Ne gluzi problema man, bet drizak...periodiskas nesaskanas. Dzivoju kopa ar puisi, parvacos pie vina. Sadzive vins ir diezgan rosigs - patik gatavot est, nav lupata un ari traukus var nomazgat pec cikstesanas vai izlietni iztirit...
Nu luk. Kad ievacos pie vina, majas rupes uznemos uz sevi,protams,galu gala es ari te tagad dzivoju. Saku ieverot,ka vinam patik man aizradit,ka ko labak darit. Piemeram, zekes un apaksvela, nu parasta,nekadi sikie zida izstardajumi ir jamazga atseviski no parejam drebem,jo vins ta darot. Es,protams, teicu,ka es,savukart,visu mazgaju kopa.
Saku taisit vakarinas vienu dienu - spageti ar maltas galas merci. Sis ienaca virtuve un atkal saka - vispirms merci,tad makaronus.... Nu bac! Es taks nu maku uztaisit makaronus ar merci!! Es taisu ta ka es taisu!
Ir vel vesela stripa ar tadam sikam sadzives niansem,kur vins man aizrada,ka jadara. Citreiz man rodas sajuta,ka vins doma, ka es neko nejedzu... Esmu cik reizes teikusi,ka es majas daru ta un man ta ir labi un iegajies... Esmu vinam teikusi - tas viss beidzas ar bucu - protams,mila, dari ka tu zini un maki, bet nakamaja reize, vins atkal bus klat un man teiks,ka kotletes vajag parmest uz otro pusi ar koka lapstinu nevis divam daksinam,jo skrapejot pannu. Nu es taks zinu,ka skrape,ka nevar kasit un vai tad es kasu? It ka pirmo reizi pannu turetu rokas...
Goda vards dazreiz uznak dusmas,ka vins mani par pedejo nejegu uzskata...