cau!varbut ir kada gudraka par mani saja sfera. es kaut ko kompi kaut ko nejaushi saspaidiju un man tagad kad ir uzlikta latvian valoda pilnigi citi burti radas. a citas latvian valodas versijas nav garumzimju...ka lai dabu atpakal? es kaut k'a laikam uzspiedu Ctrl ar kaut ko kop'a..
ekraana lejaa, labajaa pusee pie pulkstenja un skaljrunja ikonas staav vai nu klaviatuuras ikona vai arii ikona ar klaviatuuras valodas saiisinaajumu - piem eng, it, lv utt. kliko uz to un uzliec uz sev vajadziigo valodu.
Varbūt pačeko kas tev darās ejot uz Control Panel uz Clock, language, and Region kur zem tā ir "Change keyboards or other input methods". Vai tur vispār stāv latviešu valoda, varbūt noņem un pievieno no jauna.
Tad tev ir uzlikta tā otra klaviatūra (nezinu kā saucās pareizi), bet vajag QWERTY. Tajos uzstādījumos nekur neredzi Latvian un Latvian (QWERTY)? Kaut vai apakšā, labajā pusē tur kur tā mazā klaviatūra piedāvā tikai vienu?
blin atkal pazuda garumz'imes ar ctrl shift :D bet burti atpaka'l nesmainij'as..nu man ir tas qwerty tagad, bet parastajam latvian tie burti aizg'aja 's'k'ers'am..un nekam vairs nevar uztaisit ctrl c - ctrl v un tamlidzigi..
ar alt ari neliekas..nu garumzīmes un tā kopēšanas, iezīmēšanas utt opcijas ar taustiņiem.. vot blondīne pati kko saspaidiju nejausi un tagad netieku atpakal..