Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Svetdienas bezteemis!

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Labriit! Sodien pamodos jau 7!!!! :D Sauliite nav! Jabrauc mainit dekoders,pat 1 dienu normali nestradaja,izdoma musu valsti cilvekiem liekas klapatas!

Un,lai aktivaak,jautajums- Juus esat mammas vai teeta meita un bez latviesu asinim,kada svel Juusos rit?

Esmu laikam teeta meita, mani rit no teeta puses leishu,francuuzhu asinis,no mammas-latviesu,polu... Un ja Jus zinatu,kad temperiments no ta visa sanak :D Un jocigi,ka,kamer nezinaju par savam francgu saknem,loti sapnoju par Pariizi un ta ir joprojam...Un te nu piekritu,ka dvesele juut,kas tuvs,kas vajadzegs,kas ne:)
Jauku dienu:)
25.03.2012 08:59 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Piedodiet par kljudam,rita agrums :)
25.03.2012 09:00 |

Reitings 1197
Reģ: 23.03.2012
Labrīt!

pirms miega pārliku pulksteni, bija kaut kāds dīvains modinātājs uzlikts, beigās no rīta nesaprotu, kurš ir īstais pulkstenis, katrs rāda savu laiku. izrādās, ka pat telefons jau automātiski pārliek to laiku un esmu pamodusies daudz par agru :D eh, bet nu ko tur daudz

šonakt bija vesela čupa emocionālo pārdzīvojumu. sapnī mani uzaicināja uz randiņu vienreizējs vīrietis. tā gatavojos, tā pucējos, bet, kad bija pienācis laiks jau doties, uzzināju, ka viņu iesēdināja cietumā. re kā, neļauj pat miegā papriecāties :D

vienvārdsakot, labs rīts un ceru, ka jūsu galā tas vējš vismaz mierīgāks! :)
25.03.2012 09:30 |

Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
Labs rīts :)
vispār, jūtos apzagta, pārgriežot pulksteni!!!
šodien tāda -niķīga oma, raksturiņš izpaužas :D
taisos uz sporta klubu, satikšu draudzeni, uzsitīsim saunā klaču :) tad jādodas strādāt.
Laikam jau tēva meita, precīzāk, viņa mammas līdziniece vizuāli. Manī ir krievu asinis no tēta tēva puses, no mammas senčiem -arī poļu. Jūtu to slāviskumu sevī.

he, tad nu turamies pie zemes šodien :)))))
25.03.2012 09:38 |

Reitings 1434
Labrīt, jūtos daudz labāk, tagad lēnā garā jātaisās uz darbu. Visu nakti nomurgoju kaut kādus slima cilvēka murgus:D paspēju pa nakti izliet tēju gultā, rezultātā viss mitrs bija.

Agrāk biju tēta meita, tagad nezinu, varbūt abu vecāku meita. Runājot par asinīm, man rit latviešu un armēņu asinis. Toties pati izskatos pēc īstas eiropietes, no malas neviens nepateiktu, kas man iekšā rit.

Neļaujiet vējam sabojāt jūsu garīgo, attā :)
25.03.2012 09:43 |

Reitings 1197
Reģ: 23.03.2012
vai, par jautājumu - no mammas puses esmu pa pusei poliete, pa pusei ukrainiete. no tēta puses - it kā latviete, bet tur kaut kur vēl paplūst poļu un vāciešu asinis.
izskatā tas slāviskums tomēr laužas ārā vairāk, ārzemēs vienmēr prasa, vai esmu no Krievijas.
uzvedībā grūti pateikt, tur tas ziemeļnieciskums nez kāpēc vairāk. :)
25.03.2012 09:44 |

Reitings 5709
Labrīt! :) Dikti labi izgulējos - tā lietus skaņa mani tā nomierina! (l) Un neticās, ka jau 25.marts.. kas nozīmē, ka vēl tikai nedēļa atlikusi, līdz beidzot satikšu savu vīrieti. Prieciņš! :-P

Par asinīm - no tādas eksotiskākas puses man ir zviedri un grieķi senčos. Protams, krievi, baltkrievi, ebreji arī.. Tā interesanti. :)

Meitenes, cik tagad ir pareizais laiks? Man vienkārši šķiet, ka man viss automātiski pārlikās. (t) :D

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Čaučau, dzīvojos kādu laiciņu pa Taizemi, šeit pavisam pazudis laiks, jau tuvojas plkst.divi, daudz kas padarīts, diendusa:)

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Neesmu nevienam līdzīga, visvairāk tad jau mammas mātei, klasiskas kaulu struktūras, profila dēļ. Par radiem nekas interesants, cik vien tālu apzināts - senčos latvieši. Pēc izskata man nedaudz varētu būt kas griekisks, klasisks viss sejā, nav pārmērību neuzvienu galu. Kaut gan man pat nav jausmas kādai būtu jāizskatās tipiskai latvietei. Šeit ārzemēs nereti mūsu pāri notur no Grieķijas, Itālijas:D
25.03.2012 09:53 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
labrīt!

Mani gan laika (pulksteņa) izmaiņas nekā neietekmē - 5dien atgriezos no ārzemēm un jau tad pulksteni par 2h pagriezu uz priekšu, tagad 1h liekas sīkums. Katrā ziņā organisma ritmu tas nemaz neietekmē - vienīgo ietekmi jutīšu uz to, ka man šodien darbs skolai jāraksta :D
25.03.2012 10:01 |

Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
Labrīt! :)
It kā gulēju labi, bet no paša rīta jau stress, kā man apnikusi tā skola stress vien.. Nezinu kā visu, kas notiek neņemt tik ļoti pie sirds.
Laiks jau pārgriezts, bet nepatīk, ka domāju ā tagad pēc vecā laika būtu tik un tik :D
No mammas puses-ukrainiete, no tēta latviete.
25.03.2012 10:32 |

Reitings 72
Reģ: 19.03.2012
Ja jau dvēsele jūt, tad arī esmu francūziete?Lai gan par Parīzi man ir dziļa vienaldzība, bet par Francijas mazajam pilsētiņām un dzīvi tajās domāju ik vakaru un rītu.

Nu tātad- labrīt no franču stūrīša Latvijā :D
Man jau likās, kur draugs tik agri uz darbu aizmuka- ar tiem pulksteņiem vairs neko nesaprotu. Ārā notiek kaut kas briesmīgs un slapji pretīgs, laikam jāiet atpakaļ gulēt :D
25.03.2012 10:38 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Vakar par daudz vīna, bet pēc stundas man jau jābūt treniņā, nu ceru, ka nenokritīšu :D Pēc tam uz Spici jābrauc, jānopērk kaut kas kājās velkams :) Lai jums jauka diena visām!
25.03.2012 10:41 |

Reitings 1607
Reģ: 26.05.2010
Labrīt!
Vai tad pulkstenis nav tikai šodien jāpagriež? :o Nezinu, ja jau ir laiks gājis pa 1h uz priekšu, tad es nejūtu neko, mani tas nav ietekmējis :D
Ārā snieg, vējš, bet tas nebojā manu dienu, plānā tīrīt māju, aktīvi meklēt dzīvokli, lai varam ar draugu dzīvot vieni paši.
Zvanīja mums no Uk firmas, vai nevēlamies atgriezties strādāt, draugs pateica, ka nē, ka viņam tepat ir darbs un jā, jāsaka, ka man pietrūkst UK, pati nezinu kāpēc, es vēlētos tur atgriezties, bet zinu, ka mani vienu nelaidīs. Skumji.
Hmm, par vecākiem, bērnībā mani tēvs ļoti, ļoti lutināja un tagad arī varu teikt, ka esmu tēta meita sirdī, mamma paliek mamma. Un, jā, esmu tīra latviete, bez citām asinīm. :)
Atpūtas bagātu dienu! :)
25.03.2012 10:51 |

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
labrīt :)
man vakar ļoti patika tā zoo dārza filma (l) pat asara nobira.
šodien atpūšos no mājas tīrīšanas,tādā laikā nekur negribas braukt,tikai sildīties zem segas un cerēt,ka neaizpūtīs jumtu mājai :D

manī ir mazliet slāvu asinis,vispār baigais mikss :D garais augums man no tēta,bet vizuāli it kā nelīdzinos nevienam,vismaz man tā saka :D
25.03.2012 11:07 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
Labriit :) juutu, ka nozagta stunda man ir, ieskatijos telefona, tur rada veco laiku, buutu normaali, bet shobrid pat dusmas nedaudz ir,ka tas laiks kaut kur ir jagriez.. galva sap :D
par vecakiem , no teva puses tur sazin kuriem senchiem - lietuvieshu asinis, no mammas puses ir tikai latvieshu,bet kaut kaadas ntaas pakaapes radiem - vaacu un/vai franchu asinis. bet juutu to, jo Vaacija,lai gan neesmu bijusi, baigi pievelk. gribeetu tur dziivot. taapat arii Francija. :)

sodien - macibas, atputina un mazliet istabas piekartosana. :)
25.03.2012 11:11 |

Reitings 4718
Labrīt! :) Ja godīgi nejūtu to plxt maiņu. Viss ir labi, kā ir un prieks, ka diena ilgāk gaišāka būs :)
Šodienas plāns ir pavadīt dienu mājās, viss kaut ko jāpadara. Laiks aiz loga nepārāk patīkams, tā kā ārā galīgi neprasās.

Es esmu mammas meita, viennozīmīgi, mums ir ļoti līdzīgi raksturi, tikai dzīves vērtība nedaudz atšķirās. :) Un esmu tīrasiņu latviete!!! Varbūt kaut kur tālās, tālās paaudzēs ir kādas citas asinis, bet man nekas tāds nav zināms.
25.03.2012 11:23 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Labrīt, tauta :D

Taisos uz skolu, pēc vecā laika ļoti laicīgi pamodos, pēc jaunā ne tik :D
Laiks aiz loga ir visai jauks. Vējš, slapjš sniegs, kas mijas ar lietus lāsēm.

Garastāvoklis ir normas robežās, priecājos, ka braukšu uz Liepāju 1diena par maz, 2 dienas par DAUDZ ...grr
25.03.2012 11:41 |

Reitings 3685
Reģ: 14.11.2011
Labrit!
Šodien riktīgs vasaras rīts, ārā debesis zilas,kā vasarā, un šobrīd 09:45 laukā jau ir + 14 grādi.
Laikam došos ar riteņiem braukāties. Žēl tikai mana auss, kas jau trešo nedēļu ir ciet un neko nedzirdu.
:(
Vēl viena nedēļa koledžā, tad 2 nedēļas brīvas un tad jau eksāmeni :( praktiskais un teorija, examinatori no Anglijas lido :S tākā nopietni, a man vēl modeles nav :(
25.03.2012 11:46 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
aijj, viss tomēr ir super :) (l)
25.03.2012 11:53 |

Reitings 7596
Sveikas!
kkaa veel neticaas ka tulinj jau pulkstenis 12...
mocos ar vedera viirusu :( sodien maajas un diplomdarba rakstishana!
nav taa ka varu pateikt ka esmu maates vai teeva meita,no abiem kkas un esmu tīrasiņu latviete!zinu ka taali taali senči ir vāciešu tautības...
25.03.2012 11:55 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits