problēmas ar sevi

Reitings 1021
Reģ: 19.05.2011
meitenes... esmu mazliet nelaimīga ar savu izskatu, bet izskatās,ka neko mainīt nevaru.
kā lai iepatīkos pati sev tāda,kāda esmu?

kā,lai samierinos un aprodu ar domu,ka esmu skaista un man ir normāla figūra?
04.04.2012 10:46 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
priori, zin, savā ziņā piekrītu Liliii teiktajām.. tas padara visu kopskatu vēl apjomīgāku. :(
es ar skaudību nedaudz skatos uz savu draudzeni, kurai ir mazas krūtis..
krūtis nevienu vēl nav padarījušas par laimīgāku vai kopumā skaistāku cilvēku..

bet vnk, ja sākam ar īsto problēmu, tad pilnīgi lieki bija stāstīt, par sportu un gurniem, tāpēc jau neviens ieteikums nederēja, jo problēma ta pilnīgi cita.
04.04.2012 12:02 |

Reitings 807
Reģ: 20.04.2010
Lasu un brīnos... Vai tiešām pašvērtējums TIK zems vai vnk uzprasies uz komplimentiem un mierinājumiem? Izklausās, ka Tu gribi, lai mēs Tev pasakām - Jā, tiešām, tā nav Tava vaina, vienkārši daba ir maita. Nabadzīte, tur neko nevar darīt...
Un kā vēl var!!! Un tas, ka mēs Tev piedudināsim pilnas ausis par to, cik patiesībā esi smuka, neko nelīdzēs! Pašai sevi jāmīl! Es uz Tavu augumu esmu daudz smagāka, man arī plati gurni, apaļš vēders... Un pofig! Un celulīts man arī ir, jā :d bet, zini, ja Tavs puisis ir ar Tevi kopā, un nevis ar kārnām karsējmeitenēm.. Tas neliek aizdomāties?

Ieliec bildi, un tad es tiešām pateikšu - ir tik traki, vai Tev vnk laimes tabletīte jāapēd.
04.04.2012 12:03 |

Reitings 137
Reģ: 29.01.2009
mie4uks - mana figūra ir līdzīga Tavai. Esmu 1,60, man ir ļoti mazas krūtis, skaistas, slaidas kājas(tas man tiešām sevī patīk), liels dibens, plati gurni ar tauciņiem un, protams, tauku kārtiņa uz vēdera. (Sveru 58kg) Un godīgi teikt? Man vīriešu uzmanības nekad nav trūcis, vienkārši ir jāprot sevi pareizi iznest. Man atliek tikai uzvilkt skaistus augstpapēžu apavus, tuniku vai ko līdzīgu, kas apslēpj manas 'problēmzonas' un bieži vien esmu uzmanības centrā! Kaut pati neuzskatu sevi par skaistu, tomēr sapratusi esmu vienu - vissmagākais darbs ir sevis pilnveidošana.Piemēram, šobrīd es īpaši piedomāju pie ēšanas, mēģinu vairāk sportot un ticu, ka jau drīz vien bez kompleksiem varēšu arī parādīties pludmalē. Veiksmi Tev!
04.04.2012 12:05 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Al Qaeda - viens ir mazas, otrs, kad daba aizmirsusi... :)
04.04.2012 12:08 |

Reitings 137
Un vēl - kaut gan es allaž sevi neesmu uzskatīijusi par paraug-auguma īpašnieci, tomēr esmu saņēmusi neskaitāmus komplimentus par to, cik esmu skaista, cik esmu tieviņa (tiesa,sveru gan salīdzinoši daudz, iespējams, ka smagi kauli, nezinu, bet par apaļīgu sevi nenosauktu). Un esmu pilnīgi pārliecināta, ka ir ļoti daudzi, kas gluži tāpat domā par Tevi, jo sevi noniecināt ir ļoti vienkārši, tomēr saskatīt sevī labo, skaisto - lūk, tas jau ir nopietns darbs!
04.04.2012 12:14 |

Reitings 1021
nu tā...
es tagad pusdienās aizgāju pie mātes uz māju, (šad tad eju) un tur bija masn onkulis,ko nebiju redzējusi kādus 3 mēnešus..
un pirmais,ko man pasaka,ka es esot lielāka palikusi. gurnos.
protams,ka man kamols pārsprāga un es sāku raudāt....stundu noraudājos, neapēdu ne kripatas, tagad ar sarkanāma acīm sēžu un valdu savas tizlās asaras,lai neviens to neredzētu.(protams,ka tas ir labi pamanāms pēc maniem noraudātajiem vaigiem)
es jūtos tik pazemota....es nezinu,kā tās sajūtas,lai aprasksta...es jau mēnešiem eju gulēt ar domu,kā notievēt, mēnešiem ceļos un bimbāju, un tagad nevaru apstāties...
mamma tur koķeti atbild,ka jaunām sievietēm tā nesaka,ka un ka sen nav redzējis un ka nekas jau nav nācis klāt..
eh....kaut varētu iet mājās.
04.04.2012 13:12 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Tu jau ļoti pareizi uzrakstīji virsrakstā - tās ir reālas problēmas ar sevi! Arī man bija kādreiz šāda veida problēmas ... taču tad es guvu smagas traumas un vairāk kā gadu nevarēju parādīties sev spoguļu priekšā pat apakšveļā, jo viss ķermenis bija rētās. Par to, lai parādītos savam vīrietim, vispār nerunāju... Šorti, kleitas - aizmirsti! Un tikai tad es sapratu, kas ir īstas problēmas. JĀIEMĪL SEVI tādu, kāda esi! Jo es nenovēlētu nevienam iet cauri to, kam izgāju es cauri, lai saprastu tik vienkāršu lietu. Ka sevi un savu augumu jāciena par to, kā viņš tev kalpo. Ir jāmīl un jālutina!
04.04.2012 13:21 |

Reitings 807
Reģ: 20.04.2010
mie4uks... Tu taču pati tikko atbildēji uz savu jautājumu - "mēnešiem eju gulēt ar domu,kā notievēt, mēnešiem ceļos un bimbāju, un tagad nevaru apstāties..." No domām vien nenotievēsi!!! Saproti taču, ka ir jāsāk darīt kaut kas! Ko Tu konkrēti dari? Sporto regulāri? ēd veslīgi? Ko tieši Tu dari?
Ja nedari NEKO, tikai DOMAA - tad, atvaino, pieņem sevi tādu, kāda esi...

Starp citu - nekad neņem onkuļu uc vīriešu replikas par pilnu - nu, nav viņi objektīvi! Reizēm, ka tik kaut ko pateikt... lūdzu, nemoki sevi un nepārdzīvo! Varu saderēt, ka patiesībā NAV tik traki!
04.04.2012 13:23 |

Reitings 8407
Man ar liekas, ka viss ir galvā, jo ja nevari neko pasākt darīt, tad nečīksti.

Te meitenes jau ieteikušas visādus padomus, bet visi slikti, ja tu mēnešiem sporto un nekas nemainās, tad problēma ir tikai galvā, jo ja tiešām esi jau darījusi visu iespējamo un neiespējamo, un ķermenis tāds kāds bija - tad savādāku neko nedabūsi, nāksies vien pieņemt. Tad tev pie kāda speciālista jāiet, ja pati ar sevi netiec galā. Nu nav normāli tā dzīvot.
04.04.2012 13:28 |

Reitings 6037
mie4uc - cik Tev gadi?
Es kādreiz biju tāds kaulu kambaris, ka skatoties bildes liekas, ka anoreksija, BET es ēdu kā zirgs! Vnk ar gadiem parādās īstās formas, iegurnis paliek platāks un tas ir tikai normāli.
Bet Tavā gadījumā lielas problēmas jau ir galvā - attieksmē, sevis uztverē un domāšanā. Neviens Tev nespēs palīdzēt, ja nevēlēsies to pati.
04.04.2012 13:34 |

Reitings 1021
esmu 22 gadu jauna.

es esmu skrējusi katru otro dienu pa 5 stadiona apļiem, esmu izmēģinājusi minesotas diētu, atslodzes dienas, esmu mēģinājusi palielināt ūdens daudzumu organismā, es ēdu tikai 1x dienā (ja, zinu,ka nav pareizi,bet man nesanāk laika) un ito es ēdu no tējas servīzes šķīvja,kas nav pārbāzts..es taisu pietupienus, taisu medus masāžas, taisu presītes - sānu,gan parastās.
es pārtieku prakstiski no gurķiem...

PROTAMS,ka problēma ir galvā...es to apzinos,un par to arī ir stāsts.
04.04.2012 13:54 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Hmmm... sāk izskatīties izdomāti vai pārspīlēti.
Tātad Tu saki, ka pārtiec no gurķiem, ko ēd 1x dienā un to daudzums ir apmēram 1 gab. (vairāk uz apakštasītes, manuprāt, neuziet). Vēl ar šo ēdienkarti Tu spēj ne tikai veikt ikdienas lietas, bet arī uztaisīt pietupienus un presītes.
NETICU!!
Sāk izskatīties pēc pīlītēm, ko pūt.
Varbūt Tev visām problēmām klāt ir arī uzmanības trūkums, kas mudina Tevi tikai čīkstēšanu, savu problēmu skandēšanu, nemēģinot uztvert kādus sev derīgus risinājumus, kas te ir pa pilnam 5 lapaspušu garumā.
04.04.2012 14:01 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Nu tad varbūt beidz bojāt savu veselību un tad brīnies, ka nekas nesanāk? Tu esi interesējusies par veselīga uztura pamatprincipiem? Varbūt sāc ar to, saved kārtībā savu organismu un tad čīksti. Reizi dienā apēdot mazo šķīvīti ar gurķiem, tu ceri uzlabot savu izskatu?
04.04.2012 14:02 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
es esmu skrējusi katru otro dienu pa 5 stadiona apļiem, esmu izmēģinājusi minesotas diētu, atslodzes dienas, esmu mēģinājusi palielināt ūdens daudzumu organismā, es ēdu tikai 1x dienā (ja, zinu,ka nav pareizi,bet man nesanāk laika) un ito es ēdu no tējas servīzes šķīvja,kas nav pārbāzts..es taisu pietupienus, taisu medus masāžas, taisu presītes - sānu,gan parastās.
es pārtieku prakstiski no gurķiem...

PROTAMS,ka problēma ir galvā...es to apzinos,un par to arī ir stāsts.

Ja tu visu šo dari un nav nekāda rezultāta, tad vai nu esi resnāka nekā te sevi pasniedz vai tiešām esi atsitusi galvu pret izlietni.
Padomā vai nevajadzētu apmeklēt psihologu.
04.04.2012 14:04 |

Reitings 1021
varat domāt,ka tie ir meli, varat domāt,ka izdomājums...katrs jau domā,ko grib...galvenais,ka es zinu kā ir...kāda jēga man te kaut ko izdomāt? kas man darīt nav ko?

womankind - nejau es to daru visu laiku..piemēram tagad, es taisu pietupienus un dzer ūdeni + mazāk ēdu, medus masāža gurniem un pakaļai....neko citu...
uzskaitītas tika lietas,ko es esmu darījusi lietas labā.
04.04.2012 14:06 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Izlasīju womankind komentāru un piekrītu par tām pīlītēm. Kad es reiz sēdēju uz diētas, turklāt, ēdu krietni vairāk kā vienu apakštasīti ar gurķiem, es sportojot noģību. Nav noslēpums, ka sportojot ir jāēd normāli. Citādi vienkārši nekam nav enerģijas. Kā tu vispār spēj funkcionēt, ja ēd tikai gurķus? Pēc idejas, tev vajadzētu būt izkritušiem matiem, sausu, pelēku ādu un bez mēnešreizēm.
04.04.2012 14:07 |

Reitings 1021
varbūt šīs lietas ir galīgi garām,kas tiek darītas..es nezinu..man nav neviena,kas izstāstītu un padotu padomu, visi tik cenšās atšūt mani...
šeit nav fitnesu un sporta programmu tiem tur, te nekā nav...
04.04.2012 14:10 |

Reitings 1021
es esmu gan ģībusi,gan izbalējusi...+ MR man tāpat nav īstās,jo lietoju OK...bet kur visi tauki noiet? no krūtīm un no vēdera...viss pārējais paliek kāds bijis. + celulīts paliek vēl trakāks.
04.04.2012 14:12 |

Reitings 6037
medus masāža gurniem un pakaļai

Es jau vairākas reizes pamanīju, ka savu dibenu Tu sauc par pakaļu. Būtībā tā Tu sevi saredzi... Varbūt palīdzēt var psihologs, ja pašai tikt galā grūti un nav kas uzklausa un dod padomu...?

Un es jau minēju, ka žurnāli Shape un Cosmo ir pilni ar vingrojumiem - ņem un dari pati mājās! Tur nevajag sporta zāli un treneri :)
04.04.2012 14:13 |

Reitings 436
Reģ: 06.03.2012
varbūt šīs lietas ir galīgi garām,kas tiek darītas..es nezinu..man nav neviena,kas izstāstītu un padotu padomu, visi tik cenšās atšūt mani...
šeit nav fitnesu un sporta programmu tiem tur, te nekā nav...

Tu pati teici,ka tev draugs ir sportists un pārzina visas šīs lietas!
04.04.2012 14:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits