manam puisim nepatīk sekss ar mani.

Reitings 81
Reģ: 04.04.2012
tātad, man ir 19. ar seksu sāku nodarboties pirms diviem gadiem. man ir bijis tikai viens partneris - mans puisis. es seksa laikā nemāku atbrīvoties - kustēties, glāstīt, vaidēt u.c. puisis visu laiku pārmet, kāpēc es neatbrīvojos seksa laikā, jo viņam sekss ar mani ir apmēram tā - tagad noģērbjamies, tagad mīlējamies, ka pietrūkst tās kaisles, kad drēbes tiek norautas.. atvērtības, uzticēšanās. mums ļoti bieži prezervatīvi plīst, ir bijuši gadījumi, kad domāju, ka esmu stāvoklī, tāpēc visu laiku viņam lieku pārbaudīt vai prezis nav saplīsis. viņš, protams, sāk stresot. pēdējo reizi, es pārāk satraucos, un viņš pieleca kājās pateica - ej nahuj, ej dirst, tas nav sekss utt. kā joku pat ir izpļāvis to, ka meklēs kādu mauku, jo grib normālu seksu.
un sāpēja vārdi "tas ir sekss?" pēc mana "piedod, ka tev nepatīk mūsu sekss, bet es pārāk daudz uztraucos"

es nezinu kā es varu sevi mainīt? it kā man nav kompleksu par savu augumu, bet es nezinu, varbūt neesmu gatava seksam vai viņš nav īstais?
04.04.2012 21:55 |

Reitings 140
Reģ: 29.01.2009
neteikšu tev priekšā ko darīt, bet
Pirmkārt - attiecības ir iesaistīti DIVI cilvēki, un tas ir DIVU cilvēku darbs pie tā, lai viss būtu lieliski.
Otrkārt. Pēc manas izpratnes attiecības balstās uz uzticēšanos un spēšanu izrunāties savā starpā. Un ar uzticēšanos šeit ir domāta jebkāda veida uzticēšanās otram - fiziska, garīga utt.. Mēs ar mīļoto arī pieturamies pie šiem principiem, un līdz ar to daudzas problēmas atkrīt. Jums kā skatos nav ne uzticēšanās, ne spēšanas izrunāties, ne divu cilvēku darba pie attiecībām (ar to domāts arī tavs darbs, kam nevajadzētu aprobežoties ar jautājumu uzdošanu forumā.) tam jābūt jūsu kopīgam darbam, un abiem ir jaiegulda attiecībās, lai kaut kas izdotos.

izdari secinājumus.
06.04.2012 00:00 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
nu puisis ir liels egoists
06.04.2012 00:38 |

Reitings 81
Reģ: 04.04.2012
nu, mēs izrunājāmies. viņš teica, ka varot būt labiņa, ja pati gribu, un kad viņam manī patīkot viss, taču viņam ir pieriebies tas, ka mūždien man jālūdzās, lai uzsāktu mīlēties vai arī tas, ka nemitīgi uztraucos, jo viņš jūtas tā, it kā es viņu negribētu. tāpat viņš teica, ka varot paciest manas histērijas seksa laikā, ja vien jutīšot, ka man viņu vajag.
06.04.2012 00:46 |

Reitings 184
Reģ: 08.01.2010
Mīl vai nemīl, īsti nevar spriest pēc tā ko un kā viņš pateica. Vīrieši arī mēdz būt uzvilkti un vel daudz atkarīgs no viņa audzināšanas un draugiem, Tas varētu izskaidrot veidu kā viņš izteicās.
Meitenei iesaku atbrīvoties un noteikti mainīt kontracepcijas veidu. Tabletes mūsdienās ir pat drošākas par prezervatīviem. Sākumā pāris mēnešus būs tā trauksme vai tomēr nēesmu stāvoklī, bet ar laiku tas pēries.
Vel ir jāsaprot arī puisi, viņam vajag sexu, tapēc gribi, vai negribi, bet tomēr vajag, kā arī kā saka "apetīte rodas ēdot".
Vel viena lieta ir tāda ka ne visas 19 gadu vecumā spēj izbaudīt sexu. Dažas beidzot saprot kas tas ir vecumā ap 40gadiem.
Atrodi kko kas tevi uzbudina, ko tu verētu atļaut arī tavam puisim darīt un tas varētu arī uzlabot situāciju.
06.04.2012 02:01 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Cruel! TEV LIEKAS NORMALI,KA VINS VINAI TA PATEICA?Tu tagad maci vinjai to pienemt par normu? Tas nav normali un cilveks,kurs mil nekad ta nesaka! Un atvainojos,ari sis nav labaks par manu bijuso!Ja,man ir rugta pieredze un ne viens vien gadijums,tapec pietiekami esmu sapratusi!Un tagad saprotu,ka reizem IR jaieklausas citu pieredze!
Pat m***m ta nesaka! Ok,ja uzskati to par normu,tad lai Tev veicas!
06.04.2012 07:47 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
es domāju,ka visi tie viņa pārmetumi Tev un tas,ka viņš,kaa Tu izteicies,pinies ar citām..un gan jau,ka Tevi tas diezgan stipri aizskāra,ka tas viss Tevi tomēr ir iespaidojis vairak kā Tu pati to apzinies...zemapziņaa viss "nogulsnējās" un kaut kādos attiecīgos momentos "nāk ārā"....Sekss varētu būt šis moments, plus vēl ,ka minēji,ka esat viens otram pirmie(par puisi tiešām esi droša?) un ka neizjūti lielu kaisli,seksualu pievilkšanos ar viņu...nav jau brīnums,ka tādā gadījumā Tev grūti ar viņu būt sexīgai kaķenei...viņs TEv gluži vienkārši neliek taa justies un ļoti žēl,ka viņam tas "neaiziet"..iespējams,ka uzsakot attiecības viņš Tevi gribēja(attiecību un seksa ziņā) vairak ka Tu -viņu ,viņa uzstājība Tevi pārliecināja,lika domāt,ka arī Tu jūti to pašu un te ir rezultāts.laika gaitā tas īlens lien no maisa laukā...tas mans subjektīvais uzskats par Tavu situāciju,protams,iespējams es šauju galīgi šķērsām.......kaut kādu rezumē ieteikumu nedošu - Tev pašai līdz tam jānonāk
06.04.2012 09:03 |

Reitings 250
Reģ: 11.01.2012
nedomaju,ka tev vajadzetu paciest tadu attieksmi,vins tev ir pirmais,nav pieredzes logiski,turklat jums nesakrit gulta.
06.04.2012 10:20 |

Reitings 250
Reģ: 11.01.2012
Tikko izlasiju,ka ari tu vinam esi pirma,smags gadijums,ieteiktu katram iet savu celu un normali padrazties lai saprotiet kas ir kas.
06.04.2012 10:23 |

Reitings 1854
Reģ: 01.08.2011
zēni bez pieredzes vai ar mazu pieredzi nevar padrazties, jo tiktu nežēlīgi brutāli izsmieti.
06.04.2012 10:26 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Piekrītu tām meitenēm, kas saka, ka viņa izpausmes un attieksme pret Tevi nav īsta mīlestība. Bet nu to sapratīsi tikai izejot pati cauri šim grāvim, it sevišķi, ja tās ir vienas no pirmajām attiecībām. Tās bieži vien ir visčābīgākās, jo meitenes baiļu dēļ zaudēt otru pacieš daudz pazemojuma...
Mēs varam teikt vienalga ko, bet Tev pašai tas jāsaprot. Un es kā vecs cilvēks atkal to saku iz savas pieredzes. :)
06.04.2012 10:27 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Tāda attieksme nav piedodama. Vēl interesantāk, ja puisis pasaka, ka tā esot gan īsta mīlestība un šīs izpausmes ir tās apliecinājums. Kroplīga mīlestība :)
06.04.2012 11:09 |

Reitings 2429
Reģ: 27.10.2011
hahahha ej dirst ej nahuj, hahah tads dzejnieks :D
08.04.2012 14:26 |

Reitings 57
Reģ: 24.04.2011
Jēzus!!! kā vispār puisis savai meitenei var kko tādu pateikt? tu viņu visu laiku aizstāvi šajā diskusijā. Bet vai tu viņam pašam kko saki? vai tu klusē, turpinot justies vainīga? Viņš ir vienīgasi iemesls kpc tu esi saspringta, pasaki viņam to!!! un nepiemini, ka kko esi te rakstījsui. Douchebags totāls viņš ir! Viņš drošvien bia kārtīgi nogribējies, un tu to momentu izbojāji :D, bet nu vienalga tas nav attaisnojums suutiit nahuj!! Vispār nekas nav attaisnojums sūtīt savu meiteni nahuj!
26.04.2012 15:13 |

Reitings 285
Reģ: 12.02.2011
Jums nav pa ceļam, kas man šķiet vairāk kā obvious. Kādas attiecības, ja neciena un, piedod, bet tiešām nedomāju, ka mīl.
Cieni sevi. Izklausies ar visām četrām viņā ieķērusies un nespēj atdzīt, ka jums nesader.
26.04.2012 15:40 |

Reitings 285
Reģ: 12.02.2011
Un nespēj, jo īsti negribi. Divi gadi šķiet pietiekami daudz, lai apzinātos, ka katram savs ceļš ejams. Palaid vaļā, nebaidies palikt viena. Te jau vairs nav ko saglābt.
26.04.2012 15:43 |

Reitings 362
Reģ: 01.03.2012
1. partnerim pieredze pa maz.
2. Prezervatīvs traucē.
3. Jauks vakars ar vīnu, var vannā ))) un aiziet ))
26.04.2012 16:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits