Par un ap attiecībām

Reitings 2329
Reģ: 25.02.2011
Gribas palasīt notikumus iz dzīves un tad nu jautājums tāds:
Vai Jums kādi ir bijis tā,ka izšķiraties ar puisi, paiet starpā kāds laiciņš (pāris mēneši vai ilgāk pa gadu) un viņš Jūs uzmeklē,lai atkal būtu kopā?
Protams,puisim ir citas attiecības jau kādu laiciņu, Jums arī (var arī nebūt) un tad viņš uzmeklē...ir kādai tā bijis?
Varbūt pēc tam Jums viņi ir atklājuši,kas bija tas iemesls,kāpēc pie Jums atkal atgriezās un uzmeklēja :)
05.04.2012 13:07 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
viens pec gada pirmas skirsanas saprata,ka esmu leiliska,busu laba mate bla bla,lidz pec menesa mana maja iebrauca masina un vins teica,ka gribor izrunaties un...ka neredz mani blakus ka sievieti!!!! OK,itka to nesaprata,tad,kad bijam pirmoreiz kopa!
Tagadejais ex,vel sodien zvanija,sutija sms,bet man neka vais nav,jocigi!!! Un man nav problemu ignoret. Ir sajuta,ka sis cilveks ir tik svesh...pec 2 gadu kopa dzivosanas. Mekle mani,mekle,tik ka vienmer visi beigas kko saprot:D
05.04.2012 18:21 |

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Man ir bijusas 4 +- nopietnas attiecibas un pec skirsanas visi tie puisi meginaja atjaunot ar mani attiecibas. Skiramies gan pec viriesa iniciativas un tad kad naca atpakal es vienmer atbildeju vai esmu kada manta? Paskraidiji apkart, patesteji citas un saprati, ka labakas nav? Ne, tas nav prieks manis!
Ar tagadejo draugu ari bija lidzigi, izskiramies, tad katram bija citas attiecibas (nenopietnas), bet pec 3 menesiem mes sagajam kopa. Varbut tapec, ka ari es vinju loti gribeju atpakal? Arprats, ta sbija tik romantiki, mes satikamies kluba pec 3 menesiem (es biju tiiik laimiga vinu satikt), vins iedeva man buchu, panema roku un teica - ka lai pasaka draugiem ka mes atkal esam kopa? Ta ari esam kopa 7. gadu! :)
05.04.2012 19:09 |

Reitings 2329
Reģ: 25.02.2011
Daudzas te saka,ka neņemtu atpakaļ savus Ex,bet vai Jūs to nesakat tikai tāpēc to tagad tā,jo Jums ir citas attiecības tagad? Ja būtu vienas,iespējams,ka tomēr šādu iespēju pieļautu...
05.04.2012 22:37 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Man bija taa,ka es vnk aizgaaju,jo negribeeju vinju saapinaat,jo nebiju paarliecinaata par savaam juutaam un taapeec izleemu paartraukt attieciibas,nevareeju saprast ir juutas vai tomeer nav..
Pagaaja kaads meenesis un vinjsh par sevi lika maniit ,apsveicot mani dzimshanas dienaa,tachu tas nebija vienkaarshss apsveikums,tas bija kkas ljoti skaists ,ko es nekad neaizmirsiishu. Peec paaris dienaam uzaicinaaja vakarinjaas,es piekritu..kopsh taa vakara sapratu ,ka tomeer ir speeciigas juutas pret sho cilveeku,ne par ko negribeeju laist valjaa.
Esmu tik laimiiga,ka vinjsh tomeer mani uzmekleeja,jo nezinu,vai man pietiktu drosmes sanjemties uz to,jo saapinaaju vinju.
05.04.2012 22:44 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
...bet ja runa iet par EX... nenjemtu atpakalj nekaadaa gadiijumaa. Tachu katrs gadiijums ir citaadaaks.
05.04.2012 22:45 |

Reitings 91
Reģ: 10.02.2012
Tas ir fakts, ka viņi uzmeklē atkal :D Viens pat no jaunības dienām (17 gadiem) ik pa laikam mēģina pierunāt tikties. Arī ex kurš darīja man daudz pāri piedāvā tikties utt bet pret šo cilvēku man jūtu jau sen vairs nav un varu tikai pateikt - man iet forši, lai arī tev jauka diena@
Par ņemt atpakaļ.. Man tieši tagad ir situācija ar paņemto atpakaļ.. Manā gadījumā esam kopā, bet mani grauž pagātne un viņa izdarības, ik pa laikam uzpeld kašķi par to ko viņš toreiz sastrādājis... Nu nav kā iepriekš. Es piekritu būt kopā, jo mani apmānīja, ja būtu uzreiz zinājusi visu par pagātni, nebūtu atsākusi attiecības, bet nu ir kā ir..
Svarīgs iemesls dēļ kā viss izjuka, manuprāt nepiedodami ir krāpšana, rokas pacelšana... Ja ir bijušas vienkārši nesaprašanās, tad iespējams cilvēks ir visu apdomājo un sapratis, ka nemācēja novērtēt meiteni. Bet ne vienmēr. Galvenais vai spēsi sadzīvot ar to, kas noticis pa jūsu atšķirtības laiku un negrauzīsi otru part pagātni.
05.04.2012 22:49 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Varbūt kāda arī ņemtu atpakaļ,ja būtu viena.
Es neņemtu arī ja būtu viena.Vienalga-esmu attiecībās vai nē,uz veciem grābekļiem nekāpju.Ja attiecības ir beigušās,tad tās ir beigušās un ir bijis pietiekoši nopietns iemesls,lai tās beigtos(es parasti neizlemju šķirties nenomazgātas dakšiņas dēļ).
05.04.2012 22:55 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
ir gadiijies vairaakas reizes. manupraat tas bija taapeec, ka pametot vinjus, es aizvainoju vinju viirieshu ego un vinji grib veelreiz ar mani satikties un pieraadiit sev un man, ka es netaisniigi ar vinjiem izriikojos un varbuut pat atmaksaat ar to pashu.
05.04.2012 23:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits