Mardzita Sheep
Es aizgaju,jo vins bija vnk...bez vardiem. Jauns,nu jauns,pirmas nopietnas attiecibas,kopdzive!
Vai vins ko ir sapratis-saubos.Ticu tam,ka mil mani,bet nemak apieties ar milestibu.
LABI PATEIKTS PAR TO NEMĀCĒŠANU APIETIES AR MILESTĪBU...un par to,ka negrib skirties,bet mainīties arii ne..bet tiesi tas ta4u mums ir visvairak vajadzigs,vai ne?vsp meitenes man tieši tāda pati situācija...var teikt,ka esmu atradusi vel 3 likteņa māsas šajos konkrētajos ramjos......es ilgi mocījos, degu iekšeji,līdz laikam beidzot esmu pārdegusi..par to nepriecajos..tas tuksums ir savāds...visu laiku cerēt,ka kaut kas mainīsies,bet ja pats negrib,un vienalga,lai ko arī teiktu,tas viss beztolkā...eh...un saiet kopā..esmu jau pieņēmusi lēmumu,bet viņšmani ne pa kam negrib laist vaļā, man gandrīz gribas ,lai atrod sev for6u meiteni,kas viņu pieņemtu tadu,kāds viņš ir,jo to es tiešam nespeju un būtu laimīgs,a tā,man tgd japamet viens pats salauztu sirdi..tas sapina,jo viņš man ļoti dārgs..kaut arii- pie velna!!! Cik reižu neesmu raudajusi viņa dēļ - tur mierīgi rastos vel viens okeans! :(