Sveiki visiem!
Tātad mana problēma- ar draugu gribam seksu, bet ir problēma- ļoti sāp, kad viņš grib ievadīt savu locekli. Tad nespēju ne par ko citu domāt kā par sāpēm.
Varbūt kādam ir bijusi līdzīga pieredze un varbūt kāda var pateikt kādu metodi kā tikt vaļā no sāpēm?
Nu tev nevar neko citu ieteikt kā ginekologa apmeklējumu.. Ja viņam ir iespaidīgs loceklis, tad pirmajās reizēs tā varētu būt, bet, ja ilgstoši, tad jau tur varētu būt nopietnākas kaites. :/
Ar to arī vajadzēja sākt - ka esi nevainīga, tad tas ir normāli, tad tev vajag atslābināties kaut kā, un gan jau ar laiku tik traki nesāpēs, dažām tā mēdz gadīties.
nu vispār jau 20 gados, bet tas tā !...
tev vienkārši vajadzēja uzreiz rakstīt, ka esi nevainīga un tad jautāt, jo tad atbilde ir pavisam cita..
un jā, starp citu, man pirmajā reizē arī ļoti sāpēja un vispār likās ka tas nav iespējams un neko vairāk kā tikai sāpēs es kādas pirmās 2-3x nejutu
bet Tev tās sāpes ir tikai ievadot? ja jau pēc tam viss ir ok, tad jau varbūt tur vaina pie tās plēvītes, jo esmu kaut kur lasījusi, ka konkrētos gadījumos tā plēve pilnībā tiek pārplēsta tikai pēc dzemdībām.
Man jau liekas, ka adelane ar to gribēja pateikt, ka tad arī ir jāsāk ar to ka Tu esi nevainīga!
Tas ir pilnībā normāli, ka pirmās reizes sāp. Ka tik pašai nav tie 12 gadi, ka tik elementāru lietu nezini!?