Es arī neesmu apmierināta ar sevi. Nevaru samierināties, ka nekad nevarēšu ielīst 34. izmēra džinsos, kas manās acīs ir vispievilcīgākais izmērs!! :@ Bet cenšos ar to sadzīvot, man nekad nebūs 60 cm viduklī vai 90 cm gurnos, tīņu gados tievēju un badojos ar domu, ka šos cm sasniegšu, bet kauli, uzbūve neļauj.. Tad nu sāku sportot, viss kļuva stingrāks, veicu vingrojumus viduklim, dibenam, rokām. Un centos sevi pieņemt (ko daru joprojām). Cenšos saprast, ka man jātiecas sevi mainīt tā robežās, kas ir reāli iespējams ar maniem kauliem, varu mainīt tauku masu uz tiem, strādāt pie tvirtuma un piemeklēt apģērbu. Man veikalos pārdevējas bieži dod 1-2 izmērus mazākus džinsus, nekā vajag, jo esmu atradusi proporcijas - cik augstu jostu, kurā vietā tai jābeidzas, modeli ar kuru izskatos slaida. Ir tikai viena iespēja - staigāt pa veikaliem un laikot visu pēc kārtas, tikai tā atradīsi, kas uz tevis izskatas labi.
Sorry, bet pagaidām izklausas, ka tava problēma ir netrenēta ļumīga, figūra. Ja gribi izmaiņas - celies un ej,sāc skriet, lekt ar lecamauklu, vingrot un veselīgi ēst. Rezultāti nenāk momentāli, bet viņi būs. Izvēle ir tavās rokās, gaušanās neko nedos. Es skolā biju resnule un raudāju, līdz sāku sportot un nerīt draņķus, zaudēju liekos kg un sākās pavisam cita zīme, viss ir vēlmē sevi mainīt!