Vai ēdam pankūciņas kā dāmām pieklājas,izmantojot nazi un dakšiņu(lai aiztransportētu pankūku līdz mutei) vai drīzāk kā mežaveči- vnk paņemot ar pirkstiem?
es piekrītu Zakjim, tiešām - nekas nav garšīgāks par plāno pankūku ar iebiezināto pienu :) mm.. pilnīgi sakārojās!!
bet es gan izmantoju galda piederumus! :)
Iedomājos Nikoletti ar dakšu rokās, lai pankūkas ēstu :D
Plānās pankūkas mājās ēdu, turot tās sarullētas pirkstos, ārpus mājām visas pankūkas tiek ēstas, izmantojot dakšiņu un nazīti
Godīgi sakot, es nemaz nebiju iedomājusies, ka kāds pankūkas ēd ar pirkstiem :D Tas noteikti nav uzbrauciens, bet man liekas pavisam normāli, ka ēd ar galda piederumiem, nevis nospeķo rokas. :)
ar dakšu un nazi, visur un jebkādas pankūkas :D
esmu mēģinājusi pildītas vienkārši pirkstos ņemt, bet man nepatīk taukainas rokas un tas process tāds ļoti .. hmmm... netīrs :D bet neuzskatu, ka ēšana ar visiem piederumiem ir kaut kas tāds, lai to sauktu par tādu dāmu ēšanu ..
Pankūkas neēdu. Bet kad kādreiz ēdu, tad ar dakšu un nazi, jo nevaru ciest taukainas rokas.
Es tāpat. Mums mājās ar ar rokām nekad nav neviens ēdis.Tak nēerti, un rokas netīras. Vai ta mājās ka sušķiem jābūt? Un galda arī salvetes vienmēr ir. Man tas liekas normāli.
savējo lokā ēdu ka vīrelis,bet ja nākas būt pie viena galda ar citu sugu,tad kā "normalam cilvekam pieklājas" :D sanak pat tīri labi,par ko pati brīnos :D