picas mīkla

 
Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
Sveikas;)
Uznāca iekāriens uzcept picu,bet man nekad tā mīkla nav sanākusi laba, izcepoties mana pica ir graužama, bet es gribu ēdamu bez piepūles :)

Lūdzu padalaties ar mīklas pamatnes receptēm :)

Vēlos,lai tiko izceptā mīkla būtu mīksta, nevis ar cirvi cērtama vai zāģējama :D
23.03.2012 11:11 |
 
Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
switched on tas saprotams,ka olīveļļas garša ir nesalīdzināma,bet es mēģināšu ar parasto un pielikšu picas garšvielu maisiiju ;)
23.03.2012 13:51 |
 
10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Izklausās labi, dod ziņu, kā sanācis. :) Un izmīci tās 2 reizes, jo pieļauju, ka mīklai tas ir svarīgi. Vismaz agrāk, kad izmīcīju kaut kā šā tā, tad nekas nesanāca.
23.03.2012 14:03 |
 
Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
okey,kad cepšu dariishu zinaamu kaa sanāca.

Par tām 2.mīcīšanām,to pirmo saprotu,saber visu uzmīca liek rūgt.

kad to otru mīcīšanu ?

,pēc mīklas uzrūgšanas?
23.03.2012 14:07 |
 
Reitings 235
Reģ: 29.01.2009
Tu pirms tam savai mīklai neliki klāt eļļu vai citas taukvielas? Jo eļļa to mīklu padara mīkstu. Tā man mamma vienmēr teikusi, lai pielieku vairāk eļļas, kad cepu picu pati, tad izcepsies mīksta. :)
23.03.2012 14:19 |
 
10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
saber, samīci, līdz vairs nelīp pie rokām, atstāj uzrūgt (līdz paceļas 2x lielāka). tad izmīci vēlreiz, lai iziet liekais gaiss. Tad es personīgi atsāju vēl drusku parūgt, pēc tam izklāju uz cepampapīra formā, kādu gribu, un vēl drusku atstāju iedzīvoties.
Un tad jau tikai atliek salikt visu virsū un krāsnī iekšā.
Un, jā, smilsgraudins, eļļa raugam ir aukūti nepieciešama. Raugam vajag sāli, cukuru un eļļu, lai vispār viņš varētu augt. Tas ir tik pat svarīgi cik pareiza temperatūra. Cimperlīgs tas raugs :)
23.03.2012 14:34 |
 
Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
smilsgraudins es liku eļļu,bet tik ļoti maz ka tas ir tikpat kā nepielkt,nu tā 2-3 ēd. karotes
23.03.2012 14:40 |
 
Reitings 633
Reģ: 29.01.2009
Es lietoju Rimi rauga mīklu. Sanāk ļoti garšīgi :)
23.03.2012 14:44 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Es šo izmantoju
23.03.2012 18:58 |
 
Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
switched on pica sanāca ļoti garda,bet tikai viena lietiņa,taisiiju miiklu ar eļļu,bet man neturējās kopā,ļavu mīklai siltumiņā pastāvēt pēctam pielēju mazliet siltu ūdeni,atkal pārmīcīju un mīkla bija superīga turējās kopā,staipigums arī bija ideāls,viss sanāca lieliski :),paldies
24.03.2012 19:07 |
 
Reitings 553
Reģ: 29.01.2009
luluu var noirkt arii picas miklu ,jau gatavu :)) garanteeti laba!
24.03.2012 20:25 |
 
Reitings 1093
Reģ: 02.11.2011
Kopš atklāju šo recepti, uz veikalā nopērkamajām pat neskatos:
- 1 glāze kviešu milti
- 1/3 glāzes piena
- šķipsna sāls
- 2-3 ēdamkarotes eļļas

Samīci visu kopā un gatavs! Daudzuma ziņā sanāk tik, cik liela ir tā picas panna, bet nu tas arī - cik plānu izrullē. Cepu tik ilgi, kamēr gatavs tas, kas picai virsū. Man nepatīk rauga mīklas, tāpēc šī man šķiet tiešām perfekta!
24.03.2012 20:31 |
 
Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
man tā luluu sanāk patālu,tikai 12o km :D
24.03.2012 20:31 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits