Man bija taa-izshkjiiros ar savu ex,pavisam negaidiiti uzreiz satiku jaunu puisi,uzreiz ievaacos pie vinja,jo likaas,ka bija juutas. Peec meenesha,diviem saakaas tas pats kas Tev,neko peekshnji negribeeju ar vinju(nezinu,kaapeec!),likaas,ka gribu buut kopaa ar ex,pat satikos ar vinju visu laiku..izvaacos no jaunaa puisha pat! Ak Dievs,kaada es biju muljkje saprotu tikai tagad,un nozheeloju,ka saapinaaju jauno puisi-biju veesa utt. Bet kad paliku viena kaadu meenesi ar savaam domaam un juutaam-sapratu tikai vienu-es nevareeju un negribeeju aizmirst sho cilveeku,kas tikko bija ienaacis manaa dziivee un mani tik ljoti miileeja un neesaaja uz rokaam,gribeeju atpakalj pie vinja,naktis pavadiiju aciim valjaa,domaajot,kaa lai vinju atguust un vai vispaar tas ir iespeejams peec visa..
Laiks salika visu pareizajaas vietaas-vins mani vnk uzmekleeja,satikaamies..
Kopsh minuutes,kad vins mani aizveda maajaas un seedeejaam mashiinaa un negribeeju pat iz sekundi iet prom no vinja-sapratu,ka nekad nelaidiishu vinju vairs prom.
Staasts ar laimiigaam beigaam-esam kopaa,un esam ljoti laimiigi.
Dziive izspeelee dazhaadus "jokus",taapeec varbuut nesteidzies ar paarsteidziigiem leemumiem.
Lai Tev veicas!:)