pīpētājs+nepīpētājs

Reitings 677
Reģ: 05.02.2010
Vai dzīvojat ar otru pusīti, kura pīpē?
ja jā, kā satiekat ar šo nelāgo ieradumu, vai arī pašas arī pīpējat?
Vai arī labāk izvēlaties cilvēkumu, bez kaitīgiem ieradumiem (vai minimāliem) ?
21.03.2012 14:18 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Abi esam sveetdienas smeekjeetaaji. Nu labi, es it kaa atmetu, jo agraak smeekjeeju kaa skurstenis, bet atsaaku greekot - bet tieshaam taa ljoti, ljoti reti. Taa kaa abi, kad piipeejam, piipeejam kopaa, tad nekaadu nesaskanju nav.

Jaa jaaaaa, piipeet ir slikti utt, bet stulbi ir arii teikt, ka "man besii smeekjeetaaji, it iipashi sievietes", nu ko, iedomaajies, tev piedzims meita un kad izaugs, tad piipees MUAHAHAHAHAHHAHAHAHA. vinja arii buus stulba un bez rakstura?

Taapat arii zaagjeeshana ir stulba. Veel pirms kaada laika bija diskusija, kur meitene prasiija "oohh noooo, kaapeec mans zachukiiinjsh sleepj no manis, ka piipee, me so sad". varbuut taapeec, ka zina attieksmi ne? Taa ka saak palikt bail, ka piekjers, taapeec izliekas ka nepiipee.
nu nezaagjeejiet tos viirieshus. Jebkuraa jomaa. Pashas peec tam chiikstat.
22.03.2012 01:52 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Abi nesmekejam, nu, tikai loti reti. Bija reiz draugs, kurs smekeja, ok, kad es uzsmekeju kada ballite, tad normali, bet kad ne (ikdiena), tik nepatikami, ka visu laiku elpa smird pec cigaretem.. Reizem tas ir seksigi, ja, bet ne tad,ja visu laiku. Un netirisi zobus jau ik pec 30min.
Katra zina, butu gruti ilgstosi but kopa ar cilveku, kam tads kaitigais ieradums. Tapat ka ar parlieku lielu alkohola dzersanu...
22.03.2012 02:21 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Esmu smēķētāja.. Kad sāku saieties (nu jau ar bijušo) puisi.. viņš ienīda smēķēšanu. Visu laiku man aizrādīja, pārmeta, neļāva..
Rezultātā viņš pats sāka vilkt dūmus.. un ne mazāk par mani :D
22.03.2012 04:38 |

Reitings 313
jaa vins pipee...
un sat tad kaski par to ir....
22.03.2012 08:11 |

Reitings 1607
Reģ: 26.05.2010
Draugs smēķē, es nē. Un man tas problēmas nesagādā, jo viņš pīpē ārā, iekšā pats neatbalsta, tāpat kā mašīnā nesmēķē un ejot pa ielu arī nē, jo viņam nepatīk. Viņam patīk izbaudīt to procesu, tāpēc viņš labprāt apstājas kādā vietā. :) Bet, kad draugs ir smēķējis, viņš zina, ka nevar nākt pie manis bučoties, jo man nepatīk, man tas uzreiz liekas - tā it kā izlaizītu pelnutrauku :)
Es pati esmu tusiņos smēķējusi un ikdienā tas nav priekš manis, jo es to vienkārši nesaprotu - kā no tāda var rasties atkarība, man nepielec :D
Bet es nevienu nenosodu, tā ir katra paša darīšana.
22.03.2012 08:55 |

10 gadi
Reitings 374
Esmu smēķētāja. Kopā esmu bijusi kā ar vienu, tā ar otru. Nesmēķētājs pret manu netikumu neiebilda, kad satikāmies un kaut kur braucām, tad vienmēr teica, ka drīkstu pīpēt mašīnā, ko es nekad nedarīju, jo pašai ļoooti nepatīk. Paradoksāli, ka pret manu smēķēšanu iebilda puiši, kuri paši pīpēja, ar vienu atradām kopsaucēju, jo viņš piekrita, ja es nedrīkstu, tad viņš arī nē, otrs vienkārši iebilda pret manu smēķēšanu. :D

Principā man ir pilnīgi vienalga vai otra puse pīpē vai ne, jo arī brīžos, kad biju atmetusi uz laiku, dūmu smaka man netraucēja, tas laikam jau no bērnības, jo tētis ir kaislīgs smēķētājs. :)
22.03.2012 16:24 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
demoiselle vai tad vecāki nedrīkst vilties bērnu darbībās un viņiem visu vajag atbalstīt? :) Protams, daļā gadījumu var vainot sevi sliktā audzināšanā.
22.03.2012 16:31 |

10 gadi
Reitings 13520
Es mēdzu uzpīpēt, bet draugam tas ārpātīgi nepatīk, tāpēc nedaru to viņa klātbūtnē un cenšos to vispār darīt pēc iespējas retāk. Zinu, ka no manis smird pēc cigarešu dūmiem un pārējiem tas varētu nelikt justies forši! Gan jau kādu dienu atmetīšu pavisam. :)
22.03.2012 16:45 |

10 gadi
Reitings 1088
Reģ: 25.04.2010
Nesmēķēju un nekad neesmu smēķējusi.Visi puiši,ar kuriem esmu bijusi kopā bija nesmēķētāji un tagadējais arī nesmēķē.Nevaru paciest to smaku un domu,ka esot ar smēķētāju man tā būtu jāosta visu laiku,jo pat ja viņš nepīpēs man blakus,viņa drēbes būs pievilkušās ar to smaku no citām pīpēšanas reizēm utt.Neviens man neiegalvos,ka smēķētāji izpīpē cigareti,noskurinās un smaržo kā svaigas puķītes,it kā nebūtu vispār cigaretei tuvumā stāvējuši.Domājot tālākā nākotnē-nevēlos,lai mana bērna tēvs būtu smēķētājs un mūsu bērnam būtu jāosta tā smaka katru dienu mājās.
Es uzskatu,ja izvēlies būt kopā ar pīpējošu smirdekli,tad nav tiesību viņu zāģēt par šo ieradumu.Pašas izvēle ar tādu būt kopā.Tāpat kā mana izvēle ir nebūt ar tādu kopā.
Stresu arī var noņemt savādāk.Protams,ja vēlas atrast citu stresa noņemšanas veidu.Ja nevēlas,tad protams,vieglāk ir iebāzt cigareti zobos.
22.03.2012 16:49 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
vienrz, protams, ka var vilties. par audzinaashanu nepiekritiishu, vecaaki parasti ieaudzina veertiibas un taadas lietas, visa sabiedriiba audzina paareejo. smeekjeeshana parasti naak pusaudzhu vecumaa (lielaakajai daljai) un tur audzinaashana var buut bijusi izcila, bet ja pat maaaazlietinj vaajaaksh raksturs, tad taa kaaja var pasliideet.

Man vienkaarshi nepatiik, ka ir dazhiem taadi uzskati, ka ja smeekjee - tad nepatiik cilveeks tikai taa deelj.
22.03.2012 17:07 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
demoiselle, audzināšanu es neminēju saistot to ar smēķēšanu, lai arī ko var zināt - varbūt ir kādi kopsaucēji. Citu uzskatu bieži var nepatikt, neko darīt. Es nezinu vai varu apgalvot, ka man nepatīk cilvēks tikai tādēļ, ka smēķē, taču manā draugu/paziņu lokā smēķētāju ir ļoti maz. Patiesībā - tikpat kā nav neviena, ja neskaita kādu vienu vai divus tālākus paziņas. Es personīgi ļoti labi saprotu meitenes, nesmēķētājas, kuras apgalvo, ka nevarētu būt kopā ar smēķētāju. Tas nav maznozīmīgs sīkums, tas skar ikdienu un manās acīs smēķēšana vīrieti padara krietni mazāk pievilcīgu, kur nu vēl ja runa ir par smēķētāja skūpstīšanu. :)
22.03.2012 17:17 |

Reitings 157
Reģ: 19.03.2012
pati nepīpēju un negribētu būt kopā ar pīpētāju,
ļoti nepatīk vīrieši, kas pīpē
22.03.2012 21:51 |

Reitings 221
Reģ: 13.08.2009
Nesmēķēju un zinu, ka ar smēķētāju kopā nebūtu. Katram savs, bet man patīk, ja gaiss nav sadūmots un mute nesmird (nekādas košļenes un zobubirste regulāram smēķētājam nepalīdz). Ja vīrietim es patīku un viņš vēlas attiecības, atmetīs to (un ne pa kluso smēķēs, cigaretes sajūtu), kā arī notika šajās attiecībās. Un nē, es nenogaidu līdz esam kopā, bet skaidri pasaku, ka dzīvi ar smēķētāju nepieņemu.
23.03.2012 08:48 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
tas ir nereāli grūti ja viens ir pīpētājs un otrs nav.man bija tā,ka sāku satikties ar puisi,kas pīpē un tusos es uzpīpēju,tad nu ka mēs staigājām pa randiņiem man bija nenormāli grūti,ka viņš pīpē,man arī gribējās.noteikti grūti ir manā gadījumā,bet ja ir tā,ka otrs pavisam nav pīpmanis,tad varētu būt ok.tomēr saku,ka ir vieglāk,ja abi pīpē vai nepīpē.
23.03.2012 11:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits