Ko jūs darāt vakaros?

Reitings 4261
Reģ: 28.04.2011
Šodien šķita, ka vakaros es vienkārši nositu laiku.Atnāku no darba ap 7iem un tad jau liekas,ka drīz gulēt jāiet un nav jēgas neko prātīgu darīt.

Ko jūs darāt,kad atnākat no darbiņa?
Kādiem hobijiem, nodarbēm jūs veltāt vakarus?

Tās, kuras krievu valodu ir iemācījušās no multenēm, vai neatceraties,kādas skatījāties? Kuras būtu tādas viegli saprotamas multfilmas(īsas, seriālveidīgas) no kurām mācīties krievu val.? Var arī daudzsēriju seriālus, bet tādus ar vieglu valodu.
Slēgtā skola pēcpusdienās man neder, jo tad eju uz mājām.
02.04.2012 20:20 |

Reitings 797
Reģ: 29.01.2009
Laikam jau ka neko diži atšķirīgu kā meitenes te min.
Palasu kādu grāmatu/žurnālu, rokos internetā (ir pastiprināta interese par veselīgu uzturu un interesantām receptēm, sportu utt.), ar draugu čubinos pie filmas, uztaisu vakariņās kaut ko sarežģītāku...sportoju :)
03.04.2012 07:47 |

Reitings 677
Reģ: 05.02.2010
Tā kā es pagaidām neko nedaru, dzīvoju pa māju,tad jau man nekas cits neatliek,kā visu dienu vairāk vai mazāk slaistīties..
bet tā jau parasti neko, tāds nogurums, ka tv, vakariņas, maybe nets un čučumuiža :)
par īsu tā diena,lai paspētu,ko jēdzīgu..
03.04.2012 08:53 |

10 gadi
Reitings 6337
Reģ: 01.04.2009
Tā kā man darbs ir 3 dienas nedēļā, tad tos 3 vakarus esmu mājās ap 19.00, un tad nekāds garais un aktīvais vakars vairs nesanāk. Lai nu kā, vakaros vienmēr gatavoju vakariņas, pasēžu netā, sakopjos un izdomāju, ko vilkt mugurā nākamajā dienā. Tagad aktuāla ir BD rakstīšana, bet neteiktu, ka es to baigi daru vakaros, drīzāk pa dienu. Ziemas periodā abi ar draugu vakaros sēžam pie kompja, vasarā dodamies laukā vai nu braukāties ar riteņiem vai ko citu. Protams, lasu arī grāmatas un žurnālus.
03.04.2012 09:14 |

Reitings 2728
Reģ: 29.01.2009
Es arī slinkoju un nejūtu nekādus sirdapziņas pārmetumus, jo esmu to nopelnījusi! :D
Ik pārvakaru vairāk kā stundu mērcējos vannā un lasu grāmatu, tad sagludinu drēbes nākamajai darba dienai, iedzeru tēju un tad jau ap pusnakti miegs mani ir pieveicis. Pa retam pagatavoju vakariņas vai nomazgāju traukus un piekārtoju drēbju skapi..tādus mazos kārtošanas darbiņus. Vakaros skatāmies Investigation Science kanālu, jo citos TV kanālos neatrodam neko tādu, kas būtu acu piepūles vērts.
Bet tagad ceru pievērsties sportošanai, lai varu ar cieņu un lepnumu valkāt jauno peldkostīmu.
03.04.2012 09:55 |

Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009
3 x ned. mācibas - tad atnāku mājās krietni pēc 22.00, īpaši vēl ja ieieju veikalā, tad tikai duša, vakariņas, bet biežāk tikai vakara tēja + TV/ internets/ zurnāls/ pa retam - macibas un ap 24.00 čucumuižiņa :)
kad nav jāmācas, tad sīkie darbiņi, TV, neko nedarīšana, vai arī tiekos ar kādu, ļoti cenšos kaut ko pagatavot mājās, piekārtot māju, bet reti sanāk.
03.04.2012 10:09 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
es atnāku no darba, ieslēdzu datoru un strādāju otru darbu :)
03.04.2012 12:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits