Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Gribēja palīdzēt,bet...

Reitings 663
Reģ: 28.12.2009
Sveikas!
Šodien dusmas uz draudzeni,bet visu pēc kārtas.
Viņa zināja,ka esmu pašķīrusies no sava puiša. Vakar no viņas uzzināju (pati atzina,ka stulbi rīkojusies un gribējusi to visu noklusēt,bet nespējusi!),ka viņa pati šo puisi uzmeklējusi un sākusi šim rakstīt,kāpēc mani pametis (jā,mums viss mistiski notika,bet ne pa to ir stāsts),ka tie ir gļēvi gājieni,ka nevar satikties un aci pret aci visu izrunāt utt.Protams,puisis neko nav atbildējis,bet vēstuli gan izlasījis!
Un tad es viņai teicu-pričom lien pa vidu tur un jaucas???
Saprotu,gribēja kā man labāk un palīdzēt,moš kaut ko saglābt,bet man tagad tāda stulba sajūta,ka padomās vēl,ka pati nevaru uzrakstīt,bet lieku,lai draudzene manā vietā rīkojas...
Jums arī kādreiz tā bijis,ka kāds grib palīdzēt,bet sanāk gluži pretējs efekts?
31.03.2012 15:52 |

Reitings 1705
Reģ: 29.01.2009
atceros, kad biju jauniņa un bija visi tie tusiņi, tad bieži sanāca sakasīties ar savu tā laika boyfriendu, tad man nereāli kaitināja, ka draudzene ar viņu, abi piedzērušies, baigās nopietnās sarunas kaut kur nomaļus veda. Vienmēr biju nikna par to, jo likās, ka draudzene ne tik ļoti vēlas palīdzēt, kā vienkārši sajusties svarīga un baigais sarunbiedrs. Nafig kādam trešajam ir jālien starp diviem cilvēkiem, par kuru personīgajām attiecībām nav ne mazākās nojausmas?
31.03.2012 16:23 |

Reitings 357
Reģ: 29.01.2009
Man jau liekas, ka tā dara prātā nepieauguši cilvēki.
31.03.2012 16:35 |

Reitings 510
Reģ: 16.09.2011
mani tieši ļoti besij tie pāri, kas savas attiecības izdomā kārtot kaut kādos kopīgos tusiņos, tad viss ir izjaukts, un tādejādi viņi bojā garīgo ne vien sev, bet arī citiem .. un citi , kā baigie "zinātāji" lien starpā un runā "gudras " lietas , mēģina salabināt..
ahh vienkārši atcerejos, viena draudzene mūždien strīdējās ar savu puisi un bojāja tusinus, kas jau tā notika reti .
31.03.2012 17:33 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!