LABDIEN! :)
Esmu atgriezusies no laukiem un cik labi būt mājās. Labi vien ir, ka nepaliku vēl vienu dienu tur.
Vakardien pēcpusdienā iebraucot iekšā ciematā, kur protams, jau ir zīme, ka iebrauc apdzīvotā vietā un tur kalniņš un ripinājos tik lejā skatos priekšā menti, pēc tam spidometrs "ups 75km/h", protams, ka tiku apstādināta. Pienāk ments klāt prasa dokumentus, kur tad tā skrienam utt..es tik tā nosmīnu un pasaku, es jau bremzēju, biju neitrālajā ielikusi un ripinājos un laikam pa ātru ripinājos. Šis tāds nu jā, sāk stāstīt, ka man būs 30ls sods, 1 soda punkts utt. Beigās aiziet uz mašīnu, sēžu gaidu pašai smiekli nāk, kur es tik stulba varēja būt. Gaidu, kad nāks ar protokolu pie manis un būs man pirmais sods, kā arī pie reizes pirmo reizi arī menti mani apturēja. Beigās atnāk sāk jokot, ka jāņemot tiesības nost, ka neesot man vajadzīga, ka es šitā pārkāpju noteikumus.. un tik kaitina un flirtē ar mani, es tik sēžu smaidu glupi un gaidu to protokolu, kad dos. Vēlreiz šis pārprasa, tiešām gribi sev tiesības paturēt, patīk braukt? Es tik jā, jā man patīk braukāties un vajag tiesības. Šis tāds nu labi brauc vien tālāk, tikai lūdzu ievēro noteikumus.
Tā nu ar visu jokošanu, koķetēšanu tiku cauri sveikā ar mutisku brīdinājumu un ietaupīju 30ls :D Tomēr vēl ir forši menti!