?

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Sveikas, dāmas!

Esmu sapratusi to, ka esmu nepatīkamā dzīves posmā!

Mana ikdiena sastāv no darbs - mājas, internets....

Man ir 25 gadi, visas manas draudzenes ir precējušās, man attiecību tagad nav, bet kā lai viņas ir,ja es neko nedaru kā sēžu mājās??

Varbūt varat sarakstīt kā jūs pavadat svau brīvo laiku?
12.03.2012 14:46 |

Reitings 10
Reģ: 12.03.2012
mjā, tādēļ ir labi ka draudzene atrodas līdzīgā situācijā :)
12.03.2012 16:55 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Nu nez, gan man, gan daļai draudzeņu ir puiši un attiecības, bet tas nekad nav traucējis draudzībai..
12.03.2012 16:59 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
Man bija tāds periods,kad arī likās-nav draudzenes,nav drauga,nav izklaides, bet ir tikai mājas,darbs un nets,bet pati sāku aicināt ciemos draugus,aizbraukt pe draugiem,tagad katru nedēļas nogali ir aktīva atpūta visi draugi un pat ar uzviju ir atgriezušies + esmu iepazinusies ar daudz jauniem un foršiem cilvēkiem,tagad tikai priecājos,ka man TIEŠI ŠEIT meitenes iespēra pa pakaļu un teica - beidz sēdēt un čīkstēt,bet rīkojies :D To pašu varu tev pateikt. Nečīksti,bet kko dari.
1.solis, sāc ar sen aizmirstām draudzeēm,tas nekas ka viņām ir vīri un bērni, pirmkārt viņas ir sievietes un būs priecīga.ja tu piedāvāsies papļurkšķēt pie kafijas un pēc tam satikties vēl un vēl.
2.solis neapstājies pie tās vienas draudzenes,meklē dažādas iespējas,piemēram atceries par veciem skolas biedriem,sen neredzētiem draugiem,paziņām un aiziet dzīve jūriņā. TU atcerēsies par sen aizmirstiem hobijiem,izklaidēm un jaukām pasēdēšanām ;)
12.03.2012 17:16 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
tu pati uzrakstīji problēmu vai šķērsli tam visam - tu sēdi mājās! un ko tad tu gribi dzirdēt, lai mēs tev iesakām? pirmkārt, sāc kustēties ārā no mājas! tas, kādās nodarbēs tu aizpildīsi savu laiku , paliek tavā ziņā, jo nepazīstot cilvēku, nevar ieteikt kaut ko konkrētu, ko viņam darīt ārpus mājas. arī atkarīgs, kur tu dzīvo... bet darīt ir ko, ārpus mājām, vajag gribēt un izdomāt, ko tieši tu vēlies darīt, tad arī būs ok. pastaigā pa klubiem, izstādēm, dažādiem kultūras pasākumiem, iespējams atradīsi sev domubiedrus vai jaunas, foršas draudzenes ;)
it īpaši jau šajā laikā, kad ārā saulīte spīd, nu vismazāk vajadzētu sēdēt mājās! uz priekšu, meitene! :)
12.03.2012 17:17 |

Reitings 25
Reģ: 12.03.2012
Pavisma vienkārši - V I E N K A R S I . LV - tiešām lieliskas smaržas par lieliskām cenām, pasaki draudzenēm
12.03.2012 19:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)