Member, saperc to kafiju uz akcijaam, vai painformee draugus, ka Tev kafija garsho un teeja, man mammai garsho pupinjas malt pashai + ekskluziiva teeja, es vinjai uz katriem sveeetkiem kaa daavanu vai papildus daavanai daavinu labu kafiju plus teeju, citi arii akut ko interesantu no kafijas un teejas, un vinjai sanaak ljoti maz teereeet pashai. man taapaat ar elljaam, etikiem un garsvielaam, visi zin, ka patiik eksperementeet un daavina biezi :)
Par eeelu, uz akcijaam olivelja bija uz 2 ls liela bundza :) Ja es redzu, ka akcijau ir tam pasham ciorinju dzeerienam 0.8 ls 1.20 vietaa,nopeerku 5 un lai kaadu meenesii staav :) Un taa ar daudz ko, kas GARSHO un aatri nebojaajas :) Taa arii tie cilveeki eed, kuri grib ietaupiit, un tas ir super, ietaupiit, nopeerkot gandriiz to pashu, vai nu veseliigaak, un nopirkt kleitu, nevis kaa es vienu laiku pa nedeelju alikaam tos 100 noriju mieriigi, tkai visas lupatas nedereeja, vai arii tas vaajums gatava paika, 2 porcijaamm sanaaca bet 4 ls, un kas nopirkts - salaati, galjas gabals nezinaamas izcelsmes un bulkas?! Nekad vairs taa neriishu :)