Ka lai atrod?

Reitings 1001
Reģ: 14.11.2011
Kā lai atrod darbu?

Meklēju divās pilsētās.
Katru dienu eju cauri vakancēm
+vēl lieku sludinājumu ka meklēju jebkādu darbu,bet nu nekā...
12.03.2012 15:14 |

Reitings 40
Reģ: 27.03.2012
http://www.mycv.lv/index.php?xx=all&id=814

seit bus adresiite meitenes,bet labak nesutat cv,bet zvanat uz Tel: 26001108,67212264

uz tiksanos holande:)
27.03.2012 22:32 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Darbi ir, bet viegli atrast nav, jo kandidāti daudz.
Pagājušajā vasarā visu vasaru meklēju savu šī brīža darbu. Tiesa, nemeklēju apkalpojošā sfērā (pieļauju, ka pārdevējām, viesmīlēm ir vairāk piedāvājumu).
Tagad sāku gatavoties meklēt jaunu darbu. Redzēs, cik ilgi man tas ies.
27.03.2012 23:20 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Aņčukiņ, varbūt pārskati CV - kādā stilā tas uzrakstīts, kāda e-pasta adrese tev norādīta - katru sīkumu. Turpini cīnīties par savu darbu :) !
Par veikaliem varu pateikt, ka lielākoties, alga ne tuvu nav 250 lati uz rokas! Parasti ir minimālā.
27.03.2012 23:35 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
skolā veicām pētījumu (tas gan bija par darba iespējam tieši žurnālistikas studentiem), un arī pašas pieredze liecina, ka e-pastus neviens nelasa. droši vien vajag meklēt citus ceļus, varbūt mēģināt sevi kaut kā parādīt jomā, kurā vēlies strādāt. komunikāciju u.tml. studentiem ir diezgan viegli pašiem sākt kaut ko darīt -- rakstīt kaut kādus blogus, sagatvot rakstus, ko piedāvāt redakcijām utt., bet gan jau arī citās profesijās var mēģināt sevi kaut kā parādīt...
cik nu esmu lasījusi par mēģinājumiem tikt pārdevēju amatos -- tā jau vairāk kā laimes spēle, jo dažiem paveicas, dažiem ne. īsti nezinu, vai varu ko prātīgu ieteikt, jo mērķtiecīgi nemeklēju darbu studiju laikā, bet mani pamanīja (vietā, kur nemaz nebiju mēģinājusi sevi tādā veidā pierādīt) un piedāvāja labu darbu. esdomāju, ka vajag censties pēc iespējas vairāk dibināt kontakstus ar cilvēkiem, kas strādā interesējošā jomā, tad lielāka iespēja, ka tevi ieteiks, ja pašai neizdodas neko prātīgu atrast
27.03.2012 23:47 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Aij, meitenes, vienīgi - pacietība.
27.03.2012 23:51 |

Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
nu ziniet ko.. visas čīkst, ka nevar darbu atrast, bet es nevaru atrast darbiniekus. Es atzvanu VISIEM cv, kas man atsūtīti, sarunājam pārrunas un no 10 cilvēkiem labi, ja divi atnāk... Es nesaprotu, visiem vajaga darbu, bet neviens uz pārrunām negrib nākt :D
27.03.2012 23:57 |

Reitings 1550
Kādu laiku atpakaļ man draudzene ss.lv ielika sludinājumu, ka meklē darbinieku. Jāsaka, ka viņa gribēja tikai paskatīties, kā cilvēki sevi prezentē. Varēja tikai nobrīnīties kādi CV nāca - nenoformēti, grūti lasāmi. Pieļauju, ka meitenes, kas meklē darbiņu, savus CV ir smuki uzrakstījušas. Konkurence tagad liela un ne vienmēr tavu sūtīto arī apskatīs. Tā kā jāapbruņojas ar pacietību :) .
27.03.2012 23:58 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Man jau kādu laiku bija aizdomas, ka vismaz apkalpojošajā sfērā, kur parasti CV sasūta ļooooti daudz, tālāk par kādiem pirmajiem 10 nelasa. :D Pēc tam kaut kur izlasīju, ka tā arī ir. Cik daudz patiesības, nezinu, bet man tas šķiet visai reāli, ņemot vērā to, kā man pašai šobrīd klājas ar darba meklēšanu. Bet jā, vēl jo vairāk - daudziem nepatīk studenti, kuri gatavi strādāt tikai pusslodzē.
Iepriekšējo darbu dabūju, jo darba devējs sludinājumu ievietoja tikai sociālajos portālos, pieteicās tie, kurus patiešām interesē un tie bija ~6 cilvēki ieskaitot mani. Pieredze viņus vispār neinteresēja. Labprāt šobrīd uzskrietu virsū kam līdzīgam, bet nu jau kādu laiku nekā. :)
28.03.2012 00:07 |

Reitings 1550
vienrz, tā arī ir! Pati tam biju acu lieciniece kādā darba intervijā. Kaut kā tas monitors bija pagriezies uz manu pusi un e- pasts bija atvērts, kurā bija redzami e-pasti ar sasūtītajiem CV. Stils apmēram tāds - vienu apskatam, piecus izlaižam :D
28.03.2012 00:11 |

Reitings 1550
Atcerējos rēcīgu video saistībā ar darba intervijām :D .

http://www.youtube.com/watch?v=y_bsMGsBjWc&feature=fvst

Cerams, ka nevienai savā dzīvē nenāksies ko tādu piedzīvot.
28.03.2012 00:14 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Zinu vietas, kur patiešām visus CV neizlasa. Un man tas patiesībā liekas normāli. Pretendenti ir daudz, HR cilvēks lielākoties 1 vai 2. Ir jāveic kāda pirmā atlase, lai cik tā negodīga neliktos. Augstāka līmeņa amatiem gan vienmēr pagaida pieteikšanās termiņa beigas, visus kandidātus rūpīgi izvērtē, bet zemāka līmeņa amatos patiešām labāk ir ātrāk pieteikties. Man arī vairākas reizes ir piedāvāts darbs pirms pieteikšanās ir beigusies! Tad padomājiet, kas notiek ar tiem, kas CV iesūta vēlāk, ja vietiņa jau piedāvāta.
28.03.2012 10:37 |

Reitings 91
Reģ: 10.02.2012
Vienkārši jāsūta tie CV visiem pēc kārtas, kas liekas +/- ok, agri vai vēlu kāds uzaicinās uz interviju un darbiņš atradīsies!
PS. Kā mani tracina tas Avon, es tiešām izlamāju tās aptaurētās dūdas par to kā nav kauna, kad cilvēki meklē īstu darbu, zvanīties viņiem un sapūst pīles ka ir kkāds darbs, iclvēks aiziet un izrādas ka tas ir Avon kur jāvervē tautu, sviests :@ Tērē laiku, naudiņu ceļam :@ Pati kesmu konsultants, kad eju pēc pasūtījumiem, ar šausmām noskatos - vesels bars dūdas sēž un zvana uz visiem numuriem pēc kartas ''vai jūs vēl meklējat darbu, vai vēlaties bū asistents'' :D :D :D
28.03.2012 10:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits