Dzīvojam kopā 3 gadus, sākumā pie manis, kur ir mana vecmamma, tagad pie drauga mammas. Jau kādus 2 gadus domājam par savu vietiņu, bet diemžēl bija ļoti slikti finansiālie apstākļi, turklāt es vēl studēju, bet pašlaik jau sirsniņā ir liela cerībiņa, ka agrākais tiksim jau ap rudeni savā miteklī, vēlākais - nākamajā pavasarī, pilnīgi skudriņas pārskrien pār kauliņiem iedomājoties vien, tik patīkami. Protams, tam ir arī savi mīnusi, viss uz mūsu kakla, daudz nopietnāk jāplāno budžets, no šā un tā jāatsakās, bet esmu tam gatava, draugs arī ļoti vēlas.
Pats ļaunākais tas, ka būtībā vienīgais kā mēs drauga mammai spēsim pamatot savu izvēli dzīvot atsevišķi, būs - gribam būt divatā, jo pašlaik mums ir plašs dzīvoklis, vietas pilnībā pietiek, pat vēl bērnam pietiktu, ja tāds būtu pašlaik, bet kā jau meitenes minēja tik ļoti gribas savu vietiņu, būt vienīgajai saimniecei virtuvē un staigāt kailai pa māju, kad uznāk, tagad ir sajūta, ka nemitīgi esi ierobežots.
Tā jau drauga mammai nav pilnīgi nekādas vainas, kā jau katrs cilvēks ar ko pavadi kopā ilgāku laiku sāk vienkārši krist uz nerviem, pat kaut vai mana mīļā vecmāmiņa, kaut mīlu viņu vairāk par visu pasaulē, bet kad dzīvojām kopā, nevarēju vienkārši izturēt. Ar mīļoto cilvēku nav tik traki, laikam vairāk spēju pielāgoties.