Kas var būt labāks par šo - vai dārgie našķi, no kuriem nevaram atteikties...

Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009
Iedvesmojos no diskusijas par to, cik kurš terē pārtikas produktiem. Sapratu, ka mani tērini pēdējā laikā vairākkārtīgi palielinājušies tieši uz našķi rēķina, slinkums ari gatavot, vieglāk "pakampt" kaut ko gatavu un sēdēt TV priekšā un grauzt, kad ir laiks, paldies Dievam, tagad laika būs mazāk :)
Manas vājības, kuras "iznīcina" naudas maku ir:
*Zilais siers, un gorgonzola siers (brie tipa pelejuma sieri), varu ēst katru dienu un knapi noturos, lai nepirkt
*garneles, vismaz veselīga manta
*aloja dzēriens tajās bundžiņās POKKA vai kā tur, ūdens - veselīgāks
*gatavas tunča skandināvu sviestmaizes, mājās sanāk reizēs 5 lētāk
*citrona - čili čipši, manam gastritam patīk
*cielaviņa, bez komentiem
nav jau ta, ka perku katru dienu visu, bet pardienām diemžēl, jā. Un tas aloja dzēriens un siers ir vistrākākais vājums, vienu bridi pirku katru reizi, kad biju veikalā... :(

Vai ari Jums ir kaut kādi bezjedzīgi gastronomiski pirkumi, no kuriem grūti atteikties??

Saprotu jau, ka ja būtu pedejais lats kabata, nepirktu. Un vel, man ta naudas tērēšanas manija sakas relativi nesen, agrak it kā visu augstāt aprakstīto pirku, bet mazāk, retāk, jēdzīgāk un agrākajās diskusijās lielijos, ka visu pierakstot, paikai tika tērēts maz. Labi, ka vel alko ganrīz nelietoju un nesmēķēju. Ne
19.03.2012 09:48 |

Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
sanak reti bet ja sakarojas tad palutinu sevi ar Indijas riekstiem,braziilijas vai mandelem :)
20.03.2012 00:03 |

Reitings 125
Reģ: 13.07.2011
Mana shiibriizha vaajiiba ir maajas siers ''biezpiens'' Annele,vareeetu eest un eest.
Veel esmu saldummiile..mm Laimas zemesrieksti tumshajaa shokolaadee,padaargi,taa mazaa pacinja 1ls. Un kuupinaats lasis! Veel ir Rimi spinaatmaiziites,gandriiz katru dienu peerku :D
Un veel Laaseena zemenju piens (lielaa paka) un pazuud momentaali.
20.03.2012 10:59 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
nav tā, ka dzīvot nevaru un baisi sit pa maku, bet pie tādiem nosacīti dārgākajiem našķiem skaitu pelējuma sierus, fondue, sālītus Indijas riekstus un pistācijas, garneles, Candy King stends :D
20.03.2012 17:50 |

Reitings 145
Reģ: 29.09.2011
Lasis, skumbrija, garneles, olīves, sušī
No saldumiem- māršmellovi un želejkonfektes, tos varētu laikam kilogramiem ēst.
Tauriņa- mauriņa pieminēties citrona - čili čipši (ahhh, tā sakārojās tagad :D) un vsp čipsi ar dažādām mērcītēm.
Bosca :)
20.03.2012 19:22 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Man ir dazhas taadas "atkariibas",piemeeram,kad braucu uz savu krievu veikalu,nevaru iziet aaraa,nenopeerkot savu iecieniitaako baltviinu no Moldovas,nu vnk tik ljoti garsho,labi,ka paaraak biezhi neiepeerkos tur,citaadi nodzertos.:D Rafaello vispaar varu eest katru dienu!!:) Vispaar garsho visaadi nashkji,saldi un saalji,zivis(piemeeram,zaaveta skumbrija) ,bet nav taa,ka tas kas man ljoti garsho,buutu ljoti daargi,taapec nesatraucos.Patiik eest garshiigi.
20.03.2012 22:35 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Atcereejos kaadu lietu,kuru gandriz katru dienu esot darbaa peerku,taads auglju smoothie zaljaa kraasaa,tur pat klaat ir kjiploks un dazhaadas garshvielas,loti veseligs,garsho peec ananaasa,banaaniem u.c augljiem,mmmm.:)
20.03.2012 22:38 |

Reitings 503
Reģ: 11.05.2011
man konkrēta vājība ir cepumi "svetlana" ar iebiezināto pienu, šokolādi un biksvītu.. ojj dvēseli varētu pārdot par vinjiem :D vē dikti garšo fetaki siers, tumšā graudu maize, medus torte, hematogens, lazanja, ledus salāti, šampinjoni un visas citas marinētās sēnes. Katru dienu nepērku, jo tad pie reizes būtu jāpērk arī jauna garderobe ;p bet 1x nedēlā stabili sev kko izlūdzos.
21.03.2012 09:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)