Nezinu, man liekas tā apmierinātība sievietēm ir saistīta ar garastāvokli :D par sevi - protams, ir ir jomas, kurās jūtos pārliecināta un gandrīz nekas nespēs to pat sašūpot, un ir jomas, kurās ir nedrošība un šaubas, bet zini - man pajāt. Neviens nav ideāls un tas nav iespējams, un man ir vienalga, ko kāds domā vai nedomā par mani, jo es esmu sev! Galvenais, ir kā pati saki - mīlēt sevi. Pasaules, cilvēku un dzīves mīlēšana sākas no sevis. Pirmais, ko mēs pamanam, ir ārējais, jo to mēs tūlītēji uztveram ar acīm/citām maņām. Tas ir fiziskais - to visu mums ir iedevusi daba, vecāki, liktenis, dievs, vienalga, kas - tas ir mums dots! Bet, galvenais, nav fiziskais, bet garīgais, jo pasauli ap sevi mēs esam būvējuši ar savām idejām, domām, mērķiem, kas pāriet rīcībā. Mīlestība pret sevi būtībā ir visa cēlonis. Jo mēs esam visuma centrs priekš sevis!
Par Tevi, atļaušos teikt, ka pamanu, ka komentē diskusijas par veselīgu dzīvesveidu, motivē, raksti par uzturu, tā ir brīnišķīga bāze, lai izjustu pateicību un prieku pašai par sevi. Un esmu pārliecināta, ka esi fantastiska meitene, izmet to neapmierinātību miskastē vai vienalga, netērē 70% sava laika aizkaitinājumam, jo tas ir bezvērtīgs! Man liekas, man ir tik daudz ko teikt par šito visu, ka varētu stundām lekcijas lasīt :D