Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

problēmas ar sevi

Reitings 1021
Reģ: 19.05.2011
meitenes... esmu mazliet nelaimīga ar savu izskatu, bet izskatās,ka neko mainīt nevaru.
kā lai iepatīkos pati sev tāda,kāda esmu?

kā,lai samierinos un aprodu ar domu,ka esmu skaista un man ir normāla figūra?
04.04.2012 10:46 |

Reitings 53
Reģ: 31.03.2012
Piedod, neizlasiju gan visu diskusiju, bet tas , ko vēlējos pateikt-

Pirmkārt, ir jāmaina attieksme. Tik ilgi, kamēr sports un ķermeņa veselība būs ciešanas, tikmēr rezultātu nebūs. Jāiemīl savu ķermeni, jāizturas pret to ar cieņu. Sports ir sevis pašattīstība.

Otrkārt, svarīgākais ir ēšana. Tas, ko Tu liec savā organismā nosaka to, kas Tu esi. Tas, ka ēd maz, vai ēd tikai gurķi nepadarīs Tevi slaidu. Jāēd pietiekami, lai uzturētu veselu ķermeni, kurš spēj fiziski darboties un izturēt slodzi. Tās ir 5-6 ēdienreizes dienā ar sabalansētu uzturvērtību. Svara zaudēšanas nolūkos, samazinot ogļhidrātu daudzumu (atļaujoties tos tikai rīta pusē).

Treškārt, fiziskās aktivitātes. Jāsporto ar domu, ka tev patīk, nevis jādomā, kā Tev riebjas, kā jānomet svars... Svara nomešanas nolūkos ieteicams skriet no rītiem (vienmeŗīgi, vismaz 30 minūtes). Papidus dienas gaitā jāveic atbilstoši spēka vingrinājumi- mājas apstākļos vai sporta zālē. Nevar iesākt un pārstāt tiklīdz paliek grūti- tad, kad paliek grūti, tad tikai viss sāk notikt.

Svars krītās visur- nevis vienā konkrētā ķermeņa daļā. Uz kājām/dibena tas notiek ilgstoši.

Kopumā, par to KO un KĀ darīt var stāstīt stundām, bet jāsaprot, vai Tu to maz GRIBI. Jo nevar tikai VĒLĒTIES būt slaida, ir JĀDARA. Slaidām meitenēm ķermenis nenāk par smukām acīm- viņas smagi strādā (ar to domāju sportiskas meitenes, nevis tās, kas kalsnas no dabas- skinny fat). Tāpēc nevajag izlikties, bet gan paskatīties uz sevi obektīvi.

Ja Tev sevī kaut kas neapmierina, tad strādā pie tā! Nevar nemitīgi vainot visus citus.
06.04.2012 17:08 |

Reitings 526
Reģ: 19.08.2010
Man jau šķiet, ka diskusijas autorei vispirms jāsārstē domāšana, tikai tad jāķeras pie izskata.
06.04.2012 17:14 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
Nu ko te uzēdaties meitenei?? Ne pirmā,ne pedējā tāda tipa diskusija,tā ka laiks jau bija pierast,ka šeit nāk meitenes,lai izsūdzētu savu bēdu( bieži vien ar nodomu tieši pačīkstēt,nevis meklējot konkrētus padomus)...turklāt - te ir tik daudz diskusijas ar ļoti līdzīgu saturu,kur izsakās par izskata un rakstura nepilnībām,utt...un neviena nenoliek autori,bet te laikam visām tāda kolektīvā žults izgāšanas diena gadījusies! Kāpēc lai viņa nevarētu šajā bišu stropā iesaistīties ar savu problēmu un saņemt padomus...empātiju, vienalga,bet ne jau negatīvisma gūzmu...manuprāt,viņai jau ta negatīvais pietiek...un spriedelēt par to,cik neapdomīgi ir želoties par sava izskata nepilnībām,kamēr pasaulē ir daudz cilvēku ar reālām kroplībām,kas būtu laimīgi,ja viņiem tik vien būtu tās problēmas ka liekasi svars,ir pilnīgs nonsenss! Tad jau tādu pašu kritiku var attiecināt ari tām,kas veselības un sporta sadaļā gaudo par lieko svaru, dalās savās diētu pieredzēs utt.utjpr...sak- ko Tu te žēlojies,ka ēd kūkas nevis burkanus,tik daudz ļaužu būtu laimīgi par iespēju būt tavā vietā..utmldz....katra no mums savureiz ir izjutusi kompleksus - lielākus vai mazakus gan par izskatu,gan citu...un tādā mirklī vajag plecu uz ka paraudāt,nevis kādu ,kas ar dzēlībām vēl vairāk "let you down"...
06.04.2012 22:33 |

Reitings 797
Reģ: 29.01.2009
nelasīju visus komentārus, bet tos ko palasīju - man jau nu izklausās pēc kompleksu pārņemtas meitenes, kam ar svaru un izskatu viss ir kārtībā, bet gribās uzmanību/komplimentus, lai slāpētu savu nepašpārliecinātību. Pašai tāds posms bija. Intensīva nodarbošanās ar sportu, veselīgs uzturs un iešana uz saviem mērķiem karjerā man deva to iztrūkstošo daļiņu līdz veselīgai pašpārliecinātībai un tagad ar mani viss ir kārtībā. Protams, reizēm jau gadās sajusties apaļai un nesmukai, bet pasportoju, padaru kaut ko, kas man ļoooti patīk un garastāvoklis uzlabojas. Ja darīsi to, kas patiks - tev veiksies un sanāks, līdz ar to būs gandarījums un sajūta, ka tu SPĒJ kaut ko izdarīt, kaut ko sasniegt, kas arī dos pārliecību par saviem spēkiem un uzlabosies viss kopējais viedoklis par sevi.
08.04.2012 07:36 |

Reitings 252
Reģ: 29.07.2011
Nu nopērc abonomentu sportazālē,vai baseinā,vai pameklē kādu vājētāju grupiņu,daudzas tak ir kā piem. svaru vērotāji, smeļies motivāciju,tev tikai vajag stimulu!;)
Nu man ir līdzīgi,mazliet varētu būt mazāk,bet es vienmēr atceros,ka neesu tak sliktakais gadījums,jo cik atceros man jau no bērnības nomāca šī prob. kaut arī bīju kā salmiņš ribas vien spīdēja!

Bet kas skar tavu vīrieti,nu tur tev jāpacenšās nevis viņa dēļ bet sevis :) mans ar grib lai man būtu kājas mazliet slaidākas,nu tā bet tad es atcērtu,a man gribētos lai tev kubiciņi būtu un ko nu tagad?tad jaut nav,nav jau viņš tur švarcnēgers lai manb kko norādītu;) bet nu es cenšos kkā sevi ierobeot un ir ok ;)

A pret celulītu pamēģini medusmasāžu ;)
08.04.2012 09:46 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits