Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Gardi gan!

 
Reitings 101
Reģ: 13.11.2011
Sveikas, vēlos pajautāt, kā vislabāk vārīt vistas zupu tā lai tā būtu dzidra.Ja kādai ir pieredze padalieties. :) Paldies!
31.03.2012 18:41 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Man gan patīk labāk tās zupas, kas ir nedzidrās - tā kārtīgi savārījušās.
Manuprāt, lai būtu dzidra, vajag tīru buljonu un neļaut sastāvdaļām vārīties tik ilgi, ka tās sāk šķīst ārā, bet vēl ir stingras vienlaikus gatavas.
31.03.2012 18:48 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Esmu ieveerojusi,ja neliek virsuu katlam vaaku ,tad buljons ir dzidrs!Man patiik zupas ar dzidru buljonu.Es loti skatos kaa lieku daarzenus klaat-peec kaartas,lai nesavaaraas viss putraa,garsvielas vispaar nevaaru-domaaju zalos augus....tos pielieku pasaas beigaas-vienmeer smuki zali!:)Lai izdodas!:)
31.03.2012 18:54 |
 
Reitings 101
Reģ: 13.11.2011
Tad nevajag likt vāku un dārzeņi jāliek pēc tā cik ilgi katrs vārās? Es biju domājusi ja vāra no īstas vistas ne tieši no buljona, :) mēģināšu tad redzēs vai izdosies :) paldies
31.03.2012 19:03 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Ir jau arī jāvāra no īstas vistas. Vārot vistas gaļu - rodas buljons. Tam jābūt tīram, laicīgi jānosmeļ putas. Kad gaļa izvārījusies, izņem to - atkalo, un buljonā vāri zupu.
31.03.2012 19:06 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es aizmirsu par putaam !Taas noteikti nonemu ar putu karoti!Es lieku vispirms burkaanus,tad kartupelus utt!Es loti daudz uzturaa lietoju kiplokus ,siipolus...vienmeer mazliet pielieku klaat arii zupaam!Nekad neko nevaaru peec recepteem-katra zupa ,katru reizi iznaak citaada...!Maakslas sedevrs!:)
31.03.2012 19:16 |
 
Reitings 101
Reģ: 13.11.2011
Nu paldies lielu lielais, par to secību un putām nezināju, tagad sākšu vārīt, redzēsim kā man izdosies.
31.03.2012 19:18 |
 
Reitings 847
Reģ: 29.01.2009
elementāri - rūpīgi noputot, kad sāk vārīties vistiņa ar kaulu ..un kad vistiņa mīksta un sāk atdalīties no kaula..izvilkt ārā un buljonu izkāst caur smalku sietu un būs dzidrs buljons un vistu var atdalīt no kaula sagriezt mazos gabaliņos (gaumes lieta) un likt atpakaļ zupā.
31.03.2012 19:26 |
 
Reitings 847
Reģ: 29.01.2009
un tad var arī likt visus dārzeņus ..arī pēc gaumes..vistas zupai man patīk kad sauju ar makaroniem iemet un burkānu ..kartupeļus īpaši neprasa.
31.03.2012 19:27 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits