Kas man iriepaticies vienā itāļu tautības pārstāvī ir tas, ka viņš ir ļoti mīļs, maigs un mīlestības pilns, taču slinks un pret cilvēkiem, kuri viņam nepatīk(arī tad, ja neatikai nav nekāda nopietna iemesla) ir ļoti ass un nepatīkams. Ir vel viens itālis, kurš ir tiešām ļoti mīļš, jauks, patīkams un visi tie jaukie vārdi, taču tādu kārtīgu vīrieša nostāju viņā grūti saskatīt. Izdarīs visu, ko sieviete palūgs.
Zinu arī vienu vīriešu kārtas pārstāvi no horvātijas. Brīžiem liekas, ka viņš izdrāztu visu, kam tiktu klāt(atvainojos par izteicienu), bet tanī pašā laikā pret sievietēm viņš izturas ar cieņu.
Igauņi liekas tādi kritiski bez vērā ņemama iemesla un brīžiem liekas, ka dzird tikai savu patiesību. Taču arī šiem, man zināmajiem, cilvēkiem ir ļoti liels pluss tas, ka viņi ir ļoti saprotoši un viņi celsies un kritīs par saviem tuvajiem.
Somi liekas tādi pareizi un kautrīgi brīžiem. Viens soms man ir pieskandinājis pilnas ausis ar to, cik ļoti viņš mīl savu meiteni. Šķiet nedaudz dīvaini, jo nav jau tā, ka mēs par savām otrajām pusītēm būtu runājuši ti ļoti un viņam virsū arī nebāzos,lai viņam būtu iemesls savu draudzeni man sejā iesviest. Daži liekas pasīvi.