Hnmm, Tev tā vienmēr ir bijis? Vai paādījās tikai nesen? Tu atrodies citā valstī? Ja tā, tad man šķiet, ka tas ir vēl labāk - vari sevi parādīt citiem tieši tādu, kādu vēlies. Nav to, kas Tevi atceras no pagātnes, līdz ar to ar 100% pārliecību vari parādīt sevi no spožākās puses. Tev taču nav iemeslu šaubīties par sevi... Tu esi pilnīgi līdzvērtīga tiem citiem, tieši tā arī centies viņus uztvert, nepazaudē sevi un savu viedokli par lietām, pacenties kādu reizi kaut ko ierosināt, sākt risināt kādu jautājumu, lai pati savās acīs viņu priekšā vari paspīdēt. Nu, tādi mazie ikdienišķie nieki, bet tik ļoti svarīig.
Es pati nepavisam neesmu pārliecināta, maza būdama, kautrējos pat veikalā maksāt par precēm :D Bet ar laiku esmu uztrenējusi to, ka cilvēki no malas domā, ka esmu es pārliecināta. Pati tā nejūtos, esmu bezgala paškritiska, 100 un 1 lieta, pie kā strādāt, līdz ar to tā kā tāda Rīga nekad, laikam, nebūšu gatava :D :) Bet ar paceltu galvu svešu cilvēku sabiedrībā protu iet, bet katru mīļu dienu sevi jāuzmundrina, jāsaskubina un jānoved līdz tam stāvoklim, kad jūties ar sevi pieņemami. Mērķis ir justies ar sevi labi, būt harmonijā.