gribu veselīgu greizsirdību :)

Reitings 97
Reģ: 06.07.2009
Sveikas :)

Kā jūs uztverat to,ka jūsu vīrietis reizēm uzraksta kādu, flirtējošu,sms kādai citai sievietei?

Vakar tādu "nejaušu" atradu viņa telefonā! Mēs jau par šo tēmu esam strīdējušies,tāpēc šoreiz es cenšos viņam neko neteikt un nomierināties. Jo es negribu būt tāda,greizsirdīga,kas viņu pārbauda,es gribu to uztvert veselīgi,jo nebija jau tur rakstīts nekas traks,tikai par labo laiku,ko viņš viņai esot pasutījis uz viņas brīvdienu un smaidiš.

Iesakiet,kā man to ņemt veselīgāk? :)

Paldies par uzmanību :)
22.03.2012 12:23 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Oj,ja mes pamegjinatu kadam chalim savejam aiz muguras novelet saulainas brivdienas vai ka tur,domaju,ka mus sauktu par m....! Piedodiet--viriesi sadus gajienus sievietem reti piedod,jeb sak knabat.Citu aci skabargu redz,kamer pasam-balkjis dubulta. Ja esmu es-kadas vel citas sievietes?! Kolegjes, pazinjas-jaa,bet ne flirta eksemplari. Nu beidziet aizstavet sitadus gajienus,tapec jau vinji zin-darisim,vinja stapat piedos!Man ta bija un ka amn tas sachakareja uzticeties citiem,viriesus redzet negribu un nezinu,ka snakamajam bus jadara,lai es uzticetos uz visiem 100. Tiesi delj si-privata telpa.
24.03.2012 21:12 |

Reitings 1021
Reģ: 19.05.2011
ja es sava vīrieša telefonā atrastu kādu svešas sievietes sms, noteikti uztaisītu tādu traci gan savā, gan viņas mājā...
28.03.2012 19:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits