Kopa dzivosana

Reitings 436
Reģ: 16.06.2011
Ne gluzi problema man, bet drizak...periodiskas nesaskanas. Dzivoju kopa ar puisi, parvacos pie vina. Sadzive vins ir diezgan rosigs - patik gatavot est, nav lupata un ari traukus var nomazgat pec cikstesanas vai izlietni iztirit...
Nu luk. Kad ievacos pie vina, majas rupes uznemos uz sevi,protams,galu gala es ari te tagad dzivoju. Saku ieverot,ka vinam patik man aizradit,ka ko labak darit. Piemeram, zekes un apaksvela, nu parasta,nekadi sikie zida izstardajumi ir jamazga atseviski no parejam drebem,jo vins ta darot. Es,protams, teicu,ka es,savukart,visu mazgaju kopa.
Saku taisit vakarinas vienu dienu - spageti ar maltas galas merci. Sis ienaca virtuve un atkal saka - vispirms merci,tad makaronus.... Nu bac! Es taks nu maku uztaisit makaronus ar merci!! Es taisu ta ka es taisu!

Ir vel vesela stripa ar tadam sikam sadzives niansem,kur vins man aizrada,ka jadara. Citreiz man rodas sajuta,ka vins doma, ka es neko nejedzu... Esmu cik reizes teikusi,ka es majas daru ta un man ta ir labi un iegajies... Esmu vinam teikusi - tas viss beidzas ar bucu - protams,mila, dari ka tu zini un maki, bet nakamaja reize, vins atkal bus klat un man teiks,ka kotletes vajag parmest uz otro pusi ar koka lapstinu nevis divam daksinam,jo skrapejot pannu. Nu es taks zinu,ka skrape,ka nevar kasit un vai tad es kasu? It ka pirmo reizi pannu turetu rokas...
Goda vards dazreiz uznak dusmas,ka vins mani par pedejo nejegu uzskata...
12.03.2012 14:23 |

Reitings 436
Salome - ja,vina.

Nikolette - tu ari esi nejaga,izradas. :D
12.03.2012 14:40 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Starpcitu, viena no lietām bija tieši tā nemšanās pa pannu ar metāliem, man tiešām likās pareizāk, kad vinš iespieda man rokās koka lāpstinu, lai gan kur nu es nenonurdētu- es tak zinu! Bet nu šī lieta atrisināta:)
12.03.2012 14:42 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Ir padoms un ir piekasisanas.Eh,kad atceros sirds saznaudzas. Manejais nemaceja PATEIKT,tik uzduuca,uzbreeca. Lai Dievs dod,ka Tavs puisis,Spring.love ir saprotosh un buus viss Jums kartiba:)
12.03.2012 14:42 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Par mums - es arī daudz ko daru ne tā, kā vajadzētu, bet mēs tam vairāk ar humoru pieejam un viņš parasti pasmejas, ja daru kaut ko stulbi un nejēdzīgi (piemēram, dvieļus karinu nevis uz veļas žāvētāja, bet durvīm, un ja nepietiek vietas drēbēm, tad dzīvoklis dažreiz izskatās kā veļas žāvētāva, jo visās iespējamās vietās kaut kas žūst (s) :D). Bet viņš man nesaka, ka es daru citādāk, jo tā ir pareizi.. Paķircina un viss. Tāpat arī otrādi. Un tagad jau es veļu mazgāju tā prātīgāk, pagaidot, kamēr kaut kas izžūst. :)
12.03.2012 14:43 |

Reitings 1468
Reģ: 04.04.2011
Salome', interesanti būtu zināt,vai tu dzīvojot kopā ar savu puisi arī iedali lietas 'tavas' un 'manas'?...
12.03.2012 14:44 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Manam draugam dažreiz uznāk.Taču,tas parasti ir par virtuves lietām.Skapim,mājas tīrīšanai vai veļas mazgāšanai viņš ar saviem padomiem klāt neķeras.Tur ir tā-viņš palīdz,izdara to,ko lūdzu,bet nesāk man mācīt,ka krāsainā veļa no baltās atsevišķi jāmazgā :D Viņš zin,ka es zinu šīs lietas labāk. :D
Par virtuves padomiem,es viņam tā arī pasaku-ja viņš labāk zin,kā pagatavot kūku,tad lūdzu-lai gatavo manā vietā.Parasti tad ir miers,buča un izrādās,ka beigās kūka sanāk labu labā arī tā,kā es to gatavoju.
Es arī mēdzu izmantot dakšiņas lai apgrieztu piemēram mazās pankūkas.Dakša nevienā brīdī nepieskaras pannai un neko neskrāpē.
Man vispār šķiet,ka dzīvošana kopā(vienalga,kas kur pārvācās) ir par pielāgošanos(attiecībā uz abiem cilvēkiem).Nevis par to,ka viens dzīvos kā ir un otrs sazin ko upurēs,jo redz' tā sanāca,ka nācās pie pirmā ievākties(nevis abiem sākt dzīvot jaunā miteklī).

Autorei-parunā ar puisi.Varbūt viņš neapzinās...
12.03.2012 14:45 |

Reitings 77
Reģ: 04.03.2012
Becky vīrietis bučotu pannu, bet mans šādā gadījumā sabučotos ar mīklas rulli :D
Labi, ka tādas problēmas man nav japiedzīvo.
12.03.2012 14:46 |

Reitings 436
Mardzita Sheep

Ne,tas viss nav bercosa, kliedzosa balsi, viss parejais mums attiecibas ir kartiba.

Ak,tad vins man vel kaut kad megina iestastit,ka ir labak tirit gridu tb. ka vins to dara. Toreiz gan noblavos,ka es vienmer gridu mazgaju ta un punkts un ka nevienam nekas slikts no manas mazgasanas nav noticis un maja ari ir tira.
12.03.2012 14:47 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
spring.love, es nesaprotu, Tev grūti paņemt to koka lāpstiņu?'vīrieša panna, vīrieša virtuve, un tā tiešām ir pareizāk. neviens nevaino, ka Tu esi tā pieradusi, bet tas taču ir tāaaads sīkums!
12.03.2012 14:47 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Skaidrībai uzreiz,aizmirsu pierakstīt,ka es zinu,ka baltā veļa no krāsainās atsevišķi jāmazgā un man nav vajadzīgs,lai man to mācītu. :D
12.03.2012 14:48 |

Reitings 1668
Lex-TICI man,ja to dara katru dienu,tas var but skirsanas iemesls! Manejais nemaceja normali pateikt,es katru dienu jutos pazemota! Un kapec jadara ka vecis liek?Tapec man ari tads bija,kas macija kur un ka darit,nemaz nejautajot ka es daru! TUR TA LIETA! Viriesa virtuve...ja reiz piekriti ar meiteni kopa dzivot,tad rekjinies,ka vairak neesi vienigais saimnieks!Man dusma parava!
12.03.2012 14:51 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
+ ja tas aizrādīšanas tonis ir vairāk kā lūgums, padoms, no vienas puses kāpēc neizdarīt kādu reizi mīlajam pa prieku, nu vai grūti lietot to lāpstinu, īpaši ja tā panna ir vina. Var kādu reizi izvērtēt un piekāpties, nevis iet pa gaisu ar mūžīgo- es zinu labāk pati. Protams teksts- varbūt tad nāksi pats izdarīsi? strādā, taču tā tikai braucam dzilāk tādā kā saspīlējumā..
12.03.2012 14:51 |

Reitings 123
Reģ: 13.12.2011
Lex- neiet runa tikai par vienu koka lāpstiņu! Ja dzīvos kopā visu mūžu tad arī dalīs mantu? - Tā ir mana panna, mana lāpstiņa.

Bez tam tie aizrādījumi var ar laiku pieriebties. Nekad nevarētu izturēt, ka māca dzīvot "pareizāk".
12.03.2012 14:53 |

Reitings 1668
Ja lugums,tad ja,bet ari ta lugsana var apnikt. Ok, man tas ir garam un nevienam to nenovelu. Tu dari sito ne ta,Tu dari sito,bet es esmu tik pareizs.
12.03.2012 14:55 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
vīrieša panna, vīrieša virtuve, un tā tiešām ir pareizāk.

Nu, manuprāt, kopdzīve ir tāpēc, lai "mans" un "tavs" pārvērstos par "mūsu".
12.03.2012 14:56 |

Reitings 5709
cacao, nedzīvojam tā kopā, lai kaut ko iedalītu, taču, ja vīrietis potenciāli bojātu manu foršo pannu, es neklusētu. tāpat, kā to nedarītu viņš, ja būtu pretēji.
šeit taču skaidri un gaiši meitene uzrakstīja, ka pārvākusies pie puiša.. nav viņas teritorija, lai diktētu savus noteikumus kā labpatīk. protams, jāmāk arī atrast kompromisi, bet man izskatās, ka tā noteikti nav autores stiprā puse, jo vienīgie argumenti, kas te ir redzami, ir "es tā visu dzīvi daru"; "nevienam nekas slikts no tā nav noticis"..... ;)
12.03.2012 14:57 |

Reitings 1468
Reģ: 04.04.2011
es te vnk brīnos par "viņa/mana panna", "viņa/mans dzīvoklis" utt... kamōn, ja cilvēkam piemīt tādi uzskati, tad labāk attiecības neveidot un par kopā dzīvošanu nedomāt. tas jau pilnībā norāda, ka cilvēks ir tikai uz sevi tendēts un otram tur nav ko darīt. tad vari stāvēt SAVĀ virtuvē viens pats un ar SAVU koka lāpstiņu apgriezt SAVĀ pannā kotletes.
attiecības ir tikai un vienīgi par kompromisiem un otra nepakļaušanu
12.03.2012 14:58 |

10 gadi
Reitings 10290
Es saprotu, ka cosmo forumā dzīvo miss perfektā viena.
Bet es tiešām nesaprotu, kāda starpība ir tam, kā mazgā grīdu :D :D
12.03.2012 15:00 |

Reitings 787
Reģ: 02.05.2011
+piparene par to miss perfekto :D
12.03.2012 15:05 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
tas laikam kaa katrs pieradis. jo es apaksvelu mazgaju atseviski un man tas taa liekas pareizi. bet saprotu,ka laikam citi cilveki taa nedara. es pati esmu loti piekasiiga pie siikumiem. pati maajaas esmu ieviesusi ''noteikumus'' kaa piemeeram - vinsh nedriikst visu vannas malu nokraameet ar pudeliiteem. Araa drikst stavet tikai paaris (shampuuns/dushas zeleja/kondicionieris) lietas un vienaa stuurii nevis viss pa visu vannu. Paarejas lietas paludzu likt vannas skapiitii. Un vel man nepatika vinja pieradums izmazgaat velju un atstaat veljas mashiinaa. Un taapat ar traukiem - nomazgaat un atstaat slapjos tur pat pie izlietnes lai zuust. Man patiik ja visu noliek savaas vietaas. Vel man loti nepatiik ja skapja durvis ir valjaa,bet mums taa nau probleema, pie saadaam lietaam pierod. Es zinu ka maneejam nepatiik ja es uz darbu skrienot atstaaju savu dezodorantu gultaa. Jo vinsh biezi vien atnaakot maajas iemetas gultaa- un muzdien uzkriit tam virsuu :D
12.03.2012 15:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits