Tā lūk man ir jautājums meitenēm,jo nezinu ko darīt un vai vispār darīt,man darbā ir meitene kura mani padara traku,es uzbudinos vien no vinas klatbutnes,ka magnets pievelk,gribas noraut drebes turpat,bet jo lielaks kardinajums,jo lielakas tadas ka bailes un mulsums,man nenak domasbut ar vinu kopa,nu varbut,bet primarais ir vnk mezonigi seksu ar vinu gribas :D lielu dalu dienas pavadu fantazijas,man liekas vina to jut,jo nevaru neskatitieskad vina ir tuvuma,automatiski iedomajos vinu kailu utt utt fantazijas,citreiz liekas,ka ari vina to jut,bet varbut tikai tas ko man gribas domat..
lieta tadakad gribetu zinat - vai ari meitenem is sada veida kardinajumi un domas? vai kadreiz skatieties uz savu kolegi,draugu,klasesbiedru vai vienalga kadu un iekarojat vinu?
vai jums ir gribejies lai kads jus iekaro un paveikt tadu lietu?
nu man jazin cik meitenes un vai vispar ta doma,lai zinatu kaut % cik liela iespeja,ka es kautko teiksu,darisu,ka kautkas sanaks,jo javina neko tadu nedoma un nevelas ar mani tad manpec tam bus tads kauns,es parasti nekoliju meitenes,viss notiek kautka pats par sevi,bet soreiz ir tik traki,man viss ieksa vnk triic pec vinasun tas nospiez manu objektivo domasanu,nevaru saprast ka rikoties un noverot ka vina uzvedas,ja vienu bridi skiet,ak vina gatava man mesties virsu tad otru atkal,ka vinai nekadu emociju pret mani.
ka jums ir?
jus fantazejiet par kadu,ka vins pienaktu jums klat un tad tālāk jūsu fantāzijas utt ? un vai arī reāli esiet gatavas kādreiz tā ļauties,nevis tikai fantāzijas?
Palīdziet :D
Paldies par atbildēm jau tagad.