika pavadām kopā, viņš mani aicina pie sevis, gatavojam ēst, dodamies garas pastaigās utt. Bet nekādu mājienu nav bijis, lai gan jāsaka, ka viņš nav no tiem, kura mājienus vai vispār ko tādu viegli saprast, jo bieži vien tas ko es domāju, nemaz nav tā kā viņš to bija domājis! Tāpēc arī ir tik grūti..
Tātad lūdzu jūsu padomu - kā noskaidrot vai viņš pret mani ir sācis just ko vairāk par vienkāršu draudzību? Iedomājos, ka varbūt nostādīt viņu situācijā, no kuras iznākuma būšu 100% pārliecināta par viņa jūtām? Tikai kāda šī situācija būtu?!

Kāpēc nejautāju vienkārši tiešā tekstā? Negribu sabojāt manu draudzību, ja nu tomēr viss nav tā kā esmu iedomājusies.. Ja jautā, ko jūtu pret viņu - vienaldzīga neesmu, protams.

Ļoti ceru uz jūsu padomu, jo šī lieta mani nomoka aizvien vairāk.
07.04.2012 13:04 |

Reitings 446
Reģ: 05.03.2012
Kaut kas trak. Tak vienkaarshi pajautaa un miers.
Labaak seedeesi un domaasi visaadus scenaarijus?
07.04.2012 13:28 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
Tu tiecies tikai ar vinju vai veel kaadu puisi? Varbuut vajag mazliet paprovoceet greizsirdiibu...diez vai just friend to jutiis...lai gan-ja vinjsh Tev taads auksts gadiijies,tad vrb neko neizraadiis
07.04.2012 13:31 |

Reitings 425
Reģ: 10.09.2009
Jūs esat labi draugi, ko tur ņemties, skaidri pajautā, ir iemīlējies, vai nav. Ja atbild, ka nav, tad pasaki, ka viņa uzvedība bija kļuvusi pārāk draudzīga, un tas tevi maldināja.
07.04.2012 13:40 |

Reitings 1055
Reģ: 10.04.2010
Expedition, arī just friend jutīs greizsirdību, tas ir atkarīgs no katra cilvēka, bet vairumā gadījumu parādīsies kaut vai neliela greizsirdība tik un tā. Jo arī tā draudzība ir veidota no kaut kādām cilvēcīgām jūtām nevis vienaldzības.
07.04.2012 13:42 |

Reitings 1055
Reģ: 10.04.2010
Adria, Tu viņu uzskati kā tikai draugu un gribi, lai tā arī paliek? Ja Tu pieļauj domu, ka varētu būt nopietnākas attiecības, tad droši pajautā viņam, tādā gadījumā neko nezaudēsi. Bet, ja vēlies būt tikai draugi, tad vari darīt, ko gribi, tik un tā viss var notikt pa savam un draudzība var tik traucēta vienalga, vai prasi viņam ko vai nē. Jo no klusēšanas un turpināšanas vienkārši draudzēties var rasties vēl trakāka situācija, jo Tu jau nezini, kas viņam galvā un kā viņš katru situāciju uztver.
07.04.2012 13:43 |

Reitings 51
Reģ: 07.04.2012
Lasu jūsu kometārus un saprotu, ka neko jaunu gan neatklāju, jo pati visu laiku to galvā maļu, un paldies Jums par to, tiešām pārliecinājāt, ka vajag vienkārši skaidrā tekstā pajautāt. Uhh dūša gan pagaidām papēžos, bet.. saņemšos!

Galu galā ir taču 21. gs.

Saulainus svētkus!

(:
07.04.2012 14:32 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits