Sveiki!
Vēlējos padalīties ar savu šīs dienas pieredzi un lūgt jūsu padomu!
Šodien iegriezos GC Cubusā.Paņēmu palaikot džinsa jaku,kabīnē konstatēju,ka tā ir uzlikta uz diviem pakaramajiem. Nederēja-aiznesu vietā,bet vienu pakaramo atstāju ģērbtuvē (mana lielā kļūda). Ejot laukā mani apstādināja apsargs, jautādams,kur esmu likusi topiņu. Jautāju-kādu topiņu? Viņš parāda kaut kādu noplēstu cenu zīmi,saka,ka atradis to ģerbtuvē. Skaidroju,ka laikoju tikai jaku un noliku to vietā,bet viņš diezgan rupji saka,lai sekoju viņam,viņš paskatīsies kamerās un pārmeklēs mani. Pa ceļam piedāvāju viņam paskatīties manu somu, bet nē-jāved mani uz apsardzes telpām,tur nu visu redzēšot.
Biju apmulsusi,bet sekoju,pa ceļam skaidrojot,ka jaka bija uz diviem pakaramajiem,bet nekā vairs tur neesot bijis. Tiku ievesta apsardzes telpās. Apsargs visu laiku teica,ka tūlīt redzēs,kas nu tur ir. Pēc brīāa viņš aizgāja un atstāja mani ar citu apsargu,kas nez kāpēc jau sāka rakstīt protokolu. Uz šo brīdi man netika prasīts parādīt somu,ne noģērbties,vienkārši sēdēt un mistiski kaut ko gaidīt.
Pēc minūtēm desmit atnāca šis iepriekšminētais apsargs kopā ar veikala pārdevēju.Teica,ka šī man esot pēdējā iespēja-vai nu maksāju par preci,vai nu būs policija. Teicu,ka droši var saukt policiju,jo neko neesmu ņēmusi. Likās,ka apsargs paliek neapmierināts. Lika man izkratīt somu, vēlāk vēl pats meklēja mistiskās,slepenās kabatas,kur es varēju to nelaimīgo topiņu iebāzt. Tālāk lika man iet uz atsevišķu telpu, kur mani pārmeklēs veikala darbiniece, bet soma gan varot turpat palikt. Nepiekritu,savācu mantas,sekoju pārdevējai.Viņa apskatīja manas drēbes,izmeklēja visas birkas-nekā. Izgāja ārā,teica,ka man nekā nav.
Uz šo brīdi man jau bija asaras acīs no pazemojuma, jo izturējās ļoti rupji,tā itkā es tiešām būtu akut ko nozagusi. Izejot laukā man teica ''Atvainojiet,neliels pārpratums noticis''. Neliels?
Beigās lika parakstīt to protokolu par aizturēšanu.
Es saprotu,ka tas ir apsargu darbs,tomēr
1) izejot ārā no veikala es nepīkstēju.
2) likās,ka visu to laiku kamēr biju veikalā,viņš cītīgi vēro ko kurš ņem.
3) izkratīt somu un pārmeklēt-to darīt var tikai policijas darbinieki, ne apsargs,kur nu vel pārdeveja.
4) viss process bija ārkārtīgi rupjš,anidīgs,nepatīkams.
Tātad,vēlējos jautāt,vai man ir jēga rakstīt sūdzību un kur man vērsties? Vai esat ar ko līdzīgu sastapušās?