manam puisim nepatīk sekss ar mani.

Reitings 81
Reģ: 04.04.2012
tātad, man ir 19. ar seksu sāku nodarboties pirms diviem gadiem. man ir bijis tikai viens partneris - mans puisis. es seksa laikā nemāku atbrīvoties - kustēties, glāstīt, vaidēt u.c. puisis visu laiku pārmet, kāpēc es neatbrīvojos seksa laikā, jo viņam sekss ar mani ir apmēram tā - tagad noģērbjamies, tagad mīlējamies, ka pietrūkst tās kaisles, kad drēbes tiek norautas.. atvērtības, uzticēšanās. mums ļoti bieži prezervatīvi plīst, ir bijuši gadījumi, kad domāju, ka esmu stāvoklī, tāpēc visu laiku viņam lieku pārbaudīt vai prezis nav saplīsis. viņš, protams, sāk stresot. pēdējo reizi, es pārāk satraucos, un viņš pieleca kājās pateica - ej nahuj, ej dirst, tas nav sekss utt. kā joku pat ir izpļāvis to, ka meklēs kādu mauku, jo grib normālu seksu.
un sāpēja vārdi "tas ir sekss?" pēc mana "piedod, ka tev nepatīk mūsu sekss, bet es pārāk daudz uztraucos"

es nezinu kā es varu sevi mainīt? it kā man nav kompleksu par savu augumu, bet es nezinu, varbūt neesmu gatava seksam vai viņš nav īstais?
04.04.2012 21:55 |

Reitings 987
Reģ: 18.04.2010
1. Atslābsti pati - nekas ar tevi nenotiks, stāvoklī nepaliksi - izdariet sākumā visu pareizi, aizmirsti un atslābsti;

Ļoti bezjēdzīgs ieteikums.
04.04.2012 23:14 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
atkariibaa par ko vinja sanjem uzbraucienus. ja tikai pa seksu, tad varbuut taa nemaz nav necienjas izraadiishana, bet puisim peec 2 gadu luugshanaam vinjai bik pakusteeties akta laikaa saak naakt dusmu leekmes virsuu. un dusmaas mees visi varam pateikt lietas, ko nemaz nedomaajam. plus 19-20 gadiigam puisim galvaa ir hormoni, nevis piedomaashana kaa buut taktiskam, ja iet runa pa seksu. tai vecumaa viirieshi ir apmaati ar to un vinju var saprast, kaapeec paliek tik dusmiigs - so gadu laikaa vinjsh nav speejis pietiekami izlaadeet energiju un neizmantotaa seksuaalaa energija paarveidojaas dusmaas.
varbuut autore ietiepiigi atsakaas no jaunaam lietaam seksaa un puisim rodaas sajuuta, ka runaa ar sienu.
04.04.2012 23:18 |

Reitings 37
Reģ: 29.01.2009
kad man bija 17 gadi izveidojas nopietnas attiecibas,tiko ka palika 18 sakam dzivot kopa utt.man 18 vinam 26.protams pieredze-man nu to nevar nosaukt par pieredzi vairak ka ar micisanos un kaju paplesanu.vinam uj uj uj....nevareju atbrivoties,par sexu nevareju parunat nosarku stostijos.mani puisi vnm bija bijusi vecaki par mani neviens nesudzejas bet ari neiedzilinajas ari mans toreizejais puisis.kad paskiramies saku tikties ar citiem peksni man ka no zila gaisa radas dzirksts izdarit visu lai milejoties otrs aiz baudas izkustu,glasti,pieskarieni,masaza,atmosfera un tad es saku izprast savu seksualitati uzbudinaties no ta ka otrs aiz baudas kust.un pamazam radas kaisle iekare uguns.
tu parak iespringsti dazkart vienkarsi pietiek ar paris glastiem lai sajustu tas trisas un atmodinatu sevi un vinu.pamegini maigi skupsti,glasti pa muguru iekodiens(maigs)ausu lipina,lai sajut tavu elpu ausi.
nevajag baidities kko darit parasti jau otram dara to ko pats gribetu lai dara un to aiz ka otrs klust.
stulbs ieteikums bet alhahols mazas devas palidz atbrivoties(nav jau snabis jatrektere protams vai Optima 2l alus)
man gudrs cilveks teica:ja tu ar kadu guli tad tu uzticies,uztici dargako,kas tev ir sevi.ja nevari uzticeties,tad neguli.
es pie si teksta pieturos.
atvainojos ka tik gari un bez garumzimem.
04.04.2012 23:23 |

Reitings 987
krista, lai kāds arī nebūtu viņa attaisnojums, es nekad šādā situācijā nenostāšos džeka pusē. Mēs esam tās, kas uzticas, atveras, ielaiž sevī un bieži vien riskē ar savu nākotni, tas nav tik viegli kā iešpricēt kādā kājstarpē (pat ar visām mīlestībām and shit).

Puisim nav jālūdzas 2 gadus, lai partnere kļūst laba seksā. Ja viņš to ir darījis, tas nav pareizi, jo problēma nav vienā cilvēkā un varu saderēt, ka problēma nav tikai seksā.
04.04.2012 23:30 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
Nu traki... Iesaku rūpīgi ņemt vērā visu meiteņu viedokļus, bet no sava skatu punkta varu piebilst -

Padomā par to no garīgās, emocionālās puses. Nevienam vispār defaultā nedrīkstētu un nevajadzētu Tev teikt tik rupjus vārdus. Tas cilvēku taču iznīcina, tas met ar akmeņiem, Tava zemapziņa atceras katru sīkumu un pateikto vārdu, un kā bagāža būs ar Tevi visu Tavu turpmāko dzīvi. Kā pēc kaut kā tāda vēl ir iespējams atslābināties un izbaudīt vienu no intīmākajiem kontaktiem ar otru dzimumu? Ja sieviete vīrietim pateiktu "Tu vispār gultā esi nederīgs, Tev nestāv kārtīgi un man riebjas ar Tevi gulēt" tas nopietni apdraudētu vīrieša impotenci un dotu morālu traumu uz mūžu! Tieši tas pats notiek ar sievieti. Padomā par savu pašcieņu, savu vērtību gan kā sieviete, gan personība. Tu esi šim vīrietim (pieļauju, ka viņš ir gados jauns) atdevusi savu nevainību, ļāvusi viņam pieiet pie Tevis (garīgi) vistuvāk par visiem citiem un tagad paciest šādu attieksmi un vārdus ir neprāts... Tas ir normāli, ka esi vēl jauna un savu seksualitāti sāc tikai apjaust un vaina NAV Tevī, ka nespēj atbrīvoties uzreiz, bet tas ir abu partneru darbs.
Un par prezervatīviem - uz to arī var paskatīties no citas puses - viņi plīst, lai Jūs nenodarbotos ar seksu. Jums nevajag to darīt, jo apmaināties ar enerģijām, kas iztukšo, noniecina un noliedz mīlestību.

Nezinu, vai manis teiktajam vispār ir nozīme, atliek tikai cerēt, ka sadzirdēsi būtību. Es tam čalim konkrēti iepis*u pa seju un viņam man vajadzētu kājas skūpstīt pēc vārdiem "ej nah*j", esmu šokā, atvainojos.
04.04.2012 23:30 |

Reitings 937
Reģ: 11.11.2010
Ehh..ja es būtu puiša vietā droši vien atbildētu tāpat. Ir absolūti debīli seksa laikā lūgt vīrietim, lai viņš pārbauda, vai prezervatīvā nav gaiss un vai tas nav saplīsis. Pirmkārt, tas liecina par to, ka Tu tajā brīdī negūsti nekādu baudu un otrkārt, nosit jebkādu vēlmi mīlēties arī partnerim. Un nav jāuzskata puisis par zaļknābi, ja viņš nav seksojies ar 20 meitenēm. Manuprāt, 2 gadu laikā varētu jau izprast un izbaudīt viens otra ķermeni.
04.04.2012 23:33 |

Reitings 37
es saku ar to ka pati gribeju lidot sajust orgasmu.
meginaju ta meginaju sita veroju puisa velak puisu reakciju un pati saku filmet kas patik kas ne.
nu man piemeram nav bijis ta ka tagad pirmo reiz milejas nogerbjas: un man patik sita a man ta a man ta nepatik.
galvenais ir darit runat var pec tam(izanalizet).
labi neesmu nekada eksperte jau bet tas ir mans viedoklis.
viss jau ir atkarigs no tevis tu riske un megini vai paliec tur kur esi(neapmierinata un dusmiga,nesaprasta)
atceros savu pirmo minetu.....sajegas nekadas,puisis neprasija pati gribeju pameginat uztaisit.neteicu ka taisu pirmoreiz sanaca ok
04.04.2012 23:34 |

Reitings 987
Lex,
es tādam čalim pa seju nepistu, jo, pēc visa spriežot, dabūtu pretī.
04.04.2012 23:36 |

Reitings 81
Khrushchev, tā gluži nav.
04.04.2012 23:39 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
Khrushchev, skarbi, bet - vismaz ar to attiecības arī beigtos. Kaut kam tādam es pat nespēju saskatīt pozitīvu turpinājumu... Nu nebūs tur nekas labs.
04.04.2012 23:40 |

Reitings 37
piekritu Lex.
man patrapijas puisis ilgi nebija mums sexa.bezmaz vai kopa dzivojam pa nakti pie vina 5x ned paliku.3 menesus ta un nav sexa.un es nesaprotu kpc.ok sakuma saprotu ka vins man teica japagaida nevar ar kuru katru.gaja laiks es izmeginaju visadas sieviskigas viltibas un panemienus kad beidzot biju mata ataluma no sexa vins saka raudat un izstastija ka nespejot, jo kada no vina meitenem vinu noniecinajusi gulta...
sex ir tik jutiga tema,tik viegli var klut par nespejigu.man liekas ka noniecinajums gulta ir sepecigs emocionals trieciens pec kura butu gruti piecelties.
04.04.2012 23:42 |

Reitings 81
nu jā, sāpīgi dzirdēt vārdus, kad bezmaz neko nejūt, un grib normālu seksu, it kā es būtu nenormāla ;D
04.04.2012 23:44 |

Reitings 987
Es arī neredzu turpinājumu. Varbūt pāris marinēsies un traumēs viens otru mēnešus vai gadus (un tas būtu ļoti skumji), bet tas nav tas, ko es saucu par nākotni.

anda, ja es būtu tavā vietā, man būtu atņemta visa vēlme censties vai mainīties. Tie pārmetumi ir tīrs pazemojums.
04.04.2012 23:45 |

Reitings 81
Khrushchev, bet gadījumā, ja vien es pati esmu vainīga?
04.04.2012 23:46 |

Reitings 37
Anda es nesaprotu kpc tu vinu visu laiku aizstavi.
aizstavi jo juties vainiga
vainiga jo esi gulta stresaina
stresaina jo nav ista kontracepcija.
vai tu pati zini KO TU GRIBI ar vinu no vina bez vina?
vai ari tu vienkarsi kko gribi?
neapvainojies ludzu bet es saku nesaprast.
ja tu vinu tik loti mili tad dari visu iespejamo un neiespejamo lai glabtu un pilnveidotu jusu attiecibas,tad no sanemtas vina attieksmes varesi spriest par vina jutam un talako attiecibu turpinajumu.
04.04.2012 23:49 |

Reitings 1149
Reģ: 31.12.2010
ir ta, kad ja sieviete nevelas/neatslabinas utt., tad ari virietis jut, jo tad tiesam ir ta, kad "burku" nemtu prieksa. Tapec ari varbūt nejut, bet izskatas, kad jums jau nesader seksuala zina, ka ari neuzskatu, ja virietis ta izturas attiecibas ir izturigas!
04.04.2012 23:51 |

Reitings 485
nu nevar but,ka tik saspringta esi seksa laika,ja jau vari sevi apmierinat vina klatbutne!
Protams,ka kaitinosi,ja otrs nevar atslabinaties,bet domaju,ka saja gadijuma puisis Tev ir iestastijis,ka esi "nekam nederiga"
prezervativs starp citu var plist ari tad,ja meitene nav uzbudinata!!
Cik jums ilga ir prieksspele??! vari neatbildet,vienkarsi citam meitenem ir vajadzigs ilgaks laiks lai uzbudinatos un atslabinatos... un ja Tavs puisis bridi pagrabstas gar krutim un bridi paskupstas..nav brinums,ka nejuti kaisli vai vienigais par ko spej domat ir prezervativs...! Kontracepciju vajag nomainit,ja trauce atslabinaties lidz galam,bet seit ta ir mazaka problema,manuprat!
05.04.2012 00:08 |

Reitings 987
Pie kā tu esi vainīga? Pie tā, ka nevari atslābināties VIŅA KLĀTBŪTNĒ? Turklāt šī problēma nodara pāri tev vairāk nekā viņam. Viņam ir vienkārši sūdīgs sekss, bet tev sāp par visu situāciju, tu dzirdi pazemojošus pārmetumus, uzņemies vainu un meklē atbildi forumā!

Jā, es saprotu, ka situācijas nebūtu, ja kaut kas tevī nebūtu izveidojies (man grūti to nosaukt vienā vārdā), bet šī situācija parāda, ko par tevi domā tavs partneris. Vai es esmu vienīgā, kam liekas, ka viņam nopisiens ir svarīgāks kā tava dvēseliskā labsajūta? Un tagad, kad tu redzi viņa pretīgo reakciju, kāpēc tu vēlies mainīties tā dārzeņa labā? Saprotu, ja te kaut kur vēl būtu mīlestība... bet nav taču.
05.04.2012 01:33 |

Reitings 485
Khrushchev,janem vera fakts,ka vini ir jauni! Jaunam puisim tiesam svarigaks var but seks,neka milotas meitenes labsajuta.. :) Meitene ari jauna un nezina,ka var but ari savadak - gan kaisle attiecibas,labs seks ar miloto virieti un,galvenais,cienas pilna attieksme jebkura situacija!
05.04.2012 01:48 |

Reitings 485
tas viss naks ar gadiem!!! :)
05.04.2012 01:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits