Isti nezinu,pie kuras temas so lai pieskaita... Lai nu butu ta mana problema un klapata!
Man ir normala problema ar pasvertejumu! Man visu muzu ir bijusi sarkani vaigi. Ne visu laiku bet pie temperaturas mainam karsts/auksts,alkahols, vanna, mazakas fiziskas nodarbibas... Tad mani vaigi izskatas ka tomats,sausmigi sarkani. Pec laika pazud,protams, bet sis fakts ir mani iedragajis. Vienmer es lietoju tonalo, pat vasara,kad pec teorijas neko nevajadzetu. Minute saule bez kosmetikas un es izskatisos ka tikko varits vezis! Un tas mani taaaa kaitina,tracina!
Tagad tuvojas vasara un tas ir mans trakakais laiks.... :(
Tapat es ari esmu nolemusi sakt skriet, bet lai tiktu lidz parkam, man ir jaaiziet savi 300 metri. Sikums, bet es satieku daudz cilveku taja posma. Bet skrienot es palieku sarkana,kosi sarkaniem vaigiem... Lietot tonala kartu ari ejot skriet? Esmu bijusi bez... To pasu vienigo reizi nakot majas es visu laiku skatijos telefona vai uz leju,lai manu seju neviens neredzetu....
Ar taaaaadu skaudibu skatos uz meitenem,kam ir skaists sejas tonis,vai kam ir mazliet roza vaigi pec intensiva sporta. :(
Ko lai dara? Nedomaju,ka savu pasapzinu varu pacelt saja jautajuma... :(
Un.... iet sportot ar tonalu uz sejas nav gudri, vai ne?