Skaidrs ka tagadējo pusi nemīli ja jau vispār pieļauj iespēju saiet ar bijušo.
Un es ar bijušo diez vai ietu kopā,jo neticu,ka baigi var laboties ! Kādu laiku varbūt tēlos labiņo,bet pēc tam atkal parādīsies īstā būtība.Cilvēki reti,kad mainās.\
Piemērs iz dzīves.
Mans tēvs izskīrās ar māti un aizgāja pe citas sievietes. Mamma jau tikai priecājās un svinēja ar šampanieti,ka šis aizvācās,jo viņš katru vakaru pa 300 gram vismaz iešāva ,PILNIIGI neko mājās nedarīja,kad nebija darbā'tad tik gulēja gultā un datorspēles spēlēja,un nenormāli skops bija... nu nenormāli. Man līdz asarām viņam bija 20 lati jaunām drēbēm jānīd ārā,kad mazāka biju (gadi 45 viņam)
Nu labi. aizgāja pie tās otras sievietes.. un ak Kungs kā viņš bija mainījies... pirka viņai visu.. pret mani ar dāsnāks palika.. nedzēra tik ļoti.. nespēlēja video spēles.. mazgāja traukus,tīrīja mājas..nu cits cilvēks ! Es stāstu mammai, ka laikam tomēr iemīlējies un mīlestība šo padarījusi par labāku cilvēku un izmainījusi.Kamēr mamma tikai smējās un pateica- pagaidi,pagaidi. Cilvēki tā nemainās,kur nu vēl tādā vecumā.
Lieki teikt,ka tagad ir pagājis kāds pusgads kopš tēvs dzīvo ar savu jauno sievieti.. dzer vēl vairāk,skopums atkal no visām pusēm lien ārā,mājās netīra,guļ gultā un komandē draudzeni...
Un tās sievietes man žēl jo viņu ļoti jauka tiešām..
Man man arī ar puišiem bijušas daudz situācijas,ka saka ka mainīsies,bet mainās uz nedēļu,tad atkal vecās sliedēs...
Neapgalvoju,ka neviens nelabojas,ticu,ka ir tādi,kas tiešām labojas,ja paši apzinās,ka vajag un grib.. bet nu lielākoties jau nelabojas..