Pilnigi apmierināts jau nekad laikam nevar būt- citējot kādu viedo klasiķi : "Pilnīgi laimīgs ir tikai idiots!"
Ir lietas, kur esmu vairāk apmierināta ar sevi, ir lietas, ar kurām nē, bet esmu sapratusi, ka nav vērts gruzīties par lietām, ko nevar mainīt!
Stundām ilga kaukšana pie spoguļa par auguma garumu,par deguna izskatu, ausu formu nevienu par skaistuli nepadarīs, ja vien tu nekauc plastiskā ķirurga kabinetā pirms operācijas..
Pārējais- svars, tīri mati, nagi, utt ir paša rokās paša izvēlē ko cilāt hanteles vai bulciņu!
Protams, kā jau sieviete mēdzu sev patikt, mēdzu nepatikt, bet ar izskatu pa lielam esmu apmierināta, esmu sevi pieņēmusi un tā dēļ no kraujas lekt netaisos!
Ar izglītību arī viss ok, mācos, cenšos, patīk, ir labi!
Visvairāk mani neapmierina dažas manas rakstura īpašības, kuras, laužot sevi, pamazām mēginu izskaust ,iet briesmīgi ar to,pati uzskatu, ka tas ir gandrīz neiespējami, bet es ļoti cenšos..

Rakturs , kā pati apzinos, ir arī šķērslis normālu -ilgstošu attiecību izveidošanai, jo grūti pārkāpt pāri saviem stulbajiem principiem...