labu rītu.
iešu taisīt rīta kafiju un jāsāk piektdienas rosība)
Kā noskaņojums šodienai, kādi plāni, rīt, parīt...
par laika apstākļiem- nekas spīdošs uz brīvdienām nebūs, lietus, sniegi, krusas un, protams, aukstums...
priekā:D
Queen, manam draugam arī kraksķ žoklis - ēdot, runājot, skūpstoties :D Viņa labākajam draugam besī tā skaņa, es to piefiksēju tikai tad, kad viņš pats pateica :D
Laba diena, cik labi no darba gāju prom pirms 16, uzreiz sajutos pēc cilvēka. Darbā daži labi indivīdi paspēja sabojāt garīgo, bet vienalga.Vakar Coffee Inn atklāju auksto dzērienu sezonu.
Šovakar kā veca ome skatīšos Midsomeras Slepkavības un analītiskos raidījumus. :D
Btw, es tā gribu redzēt Tima Bērtona jauno filmu Dark Shadows. Vismaz Ewa Green dēļ
Mēs ar draudzeni bijām Rimi tās avārijas laikā.Iznācām ārā-tur priekšā sadauzīto taksi vāca prom.Vispār,priecājos,ka neredzējām pašu avāriju.Man noteikti būtu šoks.
Citādi diena forša.Biju uz kino un uz konsultāciju ar maģistra darba vadītāju.Šķiet,mans darbs beidzot lien ārā no krīzes un es pat būšu ko jaunu uzrakusi.
Šobrīd klausos kaimiņa mūziku.Tas ir-viņš klausās tik skaļi,ka es dzirdu un man nav sava mūzika jāliek.Pozitīvais ir tas,ka viņš klausās mūziku,kas manām ausīm neliek novīst.
Vakaram plāns viens-lasīšu Feibera superbiezo grāmatu.
Bāc, es nevienu avāriju neesmu redzējusi. :(
Brīvdienās apciemošu bērnības draudzenes ģimeni, vēl pāris cilvēkiem ir jāatdod ielūgumi, varbūt vakarā ar draudzeni aizbrauksim uz Plazu un svētdienā dosimies ciemos pie mūsu "audžubērna". :) :) Domāju,ka būs foršas brīvdienas.
Manī šodien visu laiku divējādas izjūtas..no vienas puses - jējē vīkends, no otras - omg, cik drīz ir lielais eksāmens :D Tā, nu, nākot no busa, iepirku fiziņu un pavadīšu 5dienas vakaru ar čipāriem, Fizzu un iekavētajiem seriaļčikiem. Tāda būs mana gatavošanās 48h mācību maratonam :D :D
Esmu mājās, par to esmu priecīga, bet esmu zvērīgi nikna par kārtējo izdomāto stulbo, nevajadzīgo rēķinu, iešu 1dien lamāties, jo kaut kas galīgi neštimē viņiem ar maniem aprēķiniem, sviests .
āā varētu kaut ko uzspridzināt :D
Nedaudz skumīgi,jo palaidu puisi vienu pašu pie viņa vecākiem,lai gan teica,lai līdzi braucu.Pat ātrumā man neiedeva buču :( Tā jau bijām tik ilgi šķirti un tagad atkal (pati jau vien vainīga) un drīz notiks tas pats...