Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

klapata

Reitings 700
Reģ: 03.01.2012
Nesparotu tos puisus !!! Vakardien pateicu, kad mes nevaram vairs tikties, jo nespeju but ar vinu kopa un pateicu, kad milu citu cilveku un kad ilgojos pec vina. Bet vins uzskata, kad nekas nav beidzies un sovakar grib ar mani parunaties par vakardienu un uzdot paris jautajumus. Puisis ir loti jauks, bet man mac saubas tagad ka tik vins neliks man mieru un visu laiku zvanisies un rakstis utt, bet pats trakakais ir tas kad dzivojam studentu viesnica un man sanaks biezi vinu satikt.... Ko lai vinam tadu pasaka, lai vins liktos miera un saprastu, kad nevelos but ar vinu kopa !?

Un tad vel ta otra problema, kad nevaru nekadigi aizmirst to ko milu, tik nesen apjautu, kad esmu vinu milejusi jau ilgaku laiku, jo katru dienu ilgojos pec vina. Briziem tas viss skiet liels sviests un dél ta visa man atkal gribas parvakties uz citurieni dzvot, nekadigi nevaru sevi sanmet rokas, jau nedelu un pat vairak, gribas atkal visu pamest un doties nezinamaja lidz atradisu vietu, kur velos palikt pa visam.
16.03.2012 14:39 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Zinu, ka besii, kad aizraada gramatiku, bet nu, luudzu, iemaacies atshkjiriibu starp vaardiem "kad" un "ka".
16.03.2012 15:11 |

Reitings 700
Nekas, paldies par aizradijumu, vairak vajag pieversties tekstam, bet aiz visiem krenkiem nedaudz vienlaga, gribas, tik kaut ko uzrakstit, lai vieglak paliek !
16.03.2012 15:14 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Vispar tevvisas diskusijas viss ir pieriebies! Nu tad ari met pie malas un brauc kaut kur varbut? Jo te tikai cikstet sanaks, neviena tevi neizvilks, pasai jasparojas.

Varbut tomer aprunajies ar jauno puisi, ja jau pati saki, ka jauks un ta... Varbut labak ir izmeginat laimi un iemileties saja, neka sedet domas pie veca un aizgajusa? Varetu pat salidzinat ka izveli starp jaunu, sulugu abolu skirni, ko piedava, vai veco abeli, kurai sen jau vairs nav skaisti aboli, tadi puspuvusi vien ir... Protams, vecais jau ierasts un majigs, bet tapec jau nevajag atteikt kaut ko lielisku. Ai, labi, doma pati. Skiet, ka tev parak daudz problemas atrodas visu laiku. Jebkura joma. Neesi iedomajusies, ka ta varetu but tava vaina?
16.03.2012 15:21 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Atvainosos par tik daudz kludinam. Atri rakstot medz ielavities kludinas...
16.03.2012 15:22 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Aiz cieņas pret otru cilvēku satikties un izrunāt vajag, Tev taču gabals no vienas sarunas nenokritīs.
16.03.2012 15:22 |

Reitings 700
cloo
Paldies tev, kad pateici visu, tiesam ta ir, nekad neesmu bijusi tik loti pesimistiska, nesaprotu, kas ar mani notika, jasanem sevi rokas

womankind
noteikti iesu sovakar ar vinu izrunaties ! :)

Paldies, kad lasijat manas pesimistiskas diskusijas, atvainojos, kad liku jums lasit visu to murgu, bet rakstot, kaut ka viss sak likties saprotamak un domas nedaudz mainas uz labo pusi !
16.03.2012 15:32 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Nekas cits neatliek kā saņemt sevi rokās un sākt katru situāciju šķetināt un risināt pa gabaliņam.
Ar cilvēku, kas nepatīk, lai kā censtos, nevar ar varu saiet kopā. Ja klikšķis nav, tad nebūs. Nav ko velti gaidīt un cerēt, ka varbūt... ar laiku..., tik velti izniekosi laiku un sāpināsi otru un sevi. Ja viņam tik ļoti nepieciešams, vienreiz vari aiziet, bet vairākas reizes gan ne pie kā laba nenovedīs. Tas viss tā, iz pieredzes.
Un par to veco mīlu - ja nav iespējas kā atjaunot vai vnk kaut vai izteikt savas jūtas un domas otram kaut e-pastā, tad laiks to sagremot un sākt dzīvi, un braukt prom, ja Tev tā labāk.
Jābeidz sevi žēlot un jālien laukā no bedres. :)
16.03.2012 15:42 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits