Sveikas, kur var internetā noskatīties TV3 ziņu ierakstu/atkārtojumu no Anglijas? TV3 mājaslapa neļauj ārzemēs skatīties, vajag šodienas ziņas redzēt..
ja kāda varbūt var, nezinu, novilkt kompī ierakstu un man uz e-pastu atsūtīt, būtu ļoti pateicīga! [email protected]
Ziņas nav nekur internetā atkārtojumā, varbūt tiem kam ir interneta vai interaktīvā televīzija, ko tieši tu gribēji zināt? Vari paskatīties apollo, delfi, tv net.
tv3play no ārzemēm vari skatīties, nomainot proxy serveri uz kādu no Latvijas. pagūglē, atradīsi vairākus no dažādām Latvijas pilsētām. tāpat arī draugiem.tv :)
TV3 ir tāda saite kā http://www.tv3play.lv, tur varēsi apskatīties šodienas ziņas visticamāk, ka rīt, jo pēdējās, ko var noskatīties ir 17.03.2012. radītās.
Nu izklausās ka tev jāgaida rītdiena, bet iespēja tomēr ir. Es domāju tu gribi redzēt kā mums te pūš lielais vējšs, šodien grūti paiet ārā liekas, jāliek hantales kabatās lai neaizpūš vēji :)
jā, es apollo lasīju, ka jums tur puteņi un vēl nez kas..pietiks ar atslēgām kabatās, kur tu esi redzējusi, ka atslēgas pa gaisu lidotu? :D
par tām ziņām, tīra ziņkārība no kāda leņķa mani parādija, un vispār gribas redzēt :D