Meitenes, sakiet, ar ko vareetu aizstaat veikalos nopeerkamos speciaalos rulliishus, masaazhas birstes utt? Varbuut ir kaada izeja,lai nav jaapeerk un var ar kaadu maajaas esoshu priekshmetu veikt to pretceluliita masaazhu :)
man mājās ir tāds rīks muguras masāžai, tāds nedaudz grubuļains, jāpamēģina tas, esmu tādu redzējusi arī dominas vienā veikaliņā (ja to ta var nosaukt), kur var ziepju bumbas dabūt utml.
Luiize- jaa,toch, atcereejos :D man arii taads kkur ir...tas taads riiks muguras masaazhai laikam :D bet kapeec gan nedereetu arii paareejaam kjermenja daljaam
Raupja auduma dvielis. Esot iedarbīgs pēc kontrastdušas - problēmzonas kārtīgi jāizmasē, pēc tam var likt celulītam paredzēto krēmu. Neaizmirst par sportu - bez tā neiztikt!
Es taču nezinu, kas ir Tavā galvā, tādēļ jautāju.
Varbūt esi sadomājusies, ka rīki ir nepieiešami daudz un dažādi, kas katrs maksā 10iem latu.
Stenderā var par 4Ls nopirkt universālu koka bumbulīšu rīku, ar kuru vari masēties visur un cik gribi.
Pati neesmu sākusi, man ziemā vannas istabā auksti, pēc dušas nespēju domāt par neko citu, kā ātrāku saģērbšanos. Nāks siltāks, darbošos.
Man speciāliste teica, ka ar šo katru dienu vismaz 10min jāmasē iekšā Welleda eļļa.