Kas jums nav atlauts/aizliegts ?

Reitings 250
Reģ: 11.01.2012
Iespaidojoties no dazam diskusijam nolemu veikt nelielu aptauju,ko tad musu miljie mums ir aizliegushi,neatlavushi?
Esoshie vai bijusie,nav nozimes,stastiet pat visabsurdakos gadijumus :)
18.03.2012 15:08 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
aizliegts , šķiet, nekas tāds nav. bet ex vienmēr lika noprast, ka viņam nepatīk sekojošas lietas : kosmētika, papēži un meitenīgas lietas. kādu periodu izturēju, peč tam neņēmu galvā :D viņam arī patika manas neskūtās kājas :D dīvains viņš bija, tas nu gan jā.

tas, kas manam vīrietim nooooteikti nepatiktu, ja mani būtu paņēmuši pozēt kailu vietējā mākslas akadēmijā :D pieteicos, bet tā arī darbu nepaņēmu .. :D /zinu, ka nebūtu ļāvis :D /
19.03.2012 01:35 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
zhilii, liekaas taveejam bija probleemas ar savu ego - tas bija par zemu. kaa vienreiz manas draudzenes viirs izmeta - es buutu laimiigs,ja vinja kljuutu negliita, vismaz tad vinja nekad mani nevareetu pamest, jo citu vietaa neatrastu.
man ir aizliegums dzert kafiju un jebkurus kraasojoshus dzeerienus braucoshaa mashiinaa - es vienmeer pamanos apliet pusmashiinu ar to.
19.03.2012 04:59 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Mans viirs jau pasaa saakumaa pateica,ka buutu prieciigs,ja nedariitu to un to un to...!Es saakumaa biju sokaa,jo man likaas,ka es varu dariit visu ,ko veelos ...tiesi taa kaa pirmajaas attieciibaas!Nekaa-sis cilveeks ir no "citas miiklas"!Tagad padomaaju-viss ,ko vins teica-negribeeja ,lai daru-pareizi vien bija !Jaaatzist tas ,ka loti gruuti kaut ko pienemt jaunu,ja dziivots agraak ar citiem uzskatiem!
Es arii saku-es buutu loti prieciiga,ja tu dariitu to un to...!:D
Biezi tajos gadijumos,kad pasaka taadaa "aizlieguma formaa"-cilveeks gandriiz grib dariit preteejo!
19.03.2012 06:01 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Man gandrīz neko neaizliedz! vienīgi aizliedza iegādāties mājdzīvnieku.nav bijuši tādi izteikti aizliedzēji un diez vai būs . esmu pieradusi pie nosacītas brīvības.
19.03.2012 08:08 |

Reitings 4129
Reģ: 29.01.2009
Man aizliedza tikt pie kaķa. :) Pareizāk sakot silti ieteica, ka nevajadzētu, bet tas viss beidzās ar to, ka vīrietis pats atnesa mājās vienu pieklīdenīti-kaķenīti. :D
19.03.2012 08:21 |

Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
Mans vīrietis aizliedza man iet ballēties bez viņa... Bet pati vien biju vainīga-visādas ziepes dzērumā vārīju,kad biju ar druškām... brīnums,ka vispār piedeva.. Tā ka šo aizliegumu saprotu un pieņemu...
19.03.2012 09:14 |

Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009
Bija aizliegums satikties ar draudzeni, bet ta tiešām izrādijās "dīvainā"
Krasoties kā maukai
Vilkt svarkus un papēžus
Krāpt
Svinēt 9. maiju
Aizstāvēt krievu okupantus utt.
Vazāties ar draugiem pa naktīm

Bet tas viss vairāk izpaudās ka nepatika un kašķi, nevis aizliegumi, es arī biju tada ideote, ka daudz ko ar skandāliem aizliedzu, beidzās viss graujoši....
19.03.2012 09:26 |

Reitings 94
Aizliedz vilkt īsus svārkus, augstpapēžu kurpes un puscaurspīdīgas blūzes, kad nav blakus. Bet tāpat aizliedz vilkt arī sportiska tipa apavus :D
Nepatīk neviena mana draudzene, tapēc nav priecīgs, ja tiekos un aizeju paballēties, lai gan daru to vidēji reizi četros mēnešos.
Aizliedz kontaktēties ar puišiem, ja vien neesam ciemos pie kopīgiem draugiem.
Braukt uz ārzemēm, ja vecāki aicina, tas laikam man vissāpīgākais, jo ļoti patīk ceļot, bet paši nevaram atļauties.
Domāju, ka ir vēl daudzi sīkumi, bet neatceros, jo neņemu vērā. Viņš man tāds kontrolējošs un uzkata, ka par visiem visu zin labāk un pareizāk :D
Taču nav grūtību ar to sadzīvot, īpaši netraucē.
19.03.2012 09:43 |

Reitings 1103
Reģ: 07.10.2011
Mans pirmais nopietnais draugs bija kontrolējošais tips. Nedrīkstēju vilkt neko tādu, kas, viņaprāt, pievērstu kāda cita vīrieša kārtas pārstāvja uzmanību. Prasīja man dzēst laukā vīriešu kārtas pārstāvjus no interneta portāliem, kad atteicos to darī, viņš uzlauza manus profilus un pats to izdarīja. Vēl viņš aizliedza manai labākajai draudzenei nakšņot pie manis (mēs pat negājām ballēties, malkojām vīnu pie manis un ēdām kārumus). Mans pacietības limits tika izsmelts, tāpēc arī es pārtraucu tās attiecības.
19.03.2012 10:03 |

Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
Man neļauj savākt dzīvniekus no ielas piem vienreiz gribēju sunīti nosalušu paņemt, vai kaķīti kas pagalmā ņaudēja vairākas dienas. Šis nebija pielaužams. Un vēl man neļauj spaidīt pumpas un grauzt nagus.
19.03.2012 10:22 |

Reitings 633
Vienīgais, ko varētu nosaukt par aizliegumu ir bijis saistībā ar smēķēšanu. Kādreiz ballītēs mēdzu uzsmēķēt, viņam tas ļoti nepatika. Viņš man neteica, ka aizliedz, bet, ka viņam tas ļoti nepatīkot, ka viņš būšot diezgan neapmierināts, ja es turpināšu tā darīt. Normāli pamatoja, ka uztraucas, lai men neveidotos atkarība un es nesāktu smēķēt ikdienā utt.
Sākumā gan īsti neklausīju un (jāpiebilst gan, ka retāk kā iepriekš) ballītēs viņam klāt neesot šad tad uzpīpēju. Tagad gan vairs nepīpēju arī ballītēs - pati sapratu, ka nav man tas vajadzīgs.

Citu aizliegumu mums nav. Nelaišana pa kreisi ir pašsaprotama lieta attiecībās un to par aizliegumu tā kā nevarētu uzskatīt.

Abi nedaram neko tādu, lai otram būtu pamats kaut ko aizliegt un abi pietiekami uzticamies viens otram.
19.03.2012 10:43 |

Reitings 129
Reģ: 16.03.2012
Man nav ļauts lietot alkoholu vienatnē.
19.03.2012 10:49 |

Reitings 651
Man ir aizliegs smēķēt.. kaut arī to nedaru regulāri, ballītēs šad tad gribās.. Un ja kkad sanāk tad tiešām tas ir jāslēpj, jo savādāk būs kašķis :D
Vēl man ir aizliegts lamāties rupjiem vārdiem, jo tā tikai veči darot :D Bet nu dažreiz dusmās tā gribās pateikto kko stingru :D
19.03.2012 11:05 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
omg, ir par ko cepties :D visi tac ta pat saprata ka meitene nedomāja kkādu viduslaiku vergu ēru, kuriem viss aizliegtais bija aizliegt un ja to pārkāpa nogriez galvu :D
man laikam nekad neienāktu prāta šada tēma atbildēt,ka nu man jau nu gan neviens nekad mūža neko nevares aizliegt utt.. :D tas tac ir saprotami, ka katras attiecibas katram ir kkas, kas nepatik otra riciba vai rada bažas, piemeram, manā gadijuma manam ex vienam ļoti nepatika, ja es ģērbos ''atkailonoši'' un tas jāsaprot, ka vins man no ''neatļāva'' un jautajums par to vai es tam piekapos vai nē ir pašsaprotams jau bridi, kad uzrakstiju ''bijušais'' :D
19.03.2012 12:04 |

Reitings 1496
la_madame - Tu aprakstiji manu ex :D viena bridi jau likās, Tu ko pa manējo runā? :D :D
19.03.2012 12:07 |

Reitings 1496
Un es te vēl 3šo komentaru iekomentesu (šodien laikam nespeju visu domu salikt vienā, ha :D ) beeeet esmu novērojusi, ka puiši (vismaz mani bijušie visi un tagadējais arī ) ļoti attēlo vecāku attiecību modeli ! Tas pats pirmais, par ko runaju, viņam bija arī tāds valdonīgs tēvs un sieva bija tā, kas tīra maju, taisa ēst, staiga bez make up un nebilst ne pušplēsta vārdiņa. Otram atkal bija tā, ka mamma bija tā gudrākā labākā ģimenē, un arī es to jutu, ka viņs ļoti paļaujas uz mani un ka mans viedoklis ir ļoti svarigs. Jūs to neesat pamanījušas, ka tā tas ir?
19.03.2012 12:09 |

Reitings 1873
Nepieņemtu to,ja sāktu smēķēt, es ar nepieņemtu,ja viņš sāktu smēķēt :-D
19.03.2012 12:21 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Mums ar vīru nav tādu "ļauj/neļauj", taču respektējam viens otra viedokli.

vasaras_beerns - vīra ģimenē tēvs ir tas valdonīgais, bet mūsu attiecību modelis tāds noteikti nav (iespējams, ka tas ir tamdēļ, ka man ir ģimenē pretēja situācija). :)
19.03.2012 16:21 |

10 gadi
Reitings 5929
Man ļoti patika Emanuelles komentārs. Atkarīgs no tā, kā otrs to pasniedz, lielākoties aizliegumi nav aizliegumi, bet gan ieteikumi, kas tiešām nāk par labu - gan mazāk pīpēt, dzert, ballēties utt. Manējam nepatika doma, ka es varētu iet uz solāriju... Un es to neuztveru kā aizliegumu, bet gan saprotu, ka man tā pašai būs labāk un ja viņš nevēlas, es tiešām varu tur neiet :)
19.03.2012 16:29 |

Reitings 1487
Reģ: 04.11.2010
Mēs esam pieauguši pašpietiekami cilvēki. Es ar neko neliedzu, neesmu mamma viņam. Man ar ir briviba.Mēs cienam viens otru :)
19.03.2012 17:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits